zaton pri Zadru oz Ninu
Dober dan, prosim vas za informacije in nasvet glede zationa pri Zadru(Ninu), kajti na dopust se odpravljamo začetek julija, z 2 otrokoma, takrat starima 7 in 12 mesecev. Kakšna je plaža( kamni v vodi, ježi, mivka,…?), kako je nasploh kaj tam ( kaj sence na plaži, miru itd), saj naj bi bilo priporočljivo ravno družinam. zelo se vam zahvaljujemo za informacije
hv ala
Mi smo bili tam lani z 1,5 let starim sinom, najbrž bomo šli tudi letos , ko bo star 2,5 in ta mali 10 mesecev, celotno naselje je idealno za otroke, na plaži je ob vodi sicer v misvki tudi pesek na določenih mestih in malo pika, ampak naš sin je po treh dneh po plaži tekal hitreje kot jaz (beri: mene je malo pikalo, njega pa nič)
Edini problem je kar visoka cena najema (vsaj bolj v sezoni)
Helena
Pozdravljena!
Mi smo pred dvema letoma hoteli v Zaton, sredi januarja smo se zanimali za rezervacijo, pa je bilo vse ustavljeno – hrvatje namreč rezervirajo veliko število mest za “tujce”, kot so avstrijci, nemci, italijani,…, tako da tja nismo šli, smo pa šli blizu Zatona – v Sabunike, v privat apartma, kjer je blo res super. Mir, plaža kakršna hočeš – lahko beton, mivka, blato, apartma krasen. Za otroke je res idealno. Edina pomanjljivost je, da ni nobene sence. Enkrat smo šli pogledat v TN Zaton, kjer nas je motila gneča, voda je bila skaljena, zvečer je glasno.
Apartmaji so štirje: za 2, 4, 6 in 8 oseb. Mi smo bili tam že dvakrat – prvič v apartmaju za 2 osebi (soba z zakonsko posteljo, dodatno ležišče v predprostoru), drugič pa smo bili v apartmaju za 4 osebe (soba z zakonsko posteljo, ležišče – kavč za dve osebi in še eno dodatno ležišče v predprostoru).
Zraven lahko dobiš otroško posteljico za otroka.
Cene so ugodne – od 50 bivših mark/dan dalje, cena je enaka skozi celo sezono.
Lidija,
to je eden izmed najboljših krajev za počitnice z majhnim otrok. Plaža je peščena, ponekod drobni kamenčki, morje čisto, nikjer ježkov ali meduz. Vsako jutro plažo tudi čistijo. Imajo neverjetno veliko možnosti za razvedrilo tako za otroke kot za odrasle. Veliko majhnih restavracij in trgovinic. Kamp je čist in urejen, prav tako apartmaji.
Pa uživajte!