Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek zažgana trenirka

zažgana trenirka

no, pa sem med likanjem zažgala teniško trenirko ki mi je bila zelo pri srcu. na prednjem delu hlačnice je “nastala” luknja v velikosti likalnika (al pa mal manjša). Ali katera ve, kje bi bila v Lj. kakšna trgovina kjer bi imeli kaj da bi gor prišila…npr. kakšnega pajacka ali pa kaj podobnega?

skoraj povsod, kjer imajo stvari za šivanje; če si v centru kakšen centromerkur, nama, ali pa v pasaži na čopovi (tam kjer je WOM) je ena taka trgovinica.

Vse kar boš naredila bo grdo, zato ti svetujem prišparaj denar in kupi novo.

lp

JAZ GREM KAR U TRGOVINO Z BLAGOM, S SEBOJ IMEJ TRENIRKO IN V STILU POISCI BLAGO IN POL KOMBINIRAJ, NASIJ EN DEL TEGA BLAGA SE NA KAK ROKAV, ALI SE NA KAK DRUGI DEL TRENIRKE,POTEM TAM KJER JE ZAZGANO IN SPLOH SE NE BO VIDELO, IZGLEDALO BO, KOT DA JE TAKA TRENIRKA.KER NEKI MEDVEDKI, PAJACKI, PA RES NE PASEJO NA NASE TRENIRKE;).Jojoprosti velike crke pa ne nalasc.

Hvala vsem za mnenje in informacije. Se strinjam da bo grdo če bo kakšen pajacek gor (res je lepa in bolj “resna” trenirka). Morda poskusim s kakšnim blagom, vendar menim da ga bo težko najti. Bolj poceni ne bo, da kupim novo…mislim da take stanejo od 25-30.000…no ja, se zgodi. Hvala in lp.

Kako si rešila situacijo, res me zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close