Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zavese – nasveeeeeet!!!!

zavese – nasveeeeeet!!!!

Home-mojstrice. Ali obstaja kakšen tak mehanizem, da bi lahko doma naredila take zavese, ki se jih potegne gor in se nagubajo, lepo spravijo pod strop. Na oknu širine 180 bi imela 3 take kose. Blago že imam primerno, ampak vsakič, ko grem kam,d a bi mi jih sešili, me mine ob ceni… Če bi kupila samo mehanizem in jih dala delat moji šivilji mogoče ne bi bilo skorej pol moje plače…(delam polovičko:) THANX!

Ne vem sicer koliko ti je do zaves in koliko si pripravljena plačati. Jaz sem blago kupila na Madžarskem, kjer stane meter kvalitetnega in lepega blaga ca. 4 evre. Čipke so tudi ca. 3x cenejše kot pri nas.

Ko sem šla v Medvode v trgoski center, me je skoraj kap, ko so mi rekli, da bo delo stalo okoli 90-100 jurjev. S tem, da bi bilo zašito zelo navadno in nič kaj natančno. Ko sem šla do neke starejše gospe v Grad blizu Cerkelj na Gorenjskem, ki šiva izključno zavese in prte, je bilo šivanje več kot pol cenejše in zašito natančno, npr. gube ne stojijo vsaka zase, ampak vse tako kot treba.

Ko gledam zavese v Velani in Obijih, Bauhausih, sem prav srečna, ko vidim, da imam doma kvalitetno zašito in sem vsakič, ko vstopim v katero koli od sob presrečna. Cena je bila pa ca. 50{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manjša kot v teh znanih centerih, ki ponujajo “zastonj” šivanje in nevemkakšne popuste. V resnici pa nategujejo naivne kupce.

In katera je ta gospa? Tudi mi imamo v planu šivanje zaves. Hvala!

Saj pravim, da me kap vsakič, ko mi za eno okno naračunajo 200 evrov in več… Zato sprašujem za take mehanizme, da mi lahko potem šivilja to naredi in mož namontira… V kakšne centre pa ziher ne bom šla:)

Ta gospa naredi res lepe in za zmerno ceno

ŠIVILJSTVO JULIJANA, ZVONKA KRMELJ S.P. GRAD 9 4207 CERKLJE NA GORENJSKEM tel. 040 759 118

New Report

Close