Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Zavistne babe bi takoj izdale svojo prijateljico, da vara moža, ampak moški pa nikoli ne bi izdali svojega frenda!

Zavistne babe bi takoj izdale svojo prijateljico, da vara moža, ampak moški pa nikoli ne bi izdali svojega frenda!

Moški bi bili veseli za frenda, ki bi varal svojo ženo, da lahko frajer namaka še v kakšno drugo, ne le v svojo domačo in dolgočasno. Ob pivu bi ga odprtih ust poslušali, ko bi jim razlagal, kako natepava eno lepo in mlado in kaj vse v postelji počneta in nobenemu ne bi niti na kraj pameti prišlo, da bi šel to izblebetat njegovi ženi (čeprav bi lahko bila tudi prijateljica)! Moške naveze so dosti bolj trdne od ženskih. Ženska bi izdala svojo frendico že iz same foušarije:))
Nauk te basni je, da so dedci med sabo dosti boljši in zanesljivejši prijatli kot babe med sabo.

Nauk te teme je, da ti je že zdavnaj zmanjkalo gradiva in moraš sedaj štancat stare zgodbe. Ker dolgcajt.

oja pa kako bi ga, poznam kar nekaj primerov,ko so nesli na nos. pa še več kot to, v gostilni in drugod to z veseljem raznosijo okoli.

Tadej Pekolj je svojemu kolegu Petru pojebal njegovo. Prijatelj pa tak.

Babe pravega prijateljstva z drugo babo itak niso sposobne. Polno pogojevanja. Pa polno zavisti. Babe so ena drugi zavistne fejst dedcev. Zato je pa lahko baba z drugo “prijateljica” 50 let, ampak, če bo prilika, jo bo zašpecala možu in to čimprej.
Babe ste pač take. Pri dedcih tega bi. Je več iskrenosti.

Ja, to je tako:
Če ženske ne bi bilo celo noč in bi njen moški poklicala 10 njenih prijateljic, če je bila z njimi, ne bi nobena priznala.
Če bi pa ženska poklicala 10 prijateljev svojega moškega in jih vprašala, če so bili zvečer in ponoči skupaj, bi jih 7 reklo, da so bili skupaj in da je prespal pri njih, 3 bi pa rekli, da še vedno spi 🙂

Če ga rad namakaš, v več luknej… Potem se ne poročaj. Pa tud špecanja ne bo. Ravno tako pa sr boš lahko šopiril prijatelju.
Meni sicer to šopirjenje, ni jasno, ne od m ne od ž. Težje je imeti dolgo, resno, trdno, srečno zvezo. In ravno s tem bi se mogli hvaliti. Vsak pa ima lahko več žensk oz. več moških.

Se strinjam. V moškem prijateljstvu je ena lojalnost, ena zvestoba. Ne poznam moškega, ki bi svojega prijatelja izdal njegovi ženi, če bi ta prijatelj varal. OK, mogoče ne mislijo ravno vsi moški, da je varanje v redu, ampak vseeno prijatelja ne bodo izdali. Jim to prijateljstvo pač več pomeni.
Pri ženskah tega ni. Zato mnogo žensk sploh nima prijateljic. Nič hudega.

Se strinjam. V moškem prijateljstvu je ena lojalnost, ena zvestoba. Ne poznam moškega, ki bi svojega prijatelja izdal njegovi ženi, če bi ta prijatelj varal. OK, mogoče ne mislijo ravno vsi moški, da je varanje v redu, ampak vseeno prijatelja ne bodo izdali. Jim to prijateljstvo pač več pomeni.
Pri ženskah tega ni. Zato mnogo žensk sploh nima prijateljic. Nič hudega.
[/quote]

Itak, moški iz čiste lojalnosti servisirajo prijateljevo ženo.

Uf, pa še kako se izdajo in foušija pri moških nič manj ne gori kot pri ženskah. Se vname hitro kot hudič. Če je v igri ženska pa sploh. Ena zmeša dva naenkrat in v trenutku pozabita na svojo trdno navezo in dolgoletno prijateljstvo. Za njeno luknjo sta se pripravljena ubit med sabo in zaradi ranjenega ponosa ob morebitnem porazu mirno zašpecajo svojega “prijatelja”. Še več, največkrat poskrbijo, da lahko svojo trditev podkrepijo z dokazom in si priskrbijo kako fotko, posnetek itd. Pa tudi če ne gre za isto žensko, so pa fouš drug drugemu, ker enemu uspe varati, drugi pa si nikakor ne more najti ljubice. Tako da pojma nimaš, kakšni hinavci, izdajalci in nevoščljivci so lahko moški. Nič manj kot ženske.

Pa še kako drži. Podpis pod ta komentar.

Saj pri moških je tudi enako . Poznam primer ,ko je iz ljubosumja en >>prijatelj

To ti pa lahko iz izkušenj povem , da ne drži. Moški znate bit še večji prasci, sploh če gre za neuslišano ljubezen z moške strani

Tega mnenja sem tudi sam ,babe so pr asi ce v človečki podobi.

paa, znajo tud tipi razdrt prijatelstvo zarad ženske, moj kolega, ko je videl to kar pač je, je bil besen na mene, je bilo pa tud res, da mi je vedno zavidal bivšo, ki je bila proti njegovi…. avion.
No, pol, ko sva se z bivšo razšla, sm prepričan, da ji je to povedal, nisem ga pa vprašal, ker se nisva več družila, tako, da upam, da sem ostal v njenih očeh neomadeževan, hehe……

Moški “prijatelj” bo “prijateljevo” ženo pojebal zato, da se maščuje njemu, kvazi parijatelju.
Toliko o teh moških prijateljskih navezah.

Sicer pa, zakaj ste poročili dolgočasno žensko, da si manjko iščete drugje? Toliko še o tej bedariji iz tvojega sestavka.

New Report

Close