Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek zavarovanje avtomobila

zavarovanje avtomobila

Zdravo!

Iščem ponudbe za zavarovanje avtomobilske odgovornosti in kaska.

Dala pri Triglavu, Adiatic Slovenica in Generali. Kako je možno, da je GEnerali skoraj pol cenejši kot ostale dva? Ima kdo izkušnje z Generali? Meni to sploh ni jasno.

Sem pogledala in je pri vseh zavarovano skoraj enako. Nianse, ki ne vplivajo na tolikšno razliko v ceni.

Ne bi se rada “nasrala”, zato rabim izkušnje vas, dragi forumovci!

HVALA!

Kje si dobila izračune, na šalterju ali pri agentu?

Enega na šalterju, enega preko elektronske pošte, enega na netu.

nova
Uredništvo priporoča

Jao, sem se prebila skozi info izračun na netu za Generali in Triglav in pride zavarovanje tam tam, Triglav je cenejši, če plačaš takoj v celoti … Nikjer nisem označila popusta zaradi drugih zavarovanj pri isti zavarovalnici, drugače pa je povsod vse isto (aja, edino pri Generaliju nisem dala škodnega primera, pri Triglavu sem označila en škodni primer).

Menda sta zdaj Triglav in Generali tam tam….pred nekaj leti je bil pa Generali kar konkretno cenejši …na AMZS strani pri izračunu registracije marsikaterega popusta sploh ne morejo prikazat…
Se da pa sigurno na katerikoli zavarovalnici izpogajat z agentom za najnižjo možno tarifo…samo vedet je treba kako na lep način postavit ultimat…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ni mi jasno. Jaz imam ponudbo Halo police in me pride skoraj pol ceneje, kot pri TRiglavu.Sem dala sicer še dodatna vprašanja na Halo polico, ker mi je cena res pretirano nizka.

Pa pri Triglavu ne moreš sam kombinirati kaska, imaš neke pakete, samo je vseeno precej podobno Generaliju. Govorim pa za AO in full KASKO! Morda je samo pri AO podobna cena, kaj pa kasko?

No, jaz sem naredila info izračun za tako polico, kot jo imam v resnici – delni kasko. Hm, jaz sem lahko kombinacijo sama izbrala pri Triglavu, pri Generaliju je samo fiksen paket delnega kaska.

Mogoče še to – od Triglava info izračun ni dosti višji od cene, ki mi jo izračuna agent (pod ultimatom, bi rekel Drrr).
Daj link od Halo police, kjer si ti dobila podatke, ker to je sicer storitev tudi od Generalija? Pa tudi druge zavarovalnice imajo nekaj podobnega.

Hondašica, ni linka, je samo klicna številka ali pa info mejl. Halo polica nima neta. Informativni izračun dobiš na podlagi klica po mejlu ali pa ti kar takoj po telefonu povejo.

New Report

Close