Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavese

Zavese

Čisto sem zmedena. Kupujem zavese za kar dnevno sobo, prvič v življenju. In mi reče prodajalka zaves, da se danes pogosto krajšajo tako da so malo daljše, da sevlečejo po tleh, da je tako zdaj moderno in da se ogromno strank odloča za tako krajšanje. Sploh če je okno, prostor, res velik! Se pravi prosojne zavese, ter ob strani težke zavese in pri obojih nekje 10 cm roba na tleh. Pa gledam revije pa malo po netu in se mi zdi res odbito, romantično, ampak nisem pa še videla tega v živo, sploh se še nikoli nisem ukvarjala z zavesami in zdaj sem res v dilemi.:( Pomagajte, svetujte mi….hvala

Kotaktiraj tikaj…

V ponudbi ima vse vrste zaves, brezplačno pride na dom in svetuje….in zelo hitro tudi izdela vse skupaj…

Vsekakor potrebuješ nekoga, ki bi ti svetoval in razložil vse skupaj! Sama si sicer ne predstavljam, da bi imela zavese do tal…ali pač…mi vsaj prahu ne bi bilo potrebo več sesati, ker bi vse zavesa pobrala 🙂 🙂 Je pa res, da izgleda lepo…

No, če že morajo biti zavese sploh …

Če imaš psa, se bodo nanje lovile dlake in ne bo zgledalo več tako zelo romantično, če imaš pa majhne otroke, se bodo pa stalno zapletali vanje in jih premikali, tako da bo vse skupaj zgledalo samo še toliko bolj neurejeno. Pa še toliko večkrat jih boš morala prati, ker se bodo pač vlekle po tleh.
Meni tudi v revijah zgleda lepo, ko imajo polno nekih vaz in rož vsepovsod, pa kipec tu, kipec tam, knjige in tako dalje, pa kuhinjski pult poln dizajnerskih pripomočkov in dišavnic, ko pa pomislim, da je vse to treba prestaviti, ko brišeš in pomivaš, me pa kar mine.

Že videla in res izgleda lepo, ampak totalno nepraktično. Zavese do tal in še čez bi imela edino tam, kjer se ne hodi dosti (n.pr. v spalnici) ali kjer se vsakodnevno rihta prostor, briše prah, popravlja zavese (n.pr. v muzeju, butiku, razstavnem prostoru…). Za take zavese mora biti prostor tudi zelo velik in bolj prazen. Če je majhen in nabit s pohištvom in drugo opremo, zgledajo take zavese, kot da še niso zarobljene ali da se je šivilja uštela pri merjenju.

Po mojem mnenju so prodajalke v trgovinah tiste, ki ponavadi nimajo pojma. Mogoče ti pa želi samo več tkanine prodati.

Zavese na tleh jaooo, kako je pa s premikanjem le-teh?? Vsakič jih moraš potem popravljati in zlagati na tleh. Edino, če jih ne misliš premikati…

Pokliči rajši kakšno šiviljo, da ti pride na dom. Npr. tisto zgoraj omenjeno

Sama sem prav tako izbirala zavese po trgovinah in se nisem in nisem znala odločiti. Ko pa ti pride kdo na dom svetovat, si pa v prostoru lahko ogledaš kako bi končna zavesa izgledala in se je zato precej lažje odločiti.

Joj, jaz pa nikjer ne najdem nobene fotografije takšnih zaves! A bi bila katera tako dobra in bi poiskala zame? Ker me res zanima kako to izgleda.

Hvala že vnaprej!

http://i3.squidoocdn.com/resize/squidoo_images/590/draft_lens8474431module73395161photo_1260374762solid-linen-drapes.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_wYIZO7_XwAk/Sp8SluXd4_I/AAAAAAAAALA/Lr8f3OODb_s/s400/5.jpg

http://4.bp.blogspot.com/-xu09ED3xvTc/TV7CzVGPa-I/AAAAAAAABMc/9B-I7AleP6U/s1600/74226_514585435887_138600545_30504847_3331766_n.jpg

Meni se dopade a je potreben pogum za kaj takega, ni tipično za naše okolje. Izpade pa zelo mehko, romantično, če je le velik prostor, da pride potem lažje do izraza…

Če so do tal se lažje spotakneš ob zaveso, lažje se ti zaplete med noge (ali otroku), da padeš, pa tudi seveda se veliko lažje umažejo. Da ne omenjam, da tudi izgleda ne lepo…..

Rajši sem brez zaves, kot da bi se vlekle po tleh. Ne morem si pomagati, ampak to mi deluje kot ničvredna gospodinja.

Punce, mal ste za cajtom…. Trenutno je “in” da se vlečejo po tleh, si tahuj kmet če so nad tlemi:(

oglasi se v trgovini zavese gloria na miklošičevi ul. 5 v celju, boš videla, da se zelo spoznajo na zavese. pa ti bodo povedali kako bi naj bile zavese narejene.
imajo dosti rastavljeno, da si boš lažje predstavljala.

New Report

Close