Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute zaupate spletnemu nakupu z Diners kartico?

zaupate spletnemu nakupu z Diners kartico?

Spraševala sem o vaših izkušnjah, ne pa o mnenjih za svoje psihično stanje. Ene ste pa res napadalne da je kar groza.

Če ne bi imeli z Diners kartico že enkrat slabih izkušenj, sploh ne bi spraševala. Po vaše se pravi, da lahko zaupamo vsakemu uslužbenemu, ki na prevzemnem mestu vzame FOTOKOPIJO kartice. Je to sploh dovoljeno? To je prva stvar, ki nas je odvrnila od nakupa.Ono o dostavi nam je samo dodatno dalo mislit. Če sem zato po vaše paranojična, ok, pa naj bo. Imejte svoje veselje. 😉

Pač nisem vedela, da pazljivi v današnjih časih izpademo neumni. Aja, mimogrede, imava oba (ne boste verjele!) bančne kartice in z njimi dvigujeva na bankomatih. Ravno pred dobrim tednom je možu požrlo kartico in je dobil po pošti potrdilo o tem, da so zaradi zlorabe bankomata iz varnostnih razlogov odvzeli kartice… ne samo njemu, še kar nekaj drugim. In ravno danes je po pošti prišla nova. Ampak tukaj govorimo o zneskih, ki so varovani z limitom, zato bova še naprej dvigovala na bankomatih. Pri Diners je pa vseeno dobro biti previdnejši. Vsaj istih sitnosti ne bi rad imel kot že enkrat prej.

Mah dej, kompliciraš in povsod vidiš samo grozo in strah. Ne rečem, da bi kupovala pri neki obskurni trgovini na koncu sveta, ampak mimovrste – dej, no, s takim negativnim razmišljanjem ni čudno, da nase navlečeš kup problemov, samo zato da potem lahko govoriš, kako je vse grozno in problematično. Vse o svoji psihi si povedala s tem, ko si rekla, da se bojiš, da tistega hladilnika ne boš dobila potem na dom. Ma dej no mir. Očitno si človek poln strahu in nezaupanja in to zveze nima s karticami, ampak kar z vsem povprek.

Zakaj potem sploh uporabljata Diners, če tolk cvikata?
Imata pa vso možnost nabavit stroj drugje, kjer imata večje zaupanje.

ah pri takih odgovorih se sploh ne čudim, zakaj nam gre v tej državi tako kot nam gre.

Diners lahko s pridom uporabiš za brezobrestno obročno odplačevanje, če seveda nisi poln denarja in ti tega ni treba.

Brez skrbi, bomo že našli kak drug stroj, ne se več sekirat zame.

Na Dinersu dela Simona Dimic, tako da bi jaz odjavil Diners, ko bi ga imel.

New Report

Close