Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zate…M…

Zate…M…

Kaj se dogaja s teboj???…Tako si negativno nastrojen…samo napadaš…žališ…izzivaš…no če uživaš v tem…potem kar nadaljuj…ampak s takšno komunikacijo ne boš prišel daleč…svetujem ti, da se skuliraš in si daješ duška tule z nami…daj…saj vem, da znaš…poskusi…evo roka…v pomoč!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Sonči!
M je ženska!!!!!!!
🙁
Sp

Je čisto vseeno kaj je…moško ali žensko…naj se skulira in pika!!!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Razumem šefe….sam ne vem,če ona?
😉
Sp

saj ni važno …on ali ona…beda je tak ali onak!!!!

mi smo kakšno .. dobro leto nazaj… meli tud… M…. ki se je klicala.. A… hmmmmmmmm, da vi vidite ta strup….

ja, ne diraj lava dok spava so včasih rekli prijateljski nam srbi a ne :)))) Nej velja tud za tole M…. ignorirajte jo, potem bo mir.. prej ne!

aja, lep dan in dobro jutro!

Jani

Pa res!kaj se nabere v človeku,da je lahko tako razdiralen in negativen?Pa zakaj si izbere ravno tak forum,kamor ne sodi?Saj tam,kjer bi sigurno našel somišljenike,ga ziher ne bo?
Guten morgen svet!
Sp

O Kristus Jani , a misiliš … M je bila , res , ojej !!!!

Hitro v kot in vsi tiho (posebej punčke , fantke ima una rada :)))

to so vprašanja, ki jih ne zna rešiti nihče. Na žalost se med pozitivne vedno vtakne kakšen, ki ne sodi nikamor.. na tem svetu.. žal 🙂

lep dan SP!!

a ne.. ta post ni napisala tista M 🙂 ni v njenem stilu 🙂

ja v kot.. kakšno dobro čjšpo s sabo vzet….

Ehm … če smem še jst neki malega pripomniti … … … Ta M je mogoče res na čuden način (zbadljiv) napisal/a kaj si misli … sam … ima po eni strani prav … tako da … ji čisto nič ne zamerim napisanega … in … konec koncev … to je forum Brezveze … … … ko lahko vsakdo napiše svoje čustvene izlive … pa čeprav so takšni kot so bili od M .. …. … tako da … … …

… NE SE ZDEJ TOLKO OBREMENJEVAT ZARADI TEGA … saj je konec koncev napisal/a samo en post …. stisnila rep med nogice in odšel/odšla … …. …

lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

New Report

Close