Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zatekanje, “bolečine” v sklepih…

Zatekanje, “bolečine” v sklepih…

Zjturaj sem se zbudila vsa polomljena. Vse skupaj sem pripisala kakšnemu čudnemu položaju med spanjem.
Kasneje sem opazila, da so “bolečine” pravzaprav prisotne v čisto vseh sklepih – od zadnjega prsta na roki in nogi, zapestja, komolci, kolena, gležnji, kolki – vse. Samo po sebi ne boli, ob prepogibanju pa, ozioma je občutek malo zoprn. Pri rokah je sploh občutek, kot bi bile zatečene, zdaj pod večer so res začele malo zatekati, prav tako noge. Ni prehudo, vidi se pa malo. Otekline je malo, manj, kot sem je bila navajena recimo med nosečnostjo, občutek je pa bolj neprijeten kot takrat.
Pomislila sem na alergijo (o podobnem zatekanju mi je pripovedovala prijateljica), vendar sem zaradi senenega nahoda že 14 dni na Claritinu, tako da ne verjamem, da bi bilo od tega.
Sicer razen nevšečnosti zaradi nahoda (smrkanje, kihanje, pekoče in srbeče oči) nimam.
A ma kdo kakšno idejo, kaj bi to bilo? Kako naj ukrepam? Mojo zdravnico bom slišala šele jutri popoldne.

meni se na ta način kaže alergija 🙁

kaj mi je???
svojo zdravnico prosi za napotnico za laboratorij za krvne in imunološke preiskave

Kar si naštela so pač znaki alergije, ki jih sigurno blažiš še za drubimi blažilci in spraji ( Berodual, Ventolin, Seretide, Flixsotide………………..)

Le te pa imajo pač to negativno stvar, da zaradi svoje sestave pač malo ” napihnejo “.

Mislim, da je to, ker moja teta je zaradi jemanja teh sprejev res malo ” brez gubic na obrazu “

Jaz sem se s podobnimi problemi soočala pred kakšnim mesecem, s tem, da sem imela en večer precej flekasto kožo po obrazu in vratu.

Kasneje sem ugotovila, da je najbrž peta bolezen, ki jo je imel sin pred tem, pri odraslih pa se odraža kot bolečine v sklepih. Mene so tako boleli, da sem komaj dvignila hčerkico (sicer ima 15 kg 🙂 )!

Bolečina je po treh dneh izginila!

Lahko bi bilo kako revmatsko obolenje,pojdi k zdravniku.

zalika, teh sprejev ne uporabljam.
Uporabljam Claritine (2x dnevno 1 tbl), Nasonex in ene kapljice za oči.

K zdravniku, tudi, če zadeva mine prej.

New Report

Close