Zavila bi mu vrat!
S fantom sva skupaj 3 leta. Do zdaj sva živela vsak v svojem stanovanju, pred 3 meseci pa sva se skupaj preselila. Dokler sva bila vsak na svojem sva se super razumela in sem mislila, da je najina zveza dobra. Odkar sva pod isto streho mi gre tako na živce, da bi mu najrajši zavila vrat.
A so to samo začetne težave ali je to alarm, da nisva za skupaj??
Kako torej zdržite pod isto streho?
Anonimno 4869, 29.04.2024 ob 16:34
S fantom sva skupaj 3 leta. Do zdaj sva živela vsak v svojem stanovanju, pred 3 meseci pa sva se skupaj preselila. Dokler sva bila vsak na svojem sva se super razumela in sem mislila, da je najina zveza dobra. Odkar sva pod isto streho mi gre tako na živce, da bi mu najrajši zavila vrat.
A so to samo začetne težave ali je to alarm, da nisva za skupaj??
Kako torej zdržite pod isto streho?
Življenje 24/7 pod isto streho je testni preizkus, ali sta za skupaj na dolgi rok, za imet skupne potomce celo, ali ne. Očitno vidva nista. Išči torej dalje… Good luck
Zavila bi mu vrat? Tole ne bo šlo.Nekatere stvari ti grejo očitno tako na živce, da postajaš agresivna.Ali se zmenita za mizo in poizkusita upoštevati moteče stvari in jih odpraviti…ali pa…Moj je recimo tako ropotal in treskal z vrati in s kuhinjskimi omaricami, da sem se jaz – ko sem to opazila- tako smejala, da nisem mogla nehat.Kaj takega pa še ne! Počasi mi to ni bilo več smešno, ampak zelo zelo moteče…Ampak glej ga šmenta- sva se pogovorila in se je počasi tega odvadil.Njegova mama je tako ropotala in se je tega navzel od nje….
Če sta prej živela sama (še posebno daljše obdobje) in sta se sedaj preselila skupaj to predstavlja stres za obadva. Lahko, da bo to zgolj prehodno obdobje, če se bosta uspešno izpogajala vsak zase kaj potrebujeta od sebe in drug drugega, da bosta lahko uspešno kohabitirala. Je pa potrebena komunikacija, pogajanja, dogovarjanja, prilagajanja do neke mere itd. potem pa bo lažje.
Mene je davila med spanjaem, dušila z vzglavnikom, preizkusila glasnost pištole pri strelu skozi koc – kot je videla v nekem kavbojskem filmu. Trije odrasli možje vsak neodvisno od drugih dveh so dva grozila meni z ustrelitvijo – bivši udbovski likvidator samo zato ker sem imel Walter pištolo. Tretjega sem skrivaj poslušal med njegovo razlago kako me bo ustrelil. Vsi so umrli. Četrti mi je grozil, da me bo z avtom stlačil na cesti in pogorel mu je avto v garaži.
Torej ne sanjaj zločinskih sanj ampak se sprijazni z življenjem. Dr.Anton Trstenjak je v eni knjigi napisal naslov poglavja “Dokler govorita se zvarita”. Sumim, da nisi vajena temeljite izmenjave misli in vzemi to z začetek osnove sporazumevanja, Ljubezen pomeni tudi odpuščanja napak. Nasmej se jim in sledil bo popravek ter izboljšan odnos.
Navajo, 30.04.2024 ob 02:36
Hahahaha….
Moja dva osnovna pravila sta: nikoli kohabitacije, nikoli poroke! Enkrat do dvakrat na teden sem pri njej in vse ostale dni v tednu me prosi ‘srček kdaj prideš domov’ (v njen dom) in moj odgovor je vedno, da imava vsak svoj dom.
Moški, ki se preseli k ženski v bajto je…hmmmm…bumbar…
Navajo
Kaj pa da skupaj kupita stanovanje ali hišo? Smo potem vsi bumbarji ki živimo skupaj in nam to ne predstavlja težav? Očitno je težava pri tebi, ker ne zmoreš tega odnosa.
Jki, 30.04.2024 ob 21:30
Navajo
Kaj pa da skupaj kupita stanovanje ali hišo? Smo potem vsi bumbarji ki živimo skupaj in nam to ne predstavlja težav? Očitno je težava pri tebi, ker ne zmoreš tega odnosa.
Danes skupaj z žensko kupovati nepremičnino? A ti to resno? In potem, ko ji zapaše sprememba v življenju ali pa najde nekoga drugega ali pa kot pravi avtorica, preprosto naenkrat ne prenese več svojega fanta in potem jaz ostanem na cesti. Da uspeh svojega življenja stavim na ženske občutke in njihove muhe? Pa veš mogoče, da ženske vložijo zahtevek za 80% ločitev in končajo 90% izvenzakonskih zvez. In potem je z mano nekaj narobe, ker ne želim prevzemati takega rizika?
Ti kar igraj rusko ruleto. Jaz bom raje v lastni hiši, ki sem jo sam kupil.