Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ZATO PRI NAS NI OKUŽENIH S KORONO

ZATO PRI NAS NI OKUŽENIH S KORONO

On domače je že okužil, ko je prišel domov in še ni vedel, da je bolan. Njegovi domači so kužni, če je kužen on. To skoraj 100 procentno. Zato imamo vsi nekaj od tega, da on in njegovi domači izvedo, da so kužni. Država mora vedeti, kje so žarišča, če želi virus omejiti. Druge države to delajo. Zakaj mi ne?
[/quote]

Sparajo… zato ker sparajo zakaj bi zapravljali za rajo… potem ne bo dovolj za v zepe…

Sparajo… zato ker sparajo zakaj bi zapravljali za rajo… potem ne bo dovolj za v zepe…
[/quote]

In to je nekaj najboljšega. Zdaj se cel svet po nam zgleduje👍💪. Ljudje, ki imajo simptome naj ostanejo doma in počakajo par dni, če ni boljše, se pokliče zdravnika, ki test naredi. Do zdaj so ljudje s simptomi čakali v čakalnicah, v zdravstvenih domovih. Vse je za nekaj dobro in se res.

Bolj kot sedaj šparajo na začetku, bodo pač potem plačali z obrestmi.

In tudi zato, ker so pri nas cakalne vrste nenormalno dolge.

V Italiji v enem dnevu 29 mrtvih. Do zdaj zabeležena smrtnost 3,4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}.
Saj je samo gripa.

Ne, ne bodo. Bravo Slovenci no večinoma znate preživeti na najbolj preprost način, ostani doma. Hahaha.

Eno vprašanje, če bi mi imeli okužene, ostale države okoli nas pa ne, bi verjel? Sem prepričan, da bi in takoj za to okrivil nesposobno državo, zakaj jih imamo drugi pa ne, sedaj pa obrni zadevo morda se ti tisti dve celici v možganih aktivirata.
Testira se sumljivega na virus in to ne kar vsakega zato ker on misli, da ga ima temveč je to ocena zdravstvenih delavcev, posamezniki bi kar vse po vrsti testirali obolel ali ne ima znake ali nima marš na testiranje ni čudno da je predlog samoplačništva ob nepotrebnem obisku urgence tudi tja so ljudje hodili zaradi žulja, zatrganega nohta, nahod, trn v prstu itd, urgenca polna do zadnjega kotička namišljenih bolnikov in paničarjev, sedaj bi moral testirat kar vse, ne moreš prdnit sigurn je korona, 2x kihneš, posmrkaš in se glasno usekneš te vsi gledajo kot živega mrliča, nehajte zganjat paniko.
[/quote]

A ne bi ti to povedal svojcem od tistih 52 umrlih v Italiji?

Ko bi te poznal bi ti tako prmazal da bi se pobiral cel teden. Z veseljem. Kok moraš biti privosccljiv človek. Za take kot si ti je samo goli otok

[/quote]

Taki kot si ti sploh živeti ne bi smeli, ker ljudem dvigate pritisk…. Osladni sadisti. To pa svojcem povej, groza, ki so umrli. To moraš res imeti glavo v razsulu.

Hočeš reči, da bomo mi plačali z obrestmi?

[/quote]

79 umrlih.

Na pol Primorka …
ali niste včeraj napisali prispevek
V Gorico vozijo Kitajce z avtobusi

Mislim, da širite paniko med ljudmi, ker imate močno sesut mehanizem samozaščite varovanja pred boleznimi, virusi in okužbami.

Kaj?
Srečko ste med tistimi, ki ste podvomili v naravo?

The WHO has asked countries to test samples of their populations for the antibodies to Covid-19, which will give a more accurate picture of just how many people have been infected, and clarify whether many people have had very mild illness, or not even realised they were ill.

A so Slovenijo tudi prosili?

79 umrlih.
[/quote]

No evo, celo 27 umrlih v enem dnevu?

Kaj?
Srečko ste med tistimi, ki ste podvomili v naravo?
[/quote]

Pa kaj je tebi, se ti fuzla, kakšna narava?

Pa kaj je tebi, se ti fuzla, kakšna narava?
[/quote]Migni sive celice…
Postavljam vprašanje Srečku na njegov komentar…
On že ve…:)

Na pol Primorka …
ali niste včeraj napisali prispevek
V Gorico vozijo Kitajce z avtobusi

Mislim, da širite paniko med ljudmi, ker imate močno sesut mehanizem samozaščite varovanja pred boleznimi, virusi in okužbami.
[/quote]

Ne bodi nesramna. Pojdi in 1 teden obiskuj kakšen kazino v Novi Gorici, kjer se dnevno izmenja min. 500 ljudi iz Italije in Kitajske, osebje že tudi bolno, pa ga noben noče testirat, ker osebje igralnic seveda ne prihaja z ogroženih področij. Pol pa pametuj.

Pri nas zadošča 1,5m hodit narazen in roke pravilno umivat. Še kdo ne ve?
Bi povedale dečve z NIJZ kolk in kakšne vse silne potrebščine imajo kod kuće. Bi? Ne bi.
Jih je zanje tud zmanjkal?
Pa brez navodil vsem dohtarjem po Sloveniji.

Loh bi jih kakšen novinar s fspn obiskal, pa z dobro jutro naredili reportažo o teh slavnih babnicah.

Ne bodi nesramna. Pojdi in 1 teden obiskuj kakšen kazino v Novi Gorici, kjer se dnevno izmenja min. 500 ljudi iz Italije in Kitajske, osebje že tudi bolno, pa ga noben noče testirat, ker osebje igralnic seveda ne prihaja z ogroženih področij. Pol pa pametuj.
[/quote]Ja, nekdo vam pč mora povedati žal bolečo zadevo, da ste paničarji brez primere.
Meni so bolj ogrožene bencinske črpalke in zaposleni po Sloveniji, kjer se zvrsti horda konvojev tujcev., kot je ena prej napisala.
pa se noben za njih ne zavzame ali paničari, ker ja bencin pa ja vsi rabimo in usluge toalete..
In ja… ne bodi nesramna ti.
Tvoj odziv na moj komentar je komentar panike.

[/quote]
Saj ne morem verjet, da tudi sindikat ne zaščiti teh zaposlenih!! To je sramotno. Zakaj potem sploh je sindikat??
Jaz bi šla na njihovem mestu v kompletu na bolniško. Če ne zaradi vročine, pa zaradi strahu in stiske! In mobinga.

Ja, nekdo vam pč mora povedati žal bolečo zadevo, da ste paničarji brez primere.
Meni so bolj ogrožene bencinske črpalke in zaposleni po Sloveniji, kjer se zvrsti horda konvojev tujcev., kot je ena prej napisala.
pa se noben za njih ne zavzame ali paničari, ker ja bencin pa ja vsi rabimo in usluge toalete..
In ja… ne bodi nesramna ti.
Tvoj odziv na moj komentar je komentar panike.
[/quote]

Kaj naj rečem, očitno ne poznate kazinojev?
Vrtijo se rulete, talajo se karte, žetoni se zamenjujejo… ljudje se drenjajo en ob drugem, zraven kaj pojejo, popijejo, v drugih prostorih je zabavišče z muziko in plesom… To ni primerljivo s črpalkami, kjer je črpalkar (prodajalec) na svoji strani pulta in si lahko za vsakim kupcem razkuži roke.

Kaj naj rečem, očitno ne poznate kazinojev?
Vrtijo se rulete, talajo se karte, žetoni se zamenjujejo… ljudje se drenjajo en ob drugem, zraven kaj pojejo, popijejo, v drugih prostorih je zabavišče z muziko in plesom… To ni primerljivo s črpalkami, kjer je črpalkar (prodajalec) na svoji strani pulta in si lahko za vsakim kupcem razkuži roke.
[/quote]Potem pa lahko ukinemo, zapremo kar vse po vrsti od trgovin in restavracij do šalterjev na poštah, bankah, parkomatih, lekarnah.

Mogoče bi nas morali posebej prositi?

Jaz res ne razumem, da zdravnike, sestre, tako zalite, da ne testirajo pravilno, da Slovenija nima pravih testov, koliko je smrti po svetu. Ampak ob samo majhni praskii letite do zdravnikov. Ne razumem vaš sistem v glavi. Sovražite potem letite k njim v objem. Že dva meseca neki psiho, verjetno iz ustanove piše, da virusa ni v Sloveniji oziroma da mora biti, če se ni, mora priti. Ker če ne bo prišel je naše zdravstvo zanič in ravno ta zdravstvo te zdravi, da se bolj ne zablodis v svoj fantazijski svet. Ljudje, ki razpihujejo paniko v kriznih razmerah, ko pride do njih, vojna in tako naprej zelo radi pobijajo druge ljudi, da bi preživeli. Ne da bi pomagali, ropajo, izdajajo, pobijajo, kradejo. Svoje družinske člane mučijo s svojo paniko… Zato jaz osebno panicarjev ne maram, ker so zli.

New Report

Close