Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute zavarovanje

zavarovanje

Sedaj pa prosim, pa mi povejte kaj narediti. Situacija je sledeča.
Plača, tako tako, bolj na minimumu kot kaj več, ne sprašujem za sebe, a mi ne pade nič pametnega v bučo.

vloženega v razne sklade 200.000€, potrebno vzdrževati dva majhna otroka, vzdrževati dve hiši stari 20 let, en avto je nov drugi je za v muzej, potreba je pa po dveh.

sedaj pa
ali skleniti življensko zavarovanje, ki ne prinaša načeloma nič, razen izgubo,
ali zavarovati bajte in kako
kako in če sploh zavarovati avtomobile.

morda je malo premalo podatkov za konkreten odgovor, a prosim za kak nasvet, ker meni ne pade nič posebno pametnega v glavo,
pri tem denarju, mi življensko zavarovanje sploh ne diši, vlaganje v razne delnice in sklade ni mogoče, ker je že vse vloženo,
kaj pa s hišama, ali jih sploh zavarovati in razmetavati denar ali pustiti in moliti, da ne pride do škode?
??????????????????
pa čisto resno mislim, ker mi res ne pade ne vem kaj resnega v glavo, da odgovorim znancem

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

Saj ti ne more pasti nic v glavo, ker je zgleda ze polna slame. Oprosti ampak takih bedarij pa ze dolgo ne…..

če so za tebe to bedarije, je v tvoji glavi res sama slama in to mokra. Pa še čudiš se, da ima nekdo nekaj pod palcem in ne ve kako in kaj. NE vem kako ti komentirati na lep način ti ne znam, na grd pa tule gor ni dovoljeno, edino to bi ti morda kaj pomenilo, ali se pa morda motim.

Kaj čmo, takšni smo, takšno imamo.

————————————————————————————————————————-
Mislim da se s tem kar ste zgoraj napisali malo hecate!
200.000eur v skladih pa minimalna plača s katero preživljate 2 otroka in 2 hiši. Kaj pa jeste samo kruh in vodo?

Avti so že zavarovani, življensko je bedarija, hiša se zavaruje vsaj za tiste največje škode, če so majhne pripravljeni požreti.

Spoštovani!
Res se mi poraja vprašanje.
Kdo sploh ste?
Plača, avto, hiše, otroci …
Kaj vam je storiti?
kot je že negdo zapisal, avto je že zavarovan. Glede na pretekla leta in na to kar govorijo o vremenu bi osebno zavaroval tudi hiše pri 200.000 € to res nebo problem.
Zavarovanje otrok se vedno splača, takšne so moje izkušnje, pa ne življensko z naložbenim zavarovanjem, ampak nezgodno, vsako leto z vstopom v šolo ali vrtec vas čaka šop ponudb pač pogledate katera se vam zdi pametna in tisto vzamete pri tem se osebno ne oziram na dnevno odškodnino čeprav je tisti denar potem od otroka, ampak gledam predvsem na primer invalidnosti, pa ne da bi klical nesrečo ampak nikoli ne veš.
Enako bi priporočal tudi vam in ženi oziroma partnerki, nezgodno bres priveskov.
Hišo se lahko tudi oda saj menda ne živite v obeh hkrati in od tam priteče kak euro.
Denar pa, ja to pa je večna dilema in vprašaj.
Tukaj bi se osebno vprašal, kaj si resnično želim čez dve, pet ali deset let.
Kakšne so moje možnosti v službi, ali se z njo ne more nič zgoditi?
Torej je dobro imeti zalogo za vsaj šest mesecev v naprej,bolje je celo malo več kot manj.
Vsekakor pa bi vam svetoval odkrit pogovor z enim od finančnih svetovalcev, pri tem pa bi imel v vidu, da je pridobljena informacija samo izhodišče za nadaljno pot, nikakor pa skok na prvo žogo.
Na igrišču je vedno več igralcev, gol zabije samo eden.
Informacija naj vam bo vodilo, izberite sami, oziroma z partnerjem, naj vam pri tem ne bo vodilo količina, ampak pokrivanje vaših želja.
Tradicija pri tem nima nobene veze. Vse se spreminja, spremenite tudi vi svoje želje v resničnost.
Moj kontakt:[email protected]
Dajem vam svoj naslov, saj bi bilo v nasprotnem primeru preveč različnih naslovov.
Napišite mi, kaj vas teži in poslal vam bom kontakt ki bo imel informacijo za vas.
Vedno je več poti, ali smo izbrali pravo izvemo ko smo izbrali eno.
Lep pozdrav in obilico uspeha v življenski poti še naprej.
Pa še to za vse.
Z prazno slamo so dolga tisočletja prekrivali strehe in se je odnesko. Zrna so prej izmlatli iz nje in jih uporabili za moko ali krmo, seveda so prej na vetru ločili plevel od zrnja.
Res so znali, ali lahko to storite tudi danes?
Potrebujete informacijo, mnenje si ustvarite sami.

New Report

Close