Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavarovalnica Grawe

Zavarovalnica Grawe

Zanima me če je kdo od vas zaposlen na Grawe ali če koga poznate ki tam dela?

Lp, Sara

lp
Jaz poznam,zakaj in kaj te zanima….

Zaradi zaposlitve tam. Bila sem na razgovoru za svetovalko prodaje na terenu in mi niso hoteli nič preveč povedati kako naj bi sploh zgledalo to delo. Glede plače se izmikajo, no na kratko je omenil, da je fiksna plača okoli 190.000 bruto, ampak to težko verjamem. Rada bi kaj več izvedela, da se ne bom zafrknila.

Iz kot pa si…

Bližina Vrhnike

Mal predaleč……drugače pa poglej na spletno stran vtipkaj grawe in boš kaj več izvedela,nevem pa zakaj bi bila to kakšna guljufija in bi bil kdo zaprt zaradi tega ,kot ti je napisal svetilnik na sosednjem forumu….potem so vse zavarovalnice goljufija …..

Ma saj nisem rekla, da je to kakšna goljufija, sam ful se izmikajo odgovorom, jaz pa se moram do ponedeljka odločit, če bom delala pri njih ali ne in me seveda več zanima kako to delo sploh poteka, če je res fiksna plača ali je vse stimulativno.

To pa ti nevem povedat,kje si pa izvedla za to delo …

Bil je oglas na zavodu za zaposlovanje in sem poslala prošnjo in so me sprejeli. Problem je v tem, ker moram v ponedeljek prinesti delavsko knjižico in me je kar mal strah da me ne bodo pol kaj zafrknili in ne bom mogla nazaj na zavod, ker pogodbo podpišem za 3 mesece. Plus tega je bilo sprva rečeno, da ne bom jaz iskala strank po terenu, nazadnje pa so mirekli točno to. In človek, ki se je pogovarjal z mano, nima nikoli pet minut časa da bi mi vse razložil, samo pravi , moraš prit delat pol pa vidiš.

Res ti nevem kaj več povedat ,sam če ti z njimi podpišeš neko pogodbo pol mora verjetno res bit kak zagotovljen OD…nevem ,ker tega ki jaz poznam ,ki to dela, dela honorarno in je res plača kolikor pač naredi,sam posel mu full lavfa in ne hodi od vrat do vrat in teži neznancem……saj preden podpišeš pogodbo ti morajo povedat pogoje….želim ti vso srečo

In na kakšen način on pridobiva stranke, če ne hodi od vrat do vrat?
Hvala za dobre želje.

Jaz ti lahko povem le to, da je moja kolegica delala za njih in je imela fiksno – dobro- plačo s pridobljenimi strankami pa je njena plača lepo zrastla, plačali so tudi regres, potne stroške pa samo takrat, ko si stranko pridobil. Tudi njej je bilo sprva bilo zelo težko iskat stranke potem pa je povedala enemu ta drugemu, malo je dobila naslovov pri nas, pa pri raznih znancih in je ugotovila, da je to precej enostavno zaslužen denar. Predstavila mi je tudi sodelavko, ki se je tega posla lotila tudi zato ker ostala brez zaposlitve in s časom ji je delo postalo tako všeč, da ga ne bi zamenjala. Več ne vem, kolegica dela zdaj drugje, čeprav je nerada pustila službo pri Grawe a zdaj dela to kar je po poklicu, drugače bi ostala. Upam, da sem te upogumila in vsaj malo pomagala. jaz mislim, da probati ni greh, priznam pa da bi tud jaz bila skeptična. Veliko sreče!

Če nimaš nobene druge ponudbe in ti teče voda v grlo, poskusi, konec koncev daš še zmeraj lahko odpoved. Sicer pa jaz nikoli ne bi vzela službe, kjer se izmikajo odgovorom o plači, delavniku in drugih osnovnih stvareh. Zdi pa se mi, da gre za terensko delo in da je plača v veliki meri odvisna od števila pridobljenih strank.
Jaz bi na tvojem mestu še enkrat poklicala ali se osebno oglasila pri odgovornemu, si na listek napisala konkretna vprašanja (ali je delo terensko? kaj točno bo moje delo?, kakšna je fiksna in kakšna stimulativna plača? ipd.) in mu pač povedala, da moram za svojo odločitev vedeti te stvari, sicer se ne morem odločiti. Če ti na ta vprašanja ne bo hotel odgovoriti, potem nekaj ZELO smrdi!!!
teja

Nekaj časa sem delala za Grawe – dokler nisem imela službe. Lahko ti povem, da je delo kar precej težko – ljudi prepričati, da se zavarujejo je danes težko, ker tisti denar raje porabijo za bolj nujne stvari (marsikomu je 10.000 sit na mesec velik znesek, če ima družino, pa nizko plačo). Gre pa tudi tukaj za verižni posel – tvoj mentor pobira določene {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, ti teži, če nisi naredil dovolj, obvezno je udeleževanje več dnevnih seminarjev, pri katerih moraš hotel plačati sam…Moje mnenje je, da ti ostane premalo, glede na to, koliko časa in denarja vložiš v vse skupaj. Služijo tisti, ki so med prvimi začeli s tem. Srečanja so podobna tistim od Amwaya ali pa od FLP – en kup enih poveličevanj izbrancev, ploskanja, lepih oblek…

Točno tako kot ti je napisala Nina27, če nisi ravno tip , da non stop težiš ljudem raje ne sprejmi- stroške bencina in telefona nosiš sama in pa obvezni seminarji- bedarija—lahko pa da ti uspe??

A bi bila zavarovanica pripravljena podpreti fosrum Starševski čvek?

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Naj vam povem delo na zavarovalnici Grawe iz prve roke. Plačilu se nikakor ne izmikajo, plača je vedno ob točni uri na točno določen dan. O urniku res ne morejo nič kaj veliko povedat, glede na to, da si sama kreiraš urnik oz. je odvisno, kako imaš termine-čas, ki ga peživiš z pridobljenimi strankami. Seminarji so VSI plačani, noben hotel se ne plačuje. To je delniška družba, nič ilegalnega in dobivaš fiksni ter variabilni del plače. Varibalini je odvisen od tebe samega, koliko si priden, toliko narediš. Ne strinnjam se z izjavo, da človek nima denarja za tovrstne stvari. Konec koncev gre v veliki meri za varčevanje, obenem si pa tudi zavarovan! V drugih evropskih državah je to vsakdanje, da se človek, takoj ko se zaposli, zavaruje in varčuje za pokojnino. Pri nas se ljudje začnemo šele zdaj-zdaj zavedat, da raje samostojno varčujemo, kot pa računamo na druge.
V glavnem tako. Moraš biti malo tip zato, moraš biti pošten!
Je pa zavarovalnica, ki nudi vse- od avtomobilskega, premoženjskega, do življenjskega zavarovanja.

New Report

Close