Zavese in karnise
Mene pa zanima, če pozna kdo kakšno dobro šiviljo za zavese??
Potrebujem nekoga, ki bi se oglasil pri meni doma (okolica Lj) in mi svetoval glede izbire zaves. Vem, da je veliko opcij glede izdelave, vendar sama nimam pojma kaj bi imela. Malo sem že gledala po trgovinah ampak tako se ne znam odločiti?!
Mogoče veste koliko pride svetovanje na domu??
Rabila bi tudi karnise.
Predlagam ti tole gospo.
Midva z možem sva celotno hišo opremila pri njej. V dveh fazah, saj pri 13ih oknih kar veliko nanese.
Sva pa z izvedbo izjemno zadovoljna. Izbiro ima ogromno tako, da ni vrag, da ne bi našla kaj primernega. Brezplačno pride na dom, svetuje, izdela ponudbo in na podlagi te ponudbe se odločiš. Je pa zanimivo to, da so bile zavese izdelane v parih dneh!! V treh dneh so jih izdelali, zmonitrali karnise in obesili.
Zelo sva pa zadovoljna z gubanimi roloji. Mehanizem je tak na ketnico (in ne na vrvice kot so Velanini mehanizmi) in se preprosto dviguje in spušča s to ketnico. Tudi pranje je enostavno!
Na spletni strani imaš njen kontakt.
Mi smo jih ravno kupili in to v Loka dekorju v Škofji Loki.
Zdeli so se mi najbolj profesionalni od vseh, imajo drugačne materiale od drugih, zavese so zašite v nulo.
Gospa je prišla na svetovanje (brezplačno), mi dala ponudbo z montažo. Dobili smo jih v dveh tednih. Zelo zadovoljni!
http://www.studiodevorte.si tel.041 58 32 38
Zelo, zelo v redu. Pride na dom z vzorci zaves, svetuje, izriše in potem montira. Cena je pa odvisna od tega kakšno blago za zavese si izbereš.