Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice zaton pri Zadru oz Ninu

zaton pri Zadru oz Ninu

Dober dan, prosim vas za informacije in nasvet glede zationa pri Zadru(Ninu), kajti na dopust se odpravljamo začetek julija, z 2 otrokoma, takrat starima 7 in 12 mesecev. Kakšna je plaža( kamni v vodi, ježi, mivka,…?), kako je nasploh kaj tam ( kaj sence na plaži, miru itd), saj naj bi bilo priporočljivo ravno družinam. zelo se vam zahvaljujemo za informacije

hv ala

Mi smo se lansko leto odločili, da bomo letovali v Zadru. Ker še nismo vedeli kje bomo bivali, iskali smo primeren prostor za 10 mesečnega otroka in smo se tudi ustavili v Zaton-u. Plaža je sicer iz peska, ambient O.K., vendar nas je motilo samo to, ker na plaži ni bilo nobene sence. Mi smo pa ravno to iskali zaradi otroka. Če bi bil otrok večji, bi gotovo ostali tam.

Mi smo bili lani tam na dopustu 14 dni. Vse je bilo ok, plaža prodnata in peščena, primerna za otroke, senca med drevesi cca. 20 m od vode, na voljo so otroška igrala,…edino s čistočo apartmaja nismo bili zadovoljni. Apartmaji so sicer obnovljeni in dokaj lepo opremljeni, ampak izza postelj in omar so kar naprej lezle stenice, tako, da smo porabili dva Pipsa, da smo mirno spali; tudi sicer je bilo pod posteljami ogromno prahu (že dalj časa nepočiščeno); pa ne, da bi pretiravala, ampak vsakič, ko se je naš mali splazil po žogico, ki mu je ušla pod posteljo, je prišel ven na debelo obložen z “mački” in prahom. Tako smo se letos raje odločili za letovanje v privat apartmajih, kjer takšnih problemov menda ni.
Lep dopust vam želim
Andrea

New Report

Close