Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavese – pomoč

Zavese – pomoč

Na okna in balkonska vrata bi rada dala nove zavese. Ne bi rada da bi bila okna in vrata z zavesami zakrita. V eni sobi imam dva okna in ena balkonska vrata, v eni pa ena balkonska vrata. Na okna bi dala zavese, ki pokrijojo 1/4 okna (samo zgoraj) kaj pa na bakonska vrata? Še nikoli nisem videla, da bi nekdo imel zavese za balkonska vrata le zgoraj – običajno so zavese čez cela vrata.
Mi lahko kdo svetuje?
Tudi kakšno trgovino v Ljubljani ali okolici, kjer bi lahko dobila zavese za normalno ceno. Hvala!

Glede zaves, jih lahko daš tako, kot je tebi všeč. Ni popolnoma nič narobe, če so tudi na vratih samo zgoraj. Bodo vsaj vsklajene z ostalimi okni. Tako mislim, da bo bolj lepo, kot če bi imela na vratih pa drugačne dolžine. Jaz se ne bi ozirala na druge, kako imajo in kaj ne, ampak le na svoje želje. Sama sem tudi doma dala zavese tako, kot nisem videla še nikjer. Sedaj ima tako zavese že pol stanovalcev v bloku. Sledi le svojim željam.!!

Tako kot pravi predhodnica – če želiš imeti samo zgornje zavese, jih pač imej 🙂 Sicer pa, če želiš take kratke zavese na oknih, je potem pomoje najbolje, da so povsod enake!

Osebno bi ti svetovala tole šiviljo. Za kontakt preveri na netu. Sama mi je naredila zavese za celo hišo in niti ni bila tako draga. Prišla je na dom z vzorci tkanin (tako, da mi ni bilo niti potrebno skakati naokol), vse premerila in nato tudi hitro izdelala. Imamo pa sicer gubane roloje ter panele zavese.

iščem ugodne ponudba za izdelavo gubanega roloja.

Izdelava gubanega roloja sodi nažalost med najdražjo izdelavo. Ponavadi se cena računa na m2 ali pa na kos samo šivilja mora vedeti točno dimenzijo in potem ona sama preračuna :). Še dražji kot izdelava je pa mehanizem za gubani rolo. Ampak vseeno mislim, da so vredni denarja, saj jih imaš potem res nekaj let in če se jih naveličaš preprosto zamenjaš samo tkanino.

Prav pogledala sem na račun koliko so mi zaračunali gubana roloja, ki sem ju prejela prejšni mesec.

Dim.: 140×140 cm – 49€ + davek
Dim.: 140×200 (vrata) – 70€ + davek

Pol so še mehanizmi, ki pa tudi niso poceni 🙁

Tudi meni ni bilo poceni ampak sem super zadovoljna.

Jaz sem si pred kratkim naročila panelne zavese, kar prek interneta. Plačala po prevzetju.
Imajo lepo izbiro barv, tako da sem kombinirala z različnimi barvami in merami.
Imajo tudi klasične gotove zavese.
Poglejte si na tem linku, mogoče bo komu všeč, da ne rabi hodit po trgovinah.
http://www.pletenje.eu

New Report

Close