Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zatemnilne zavede yjsk

zatemnilne zavede yjsk

Ima kdo izkušnje z zatemnilnimi zavesami iz yjsk-a? Potrebujem za eno sobo, pa ne vem ali čisto zatemnijo ali ne..

hvala.

Jaz sem si pred časom kupila v jysku zelo lepe zavese, pravzaprav v trgovini se mi niti niso zelo dopadle, obešene v spalnici pa so fenomenalne. So pa na svetli podlagi z rjavim vzorcem, ki spominja na iglice. Niso zelo temne, niso pa niti svetle.
Zelo, zelo sem zadovoljna in če samo pomislim, da sem dala 7,5€ za ene, torej na vsako stran okna, me je prišlo skupaj 15€, pa sploh ne morem prehvalit.

lp

pa so zatemnilne ali navadne zavese?

Ker jaz rabim takšne, da ne bodo prepuščale svetlobe. Sem spraševala v salonu in me pride skoraj 150 eur.

Nam se te iz ysk niso obnesle. Premalo zatemnijo. Je pa res, da je soba obrnjena na zelo osvetljeno parkirišče.
Smo jih potem naročili preko interneta: http://www.pletenje.eu/zavese/zatemnitvene-zavese/ številko 101, ki naj bi bila bela, a je nežno siva :-). Na srečo smo ugotovili, da so kot takšne še lepše saj se super podajo sobi.
In te res 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zatemnijo prostor. SUPER so, pa tudi cena je sprejemljiva.

Lp, M

Hvala muki, bom pogledala link. 🙂

Kupila v Jysku, med bež in rjavo barvo, obesila v spalnico in super zatemnijo. Pa še poveni so bile.

Zavese ne zatemnijo popolnoma prostor, je pa temnejše, ko zagrnem zavese, nam je super, ker v bistvu hodimo v spalnico samo spat v nočnem času, imamo pa tudi žaluzije.

lp

New Report

Close