ZBLEDELI TATTOO
Živjoo! Pred 5 leti sem se za moj rojstni dan šla tetovirat na spodnji del hrbta (križ). Tattoo je lep in mi je še vedno ušeč, vendar je skozi leta ful zbledel. Tattoo bi si lahko dala obnoviti za 150€, kar je pa ful drago. Ful lepo bi prosila tiste, ki so se soočale z podobno težavo, da mi svetujete kako ste to rešile po cenejši ceni. Hvala za odgovore. :))
Hejla! 🙂
Jaz sem imela podoben problem, imela sem zbledele tattooje po rokah in in po vratu, ki bi mi obnovo teh v studijih zaračunali po 300 in celo 400 EUR. Imaš tudi kreme in losjone, ki so proti bledenju tattoojev. Najboljši zame deluje krema Tattoo Nanoshock od Luxfactor-ja, ki ga je priporočila sodelavka. Tattoojem se je vrnila barva v manj kot v enem mesecu. Ful ti jo predlagam in ne boš razočarana! 😀
Men so v studiju v Lj priporočili Nano Shock kremo za minimalističen tattoo. 🤔 Če se pred karanteno spomneš kakšnega tattooja z datumom in rožo, potem sm bila pri tebi. 😄
[/quote]
Se mi zdi, da res vem kdo si. 🙂 Si mi tudi na Instagramu poslala fotko, da se ti je s pomočjo kremice lepo zacelil tattoo?