Zavese – gubani rolo – kje jih dobiti??
Sama bi pa potrebovala nove zavese.
Nekako bi imela po oknih gubane roloje, tam kjer je pa balkon pa verjetno panelne zavese.
Gubani rolo mi nekako izgleda zelo moderno in paše super s panelnimi zavesamii. Kaj pa ve pravite?? Imate izkušnje s gubanimi roloji?? Kako je kaj z vzdrževanjem???
Poleg tega me pa zanima, če kdo pozna kakšno šiviljo, ki svetuje tudi na domu, saj si zaveso težko izberem v trgovinah…
Hojla
Sama sem izjemno zadovoljna z gubanimi roloji!! Vzdrževanje je res preprosto. Samo spodaj razvežeš nitke in daš prat
Obstajajo tudi mehanizmi, ki so baje pralni z vrvicami ampak mi je šivilja svetovala, da vzamem rajši navaden mehanizem, saj je zaradi vrvic likanje bolj zoprno.
Naredila mi jih je pa tale teta (www.senios.si). Tukaj je pa še njen mobi: 040 612 811.
Jah vsak ima svoj okus in to se tukaj vidi. Čudno, da se še kdo ni javil, ki ne mara zaves hehe…
Tudi meni so všeč tile gubani roloji in zelo praktični se mi zdijo. Sem ljubiteljica rožic in ne predstavljam si, da bi bile okenske poličke brez rož. Gubani rolo je zakon glede tega, saj zavese dvignem toliko kot rožice potrebujejo prostora. Pa še lepa dekoracija je s spodnjim zaključkom!!
GUBANI ROLOJI, NOVA SPLETNA TRGOVINA;
http://www.pletenje.eu/zavese/gubani-roloji