zatiskate si oči
A veste, da je za človeka, ki ima trenutno glavobol hujše to, kot če mu umre sosed. Taki smo ljudje. Samo, da smo mi ok, da gremo lahko k frizerki, pa čeprav tisti dan 10 ljudi umrje. Kaj iščete pri žrtvah neke predhodne bolezni in se s tem tolažite, da jih vi nimate? Če se ne ve zanje, rečete, da se je novinar vse izmislil. Halo! Sem pa danes zvedela, od sorodnikov, da je v umetni komi tudi oseba mlajša od 40 let, brez kakršnihkoli predhodnih bolezni.
Razumemo, brez skrbi. Še enkrat ponovim: ves, da je rpejsnje leto 16o ljudi umrlo za gripo v slo? Pa imamo cepivo, a kljub temu letni padejo žrtve. Pa nam pride do zivega? Ne, seveda ne, vsako sezono priporocijo cepljenje, smo seznanjeni, a neizogibno pride …
Do kdaj pa mislis, da bi tole trajjalo? Ker, ipam da se zavedas, da je to le umetno zadrzevanje … Se rpavi še par mesecev takega zivotarjenja?
Pa si preprican, da ne vo zrtev tesnobe, panike, ostalih dusevnih stisk vecje kot korone? zagotovo?
kdaj bo enim prebilo da covid ni gripa ali podoben oz. enak gripi, s katero primerjate bolezen in smrtnost?
veš tudi jaz imam lastno glavo, z njo znam razmišljat, ne tako kot ti, ki jo imaš za okras in misliš, da znaš razmišljat….