Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavese, ali jih imate na oknih?

Zavese, ali jih imate na oknih?

Rada imam zavese. Se tudi meni zdi, da dajejo prostoru neko mehkobo.

Kam si naj po sexu obrišem oneta, če ni zaves na oknu?

Zavese so na oknih v vseh prostorih, čeprav nimamo sosedov 5 metrov stran. Zavese dajo prostoru mehkobo, da ni samo trdih sten in toplino. Čez dan so odprte, razen v spalnici. So bele barve in do tal, tudi v kuhinji. Meni se zdi stanovanje brez zaves tako kot vrt, na katerem je samo beton brez zelenja.

Ja imamo.

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 22.03.2022 ob 14:17

mone monaste, 22.03.2022 ob 14:09

Zartrose izven profila, 22.03.2022 ob 13:45

mone monaste, 22.03.2022 ob 12:39

Že po temah kot so “ali imate zavese na oknih”  in ali imate prt na mizi oz. ali sploh imate kakšen prt pri hiši, ti postane jasno, kakšne zanič babe se zbirajo na tem forumu.

Pa en se izgovarjat na modernizem in minimalizem.

Bedne ste.

ah to pa ni res!

zavese lahko polepšajo prostor, dajo mehkobo in ljubkost prostoru.. meni so všeč take ki se še malo po tleh vlečejo, tako nežno in ženstveno mi deluje. Kakšni prostori so pa lepi brez zaves.. čisto odvisno od stila in tudi posameznika. Kar je nekomu všeč ni nujno drugemu. Meni pač brez zaves deluje prostor bolj hladno, primerno za zagriženega samca haha.. se spomnim kolega, ko sem mu točno to rekla, si je šel kupit zavese..

In kaj ni res?

ni res, da se zanič babe zbirajo na forumu, zato ker imajo nimajo zaves prta..

Ah, nekdo je to vzel zelo osebno.

Se opravičujem izjemam. 🙂

Ostalim ap priporočam v branje kakšen bolj strokovni zapis o notranji opremi in zavesah. tudi o tem, zakaj na oknih preprečujejo vdor prahu v prostor.

za mone monaste “In kaj ni res?”

Da si srečen.

Nežna zavesica, 22.03.2022 ob 11:16

Imate na oknih zavese ali ste kar brez?

Mi jih nimamo na nobenem oknu v hiši, se mi zdi, da dušijo prostor.

Imam le pliseje, kada potrebujem malo zasebnosti… Zavese kradejo prostor in so konkreten generator prahu.

Imam a se jih bom znebila. Preprog tudi. So zbirališče smeti in pršic, odsvetujem. Ne glede na to kako čistiš, se trudiš vzdrževati, so dokazali, da prispevajo pri raznih alergijah, bodisi jih povzročajo ali poslabšajo obstoječe

Imam čudovite zavese. Dopolnjujejo prostor in ga polepšajo. Nekaj časa sem bila brez zaves in sem imela občutek, da sem v kasarni. Prostoru dajo neko mehkobo, milino.

Nimam. Imajo vsi bližnji sosedje tako za-zavesana okna, da jih mi ne rabimo :):):)

mone monaste, 22.03.2022 ob 19:32

Ah, nekdo je to vzel zelo osebno.

Se opravičujem izjemam. 🙂

Ostalim ap priporočam v branje kakšen bolj strokovni zapis o notranji opremi in zavesah. tudi o tem, zakaj na oknih preprečujejo vdor prahu v prostor.

jaz stvari ne jemljem osebno, samo povem da ni res, da se glede na imeti ali ne imeti zavese, prt na forumu zbirajo zanič babe. Nekatere so zanič zaradi svoje škodoželjnosti, druge fajn zaradi svoje srčnosti. Pa če imajo ali nimajo zavese, prtov, preproge.. 😉

Zartrose izven profila, 23.03.2022 ob 11:17

jaz stvari ne jemljem osebno, samo povem da ni res, da se glede na imeti ali ne imeti zavese, prt na forumu zbirajo zanič babe. Nekatere so zanič zaradi svoje škodoželjnosti, druge fajn zaradi svoje srčnosti. Pa če imajo ali nimajo zavese, prtov, preproge.. 😉

Ja, same perle. Pa izredno praktične pri vsem.

Bravo.👍👍👍👍❗❗

New Report

Close