Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zaželela sem si…

Zaželela sem si…

…a veste kaj??? No…..saj bo kmalu prišel tisti čas……..:)))

Zaželela sem si decembrski čas, božično vzdušje, prednovoletna mrzlica….pohajanje po okrašenih ulicah, gledanje čudovitih izložb, poslušanje tiste lepe glasbe….In še najbolj sem si pa zaželela pohajanja…tam nekje v kakšni Kranjski gori…ali v Bohinju, na Pokljuki…..ko je vse tako lepo zasneženo……mmmmmmmmmmmmmmmmmm………..pa smučanje, sankanje, noro kepanje……..in opazovanje, kako lepo pada sneg………………..

Uf………………….zdej me pa res že mal meče v druge skrajnosti….:)))))))))))

The best in life is free

Se pravi,da je skor vse v redu s tabo Stelčica.
Enga kiska zate.
🙂

Hja no…ni glih 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vse v redu…ampak upam, da se situacija izboljšuje….

Kiskota pa sprejmem…hvala:))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Kdaj se pol vidimo?

Vidimo? A misliš gor pri vas?

The best in life is free

…pride decembra k meni…me pokliče…ali karkoli…in reče…”Ej Stelčka…dej….gremo pohajat po mestu….gledat lučke….se kepat na goro…” ali kaj podobnega…….bom najsrečnejši človek na tem planetu…

:))))))))))))))))))

The best in life is free

Ja kje pa?
V peklu nas je itak že preveč,hehe….
😉

Definiraj tisto: ….”ali kaj podobnega…”
;-))))

ja, stelčika draga, pa ja ne!!
takrat bo sneg, pa poledica, pa burja, pa miklavž bo nosu, pa take reči :-)))))
pa en milijon lupčov boš dobila za novo leto…
pa si res vsega tega želiš?!

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

najbrž,da ne….ko pa tako piše,kaj?
😉

konec oktobra , se mi zdi, gre moja duša na čakanje pomladi,…
Zame je zima skorajda isto kot pokora za grehe :-))))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Hm…….mogoče pa takrat, ko bo kaj snega……pa se pridemo kepat:))))))))) A bi?? Se kepal mislim?:))))))

The best in life is free

“Kaj podobnega”……..vse v smislu decembrskega vzdušja:))))))))))

The best in life is free

Sneg…………………..jupi…………………………………….:)))))))))))))))))))))))))))))))Miklavž…………………jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Burja, mraz………….se bomo pa stiskali…………….:)))))))))))))))))))))))

Jap…………..definitivno čakam zimo:)))))))))))))))))))))))) pa novoletne lubčke seveda:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

The best in life is free

Čaki še mesec dni……….:)))))))))))) takrat bo v naši hiši…….pa v mojem avtiču v kasetniku………pa v službi (če bom takrat spet delala)……….sama božična muzika……….pa Rudolf, pa White christmas, pa…pa…pa…:))))))

The best in life is free

nanke ne vpraši!
;-)))

Hmmmm……….na december imam pa jaz…ehmm,kako bi rekel…..kar “zanimive” spomine.
;-)))

Pol zna bit pa kar huda zima letos……
😉

ne me strašit…………..

:-)))))
že itak sem strašn plašljiva….

Kdo te straši?
saj sama o nekih grehih govoriš.
Jaz sam sklepe povezujem….

me pa našla…in razdražila…..le pazi se dans………….še jokacala boš od hmmm………no zaradi mene…hehehehheheheh

pa pa

leta letijo - iščem stevardeso.....

A res?? No lepo…………….Pol se pa vidimo, ko zapade sneg:))))))))

The best in life is free

Aja?:)))))))))))))))))

The best in life is free

ooooooooooooooooooo Razi………………. A ti imaš tudi rad snegec…pa vse to?:)))

CMOKA

The best in life is free

Jaz pa snega ravno nimam rada, samo za božič pa mora bit, če ga ni se mi zdi da ni tapravega božiča.

Vidim Stelči, da si že boljše volje, kaj to pomeni, da si že zdrava ;o))))))))

New Report

Close