Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zavarovanje v tujini

zavarovanje v tujini

Ima kdo kaj izkušenj katera zavarovalnica ima ugodno zdravstveno zavarovanje za tujino za čas pol leta? (za študenta)
Sedaj si izpisujem cene,
a če ima kdo kakšne izkušnje .naj prosim pove.

Jaz sem ravnokar vplačala letno turistično za tujino za 36 eur pri zavarovalnici Maribor, paket C.

Kaj pa Coris??? Na žalost smo nekajkrat potrebovali zdravniško pomoč po raznih tujih krajih. Mislim da pride letno zavarovanje cca 100 Eurov. Preveri kaj nudijo oz. kaj želiš?

ok, bom pogledala oboje

Lani sem preverjala, kaj in za koliko krije katero zavarovanje, kaka je premija in kaka zavarovalna vsota.
Mislim, da je tudi letos se vedno najbolj ugodno na Zav.MB, letna premija, paket C..

Barca , jaz imam preko ZM turistično z asistenco paket A to imam že nekaj let , vsako leto mi pošljejo novo kartico , a je to to kr se mente , samo da ti praviš paket C

Za sklenitev zdravstvenega zavarovanja v tujini je potrebno vedeti a tja potuješ turistično za krajše potovanje, ali pa greš tja kot študent na izmenjavo, študij, oziroma za delavce in poslovneže. To je pomemben podatek, ki ga je ob sklenitvi takega zavarovanja potrebno navesti.

Ja, turisticno zavarovanje, imam paket C.
Vcasih sem jemala samo tedenskega za smucanje, zdaj kar letnega. Ko sem gledala in primerjala, je bil en od pogojev tudi helikoptersko resevanje, ker ga potrebujem tudi oz.predvsem zaradi smucanja (na urejenih progah) in upam, da bo tole se naprej lepo stran vrzen denar 🙂

Pa dobr sej nism slep, na kartici piše : Turistično zavarovanje z asistenco v tujini – Paket A
Velja do 14.04.2014
Agregat 150 000€

Pa dobr sej nism slep, na kartici piše : Turistično zavarovanje z asistenco v tujini – Paket A
Velja do 14.04.2014
Agregat 150 000€[/quote]

Jaz govorim o tem http://www.zav-mb.si/vsa-zavarovanja/turisticna-zavarovanja/turisticno-zavarovanje-z-asistenco-v-tujini/, na linku je se zlozenka, kaj je krito v katerem paketu.

New Report

Close