Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek zbiram majčke z logotipi raznoraznih podjetij

zbiram majčke z logotipi raznoraznih podjetij

Če mi kdo lahko pomaga razširiti mojo zbirko s kako majčko podjetja, ki ga še nimam, bom res zelo vesela.

Kontakt tukaj ali na mail.

Hvala in lp.
linola

Kam pa potem vse te majice shraniš?! Me res zanima, ker sama še za tiste, ki jih nosim, skoraj nimam prostora. Zanimiv “konjiček”, ni kaj. Kot iskanje zadnje strani na internetu.

Ja, saj mogoče se res hecno sliši… tale moj hobi. 🙂
Ker me je obsedel šele pred prb.enim letom, majčk še nimam ravno za celo hišo, se pa polnijo poličke v omari… K sreči imam veliko garderobno omaro. :))
In vanjo zlagam lepo po barvi… Ha ha, najbrž sem res malo obsedena, ampak eni znamke, drugi nalepke, tretji…

Hehe, res zanimivo. Samo teh majic je res kolikor hočeš … Moj mlajši brat je v nekem obdobju zbiral prazno kartonasto embalažo različnih živil. tudi nismo vedeli, kaj ga je obsedlo. Potem ga je minilo, ampak je bilo kar nekaj pospravljanja vse navlake. A zbiraš tudi po velikosti?
Da ne bom samo firbčna … če ne bom prelena, ti mogoče celo pošljem res eno majčko. Naslov?

A pa jih pol tudi nosiš al jih imaš samo v omari?

Jaz jih tudi zbiram. Ampak sem se zaradi družboslovnih nagnjenj usmerila predvsem v znamko Benetton. Če ima kdo kakšno viška v L velikosti vam bo moja kolekcija hvaležna.

;-))

Pa sj ne moreš verjeti no!

Jaz pa zbiram obleke znanih znamk. Ker v moji zbirki manjkajo še Prada, Versace in Gucci, bi prosila, da mi jih kdo pošlje. Zelo zaželena bi bila še kakšna torbica (ni obvezna). Za znamko dam jaz :))))))))

Malo heca mora biti! 🙂

New Report

Close