Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style ZBLEDELI TATTOO

ZBLEDELI TATTOO

Živjoo! Pred 5 leti sem se za moj rojstni dan šla tetovirat na spodnji del hrbta (križ). Tattoo je lep in mi je še vedno ušeč, vendar je skozi leta ful zbledel. Tattoo bi si lahko dala obnoviti za 150€, kar je pa ful drago. Ful lepo bi prosila tiste, ki so se soočale z podobno težavo, da mi svetujete kako ste to rešile po cenejši ceni. Hvala za odgovore. :))

Hejla! 🙂
Jaz sem imela podoben problem, imela sem zbledele tattooje po rokah in in po vratu, ki bi mi obnovo teh v studijih zaračunali po 300 in celo 400 EUR. Imaš tudi kreme in losjone, ki so proti bledenju tattoojev. Najboljši zame deluje krema Tattoo Nanoshock od Luxfactor-ja, ki ga je priporočila sodelavka. Tattoojem se je vrnila barva v manj kot v enem mesecu. Ful ti jo predlagam in ne boš razočarana! 😀

Nano shock je res izjemna krema. 🙂 Jo imam kakšne 2-3 tedne in sem takoj opazila izboljšavo

najboljši je še ta nanoshock krema od luxfactorja..
je malce draga, ampak je vreden denarja, zelo lepo mi ohranja tatu 😉

Kot so rekle uporabnice pred mano: Nano Shock kremo kupi. Sama sem preizkusila vse kreme na našem trgu in je ta edina, ki dela točno to kar obljublja.

js sm jo ravno zarad tega foruma kupila en mesec nazaj in zdaj jo uporablajo že vse kolegice hahaha

js sm jo ravno zarad tega foruma kupila en mesec nazaj in zdaj jo uporablajo že vse kolegice hahaha
[/quote]

Jaz sem jo tudi zaradi uporabnic tukaj naročila in sem presrečna, da imam končno kremo. ki dejansko učinkuje!!

Hvala vsem za nasvete :)) sem naročila kremo in jo pridno uporabljam že kakšne dva meseca. ne morem sploh opisati kako super je delovala krema

Jeej! Sem vesela, da je tudi tebi pomagala!! Jaz jo bom to leto naročila parim kolegicam za božič, da jo tudi one preizkusijo 😀

Jeej! Sem vesela, da je tudi tebi pomagala!! Jaz jo bom to leto naročila parim kolegicam za božič, da jo tudi one preizkusijo 😀
[/quote]

haha res je dobro Božično darilo za vse nas, ki smo potetovirane. Sem jo dobila od najboljše kolegice in se že veselim izboljšanega izgleda tatujčkov

haha res je dobro Božično darilo za vse nas, ki smo potetovirane. Sem jo dobila od najboljše kolegice in se že veselim izboljšanega izgleda tatujčkov
[/quote]

Jeee! Js sem tud dobila to kremo za božička :DD sem še vedn presrečna

Pred kratkem smo jo tudi mi začeli v studiju predlagati strankam z novimi tattooji. Predvsem tistim, ki imajo minimalistične ali t.i. watercolor motive.

Men so v studiju v Lj priporočili Nano Shock kremo za minimalističen tattoo. 🤔 Če se pred karanteno spomneš kakšnega tattooja z datumom in rožo, potem sm bila pri tebi. 😄

Men so v studiju v Lj priporočili Nano Shock kremo za minimalističen tattoo. 🤔 Če se pred karanteno spomneš kakšnega tattooja z datumom in rožo, potem sm bila pri tebi. 😄
[/quote]

Se mi zdi, da res vem kdo si. 🙂 Si mi tudi na Instagramu poslala fotko, da se ti je s pomočjo kremice lepo zacelil tattoo?

Se mi zdi, da res vem kdo si. 🙂 Si mi tudi na Instagramu poslala fotko, da se ti je s pomočjo kremice lepo zacelil tattoo?
[/quote]

Jaaa! To sem jaz! 😄 Hvala za popoln tattoo in super priporočilo za kremo ❤️

Jaaa! To sem jaz! 😄 Hvala za popoln tattoo in super priporočilo za kremo ❤️
[/quote]

Z veseljem! 🙂 Pridi še po kakšnega in ne pozabi zdajšnega mazati vsak dan, da ti ne bo zbledel. 🙂

Z veseljem! 🙂 Pridi še po kakšnega in ne pozabi zdajšnega mazati vsak dan, da ti ne bo zbledel. 🙂
[/quote]

Seveda! Si jo nanašam vsaj dvakrat na dan 😄

[/quote]

Linax mislim, da sem bila ravno danes pri tebi. 🙂 Po tem ko mi je tetoverka predlagala Nano Shock sem brskala po spletu za več info kje jo lahko kupim, sem naletela na tole debato. 😀

New Report

Close