Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zavese Velana

zavese Velana

Kako stoji Velana s svojimi zavesami cenovno, so kje ugodneje ali je Velana kar O.K.?

sicer sem z rezultatom zelo zadovoljna, vendar je drago. za dvoje oken, ena vrata in še pol enega okna plus karnisa cca 300 , šivanje cca 80 ojrov. p je bilo blago celo malce znižano. Ampak, ker vse klapa, sem zadovoljna, tako da bom tja še šla- čez par let.

drago ampak najboljše!!

Se strinjam z obema predhodnicama.

RAvno imam v načrtu, da jih te dni ponovno obiščem.

Opremili so mi celo hišo z dvemi kompleti zaves. Prišli na dom (zastonj 100km daleč), svetovali in montirali. Cena več kot konkurenčna našemu lokalnemu ponudniku.

kaj pa v Lesnina centru na Brdu, ni več tam Velana?

Velana je imela do konec avgusta eno akcijo, mislim da je bilo šivanje zastonj…tako da sem prišla zelo poceni do zaves kakršne sem si jih zaželela.

Mi je pa všeč pri njih to da njihove “prodajalke” (verjetno so obenem tudi šivilije) zelo dobro svetujejo in pomagajo tako pri oblikah, materialih in vzorcih. Ker točno vejo kako se bo kaj obneslo in tako, to mi je zelo všeč pri prodajalkah da znajo tudi dobro in realno svetovat!

Lp

Zavese, narejene na Kitajskem, grem rajši kupit v bauhaus, kjer je šivanje vse leto zastonj, ne le avgusta. Pa pridem ceneje skozi, kot pa v velani. izvor blaga je pa enak.

v kranju je na Planini

če želite najboljše KITAJSKE ZAVESE se obrnite na VELANO, garantirana cena ter , kvaliteta pa KITAJSKA

Tudi sama sem že slišala, da so v Velani tkanine za zavese iz Kitajske. Proizvodnje v Ljubljani že kar nekaj časa nimajo in sedaj imajo kar pač imajo.

Škoda no…

New Report

Close