Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zavod Planina

Zavod Planina

Groza, kaj se v naši državi dogaja in še zmeraj si uradne osebe zatiskajo oči. SRAMOTA, kako si upajo pred kamero izjaviti, da so to laži, če pa zaposleni na kocko postavljajo svojo službo z izjavami, ki so po moje resnične.
Kje je g. Slak in TRENJA da še bolj osvetljijo probleme naše sociale in kje so sposobni ljudje, da rešijo probleme??????

Ja sde strinjam ,sramota kakšna je ta naša držav ,ampak sej zadnje dve leti se popravlja ker ta vlada res dela dobro da odstrani vse svinjarije ,ki so ostale od prej .Kaj so pa rekli na tej odaji ?

Meni je tudi grozljivo! Sram je lahko take ljudi, ki v bistvu niti ljudje niso. Njih ne briga: imajo svojo visoko plačo, lepo sedijo na varnem v pisarni, delajo do 15h, nihče jim ne grozi, ne delajo v nemogočih pogojih. Seveda si ne bodo umazali rok s tem.

Vse po vrsti bi dala na sramotilni oder, kot so delali v srednjem veku.

A ostali delavci v Planini se trudijo, da bi kaj izboljšali, pa jim taki izmečki še mečejo polena pod noge.

O katerih ljudeh je govora? Mogoče o sociali?

sociala-žal nima dovolj pooblastil, te ji mora dati zaakonodajalec.

A to ti kar nekaj na pamet, brez da veš, o čem ženska piše??? Samo, da lahko šimfaš.
Razloži mi prosim, kdo je to – država? Za vsako dobro in slabo stvarjo stojijo konkretni ljudje. Počez šimfat čez državo je tako poceni!

Ja kdo le,prejšnja vlada,sej to se ve.

Aja. Nisem vedela. Hvala za razlago.

Aha, zdaj pa kličete Slaka na pomoč? Pred parimi tedni je bil pa spljuvan. No, bodite potolažene, to bo tema tega četrtak.

Zlatka, ni vse zlato kar se sveti…a si ti resna, a živiva v isti, vedno bolj zatohli državi?!
Hvala tejle vladi, aleluja.

Kako je možno, da dokler ni prišla nova ravnateljica, takih izgredov ni bilo? Ona nosi veliko odgovornost za zato. NI hotela priznati, da so peljali enega varovanca v KC, trdi, da ima vse pod kontrolo in da je vse v najlepšem redu, a med snemanjem vdrejo v pisarno varovanci in zajebavajo.

Očitno bi bilo treba zamenjati ravnateljico, ker ta je nesposobna!

Kdo pa je ravnateljica??

New Report

Close