Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zavese

zavese

Kakšne zavese imate v stanovanju in kako ste se odločili za take, ste težko izbrali in našli take, ki so vam všeč?

Nimamo zaves, jih ne potrebujemo. So nepotreben strošek, skladišče prahu, bog ne daj če se še kadi v stanovanju.

Ker živim v pritličju v starem stanovanju z starimi grdimi okni jih imam, ob prvi priliki v novem stanovanju ali pri prenovi oken tega, jih definitivno ne bom imela, saj so kot pravi predhodnica le nepotreben strošek, leglo prahu, umazanije, vonjav…..

Mi imamo barvne (od velane) izbirala sva glede na notranjo opremo (barva), v otroški, dnevni sobi in kuhinji imava kratke zavese – malo nad okensko polico, v spalnici pa imava zdaj dolge do tal v zimskih mesecih pa imam neke “čip” bele kratke- zaradi ogrevanja.
Všeč so mi sicer tudi panele vendar v naš stil opreme ne pašejo.

LP

Imam na novo opremljeno dnevno sobo, na oknih žaluzije, ampak dokler nisem obesila zaves na okna, je nekaj manjkalo v stanovanju. Kupila sem zavese, na velikih balkonskih vratih panelne, na oknih pa tudi popolnoma ravne (ne nabrane, kot so bile zavese včasih). So barve šampanjca in precej prosojne. Šivilja je prišla k meni domov, s sabo prinesla vzorce številnih zaves in izbira niti ni bila težka. Ta način je veliko boljši kot če kupuješ v salonu. Meni sedaj veliko lepše izgleda.

Na panoramskih vratih imamo panelne, na oknih pa gubane roloje. Približno željo sem imela, sem pa si pustila tudi svetovati velanini svetovalki. tako imam točno take zavese kot sem si jih zamišljala. Za zimsko setono v oranžni, za poletje pa v smetana barvi.

Mene pa zanima, kje najugodneje kupiti zavese oz. katera šivilja vam je šivala? (Ljubljana, Vrhnika, Logatec)

Lp. K.

Nitaste, ful zadovoljna. So zavese – pa niso zavese.
Doma brez zaves si ne znam predstavljat.

Črna mačka
kje si dobila nitaste zavese, cena,????
lp lumpa

Jaz sem jih kupila v Rutarju po 15 eur – prejšni teden.

te nitaste pa mene spominjajo na odganjalce muh, ki si jih pritrdi na vhodna vrata na kmetih

New Report

Close