zatemnitvene zavese
Prosim za nasvet – kupujem zatemnitvene zavese za spalnico, v kateri imam okno in balkonska vrata (eden zraven drugega).
Seveda bodo zavese pri balkonskih vratih do tal, ne vem pa kako bi dala pri oknu? Ali samo do police ali isto do tal?
Gre se predvsem zato, da ne bo smešno zgledalo, ko bodo zavese odgrnjene in bodo pri balkonskih vratih do tal, pri oknu pa do sredine stene (če si predstavljate tisti “kupček” zaves na strani).
Hvala.
Naredi, kakor se tebi najbolje zdi. Mene ne bi nič motilo, če so pri oknu le do konec police, pri vratih pa do tal. Bi pa za mnenje vprašala kakšno prijateljico ali šiviljo, ki bi si prostor ogledala, ker mi tule lahko modrujemo kolikor hočemo, pa je težko imeti predstavo. In ne, nič nisi staromodna če si želiš zavese, zagotovo bodo prostor naredile bolj intimen.
Jaz imam doma zatemnitvene zavese in sem zelo zadovoljna, posebej ob jutrih, ker žaluzija mi ni dovolj zatemnila. Naročila sem jih v eni spletni trgovini in so mi poslali kar na dom.
Tukaj link, če še komu prav pride; http://www.pletenje.eu/zavese/zatemnitvene-zavese
l.p.