Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zbiljsko jezero in turizem

Zbiljsko jezero in turizem

Po dolgem času smo šli na Zbiljsko jezero, v restavracijo z razgledom na kosilo in tam šok….zanič hrana, slaba postrežba in še večji šok… na travi ob jezeru ležijo sami tujci, sami reveži s sendviči in svinjajo našo lepo deželo.
Slovenskega jezika nisem slišal.

Kam smo mi prišli??!! Bruhhhh

Nahranila bi jih!

Ja, res je. Podobno kot na Šobcu.

Vsa golazen po travi leži in vpije.

Odgovor na objavo uporabnika
omggg, 04.05.2025 ob 19:53

Po dolgem času smo šli na Zbiljsko jezero, v restavracijo z razgledom na kosilo in tam šok….zanič hrana, slaba postrežba in še večji šok… na travi ob jezeru ležijo sami tujci, sami reveži s sendviči in svinjajo našo lepo deželo.
Slovenskega jezika nisem slišal.

Kam smo mi prišli??!! Bruhhhh

Zato se gre na turizem v Dubaj – tam ni sranja na javnih površinah, ker so privatne

Zlovenija, moj deželo.

Pismo, kamorkoli greš je polno Švedov.

Ja, tam je res ratalo zanič. Tam smo pili najbolj zanič ledeno kavo in ne grem več.

Kot da bi jaz pisala. Pred kratkim sem šla tja z možem in dvema malima otrokoma. Bila sem močno presenečena, saj je bila le ena četrtina Slovencev. Nazadnje sem bila tam pred več kot desegimi leti in nimam v spominu, da bi bilo tako. Res, da so se kulturno obnašali, ampak tja si ne želim več iti, ker sem dobila občutek, da sem  nekje v Albaniji, Kosovem ali Bosni.

Povsod je tako, Slovenci smo manjšina… žal to so dopustili

Odgovor na objavo uporabnika
domov naj gredo, 04.05.2025 ob 20:00

Ja, res je. Podobno kot na Šobcu.

Vsa golazen po travi leži in vpije.

Resno, Sobec tudi? Sem bila pred leti in nisem imela tega obcutka, na eni strani dnevni obiskovalci, na drugi kamperji, vecinoma germansko govoreci.

Napiši so še v slovenskem jeziku?

Zbiljsko jezero je za reveže: tako slovenske reveže kot tujce. Res ste smešni

Kaj vas vse ne moti, sej ne moreš verjet…. kjer so gostilne, kafiči, pa še voda zraven, vi hočte kaj, govejo musko pa veselico pa te fore? No, sej bodo ane, sej kdo je rekel, ampak če se pa počutite nevarno med tujci ste pa zatucani u pizdo materino res, bodte raje doma…

New Report

Close