Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavijanje darila

Zavijanje darila

Kako vam je všeč ko vam v cvetličarni oz. v darilnem butiku zavijejo darilo? Ko dam jaz zaviti mi ponavadi ni všeč. Najraje imajo, da pustim tam in pridem potem iskat. Zadnič se nisem pustila odgnati, sem stala zraven pa vseeno nisem bila preveč zadovoljna s storitvijo ampak na koncu vseeno rečem ok in plačam. Zdej moram pa spet dati darilo in me že vnaprej skrbi kako bo izpadlo. Sama ne znam zavit, da bi zgledlao lepo. Kaj naj rečem, če mi na koncu ne bo všeč, ker potem so strašno užaljene.

Če že zraven stojiš in gledaš pod prste…..zakaj sproti ne poveš: “To pa ne tako, to bi rajši takole…..čakajte, to pa takolele…….pa takolele….!”

Nimaš kaj na koncu ljockat! Kar je, je! Edino če odvijejo in ponovno zavijejo!

Itak pa ta celofan in mašne strašne:) vsak stran vrže…..

Če ti nekje ni všeč potem tja pač ne greš več. Meni darilo zavije vedno točno tako kot bi želela, da je zavito. Povem le par besed o dogodku oziroma v slavljencu. Zavija mi samo ena cvetličarka. Če ni nje, zavijem sama, ker kiča ne maram in žal drugje še nikoli nisem bila zadovoljna.

darilo daj v darilno vrečko in je problem rešen

Ko pišete o zneskih za darila, se vam vsem zdi 20€ ulala veliko za darilo. Potem pa tisti pofl od darila date zavit in plačate 20€ za zavijanje. Kje je tu logika?
Darila dam v darilne vrečke, za novo leto in druge kao posebne priložnosti ga pa sama zavijem, najbolj enostavno, kar se da. Meni osebno je ta embalaža darila balast in mi je veliko bolj pomembna vsebina, kot ovitek.

In meni se je čez leta nabralo za en štos teh vrečk. Sem Gorenjka in sem jih hranila na stalaži za knjigami….:)
Letos enkrat pa sem bila ravno v naši manjši, lokalni trgovini, ko je en gospod kupoval te darilne vrečke. Imeli so samo 3, on pa bi jih kupil 20.
Sem rekla “če me počakate, vam jih prinesem takoj!” In sem se znebila teh vrečk, možakar pa mi je v zameno kupil en šampanjec :-)))

Darilo bo kuverta z € in bi rada dala to zavit kot darilo mogoče na podstavku z rožico … nevem…

Odvisno kaj in komu nekaj kupiš. Vrečka je sicer meni izhod v sili. Kupiš zadnji trenutek in za zavijanje ni časa. Če le gre, darilo doma vsaj zavijem in napišem voščilnico. Novoletna darila vedno vsa sama zavijem. Že videt otroka kako odvija darilo ima svojo vrednost in če je samo dano v vrečko izgubil pol vrednosti.
So priložnosti in določena darila, ki dobijo dodatno vrednost, če so profesionalno zavita. Pa ne kičastno in napihnjeno kot to radi naredijo v večini cvetličarn. Darilo je lahko zavito tudi skromno, okusno ampak tega sami doma pač ne moremo oziroma ne znamo narediti.

Odvisno kaj in komu nekaj kupiš. Vrečka je sicer meni izhod v sili. Kupiš zadnji trenutek in za zavijanje ni časa. Če le gre, darilo doma vsaj zavijem in napišem voščilnico. Novoletna darila vedno vsa sama zavijem. Že videt otroka kako odvija darilo ima svojo vrednost in če je samo dano v vrečko izgubil pol vrednosti.
So priložnosti in določena darila, ki dobijo dodatno vrednost, če so profesionalno zavita. Pa ne kičastno in napihnjeno kot to radi naredijo v večini cvetličarn. Darilo je lahko zavito tudi skromno, okusno ampak tega sami doma pač ne moremo oziroma ne znamo narediti.[/quote]

Večina trgovin z otroškim programom ima možnost, da ti kupljeno zavije ali zapakira v lično kartonasto škatlo.

Jaz sem vsem povedala, da je meni zavijanje v cvetličarni čista potrata denarja pa še ekološka katastrofa. Najraje imama, da se darilo zavije tako, da se ne vidi, kaj je notri (se mi zdi edini smisel zavijanja) in najraje imam, če se človek sam potrudi, tudi če ne izpade ravno profesionalno 🙂 Tako delam tudi sama, razen če vem, da gre za nekoga, ki res ceni zavito v cvetličarni ali pa če gre za kak poseben dogodek (ne vem, npr. poroka, ko razstaviš mdarila – da ni potem nevesti/ženinu nerodno…).

Pa da ni glih palni stroj ali Audi A6 :-)))

Jaz bi zavila takole – kupila bi en cvet in ga dala “zavit”. Čisto preprosto, ampak odbito, vmes pa kuverto oziroma škatlico z denarjem.

Zavijat včasih nesem v katero od dveh cvetličarn, kjer znajo po mojih izkušnjah zaviti tako, da izgleda lepo, ne pa kičasto.
Včasih zavijem sama, sem zavijala že tudi v časopisni papir in prevezala z navadno vrvico (časopisne strani z oglasi za delo in stranjo Zavoda za zaposlovanje – darilo pa je bilo prijatelju za diplomo).
Priznam pa, da včasih porabim tudi darilne vrečke.

Skratka, čisto odvisno od priložnosti in tega, koliko smo si res blizu z obdarovancem/obdarovanko.

zavito mi je všeč edino v LJ Mercator center šiška, gardenia

če ne morem nest tja, dam v darilno vrečko.

Pa da ni glih palni stroj ali Audi A6 :-)))[/quote]

Hehe, drži 🙂 Smo pa že drevo zavijal, je bilo zabavno 😀

… da niti darila niste sposobne same zaviti. Za kaj vse mečete denar??? I don’t belaive that!
Toliko ročnih spretnosti pa mora imeti vsaka ženska, da lahko zavije darilo po svojem okusu in okusu prejemnika.

Daj ne spakuj se z angleščino, če je ne obvladaš.

Daj ne spakuj se z angleščino, če je ne obvladaš.[/quote]

Daj ne teži no, če pa ne more belaivat?!?

In kje to spet piše?

Če nimate idej kam bi dali zaviti darilo lahko poiščete tu http://www.planster.si/darila-in-zavijanje-daril/[/url]. Darilne vrečke mi delujejo ceneno, zato darilo zavijem sama ali pa dam komu zaviti. Odvisno od darila in osebe, ki jo obdarujem.

New Report

Close