Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Žbogar, doma žena 3 otroci, on pa …..

Žbogar, doma žena 3 otroci, on pa …..

Vodja urada EU in naš nekdanji minister Samuel Žbogar in Vlora Čitaku kosovska ministrica .

http://www.najdi.si/novica/Slovenske-novice/Zanimivosti/{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BDbogar-ljubimka-z-lepo-kosovsko-Albanko/279597ae43f4f53ea408f11a8bcd3e6c

In kaj to tebe briga? Imaš kaj manj, več…? Kaj je z vami ljudje neumni? Pustite druge pri miru in boste precej lažje živeli. Brigajte se zase in pustite ljudem, da si življenja urejajo po svoje. Če to ni povezano z vami direktno, nimate nobene pravice, da se vtikate. Ko pa bo, to povej dotičnemu in pika.

Mislim, ali imate res tako bedna življenja, da živite preko drugih in zganjate neko kvazi moralo?? Za kozlat ste!!

Ja, kaj češ, prilika dela tatu:(

Kaj vas briga njegovo življenje.

Članek je v časopisu, tam vprašaj .

Kaj pa se ti razpizduješ??

Zato pa je vse v qurcu, ker se vsak briga samo še za sebe in svojo rit. Po svetu capljate še sami egoistični osebki, vse okoli vas pa vas nič ne briga.

In od kdaj je prešuštvo nekaj pozitivnega? Zmeraj je bilo in zmeraj bo nesprejemljiva, obsojanja vredna stvar.

Problem je tudi, ker je ljudem več vredno lastno praznjenjenje jajc, kot pa otroci in družina. Fuuuj in feeeej.

Ti pa če si ena od te skupine, pa drži jezik in se skrij raje v mišjo luknjo.

Ja, res, bognedaj komentirati članek iz časopisa.
Bognedaj komentirati politiko ali javne osebe.
Dragi Jon, zapri se v hišo, in se kesaj za svojo opravljivost. 😉

In kaj je to takega, da ne dogaja v vsaki tretji slovenski bajti?

Tudi vaši možje so takšni, samo da še ne veste.
Moški je lovec do konca življenja.

…. Rozvita?

To, da se je zapletel z eno x žensko, samo po sebi ni nič tragičnega. Sem pa tako pri njemu, ki je politik, kot pri sleherniku mnenja, da mora najprej urediti odnos z ženo (v tem primeru verjetno ločitev), potem pa naj dela naprej kar hoče.

Imaš prav, se oproščam :-(((
Kaj me briga, če se moj nekdanji minister in javna oseba ku*ba , pusti ga pri miru
Kaj me briga , če poslanci kradejo, goljufajo ponarejajo , pusti jih pri miru
Kaj me briga, če sosed pretepa ženo, pusti ga pri miru
Ni problem pogledati stran, problem je , da kamorkoli pogledam, so prevare,kraje, poneverbe, laži, kurbarija , lahko da imam po tvoje bedno življenje , ampak imam še nekaj kar teli nimajo, vsaj malo morale.

Ima pa dober okus, tale Žbogar…

Zate jon pa… eno je brigati se za javne zadeve, drugo pa za zasebne. Če se POLITIK kurba, je to njegova osebna zadeva, ki se nas čisto nič n etiče. Ali svojo službo opravlja kakovostno ali slabo, je pa javna zadeva, ki se nas davkoplačevalcev še kako tiče. Pa en opletaj mi z moralo. Napiši kdo si in od kje, pa počakaj teden dni. Da ti tukaj serviramo vse tvoje nemoralnosti. Mi je pa osebno zate žal, če ne ločiš med pretepanjem, ponarejanjem, krajo in LJUBEZNIJO.

Me and my best friend in EU…. je njen komentar na Twitterju.

vir: https://twitter.com/Samuel_Zbogar

tak, zdaj pa še žena ve!

Kaj naj zdaj mižimo, ko svoje prijateljstvo razkazujeta na Twitterju?

Upam, da je tudi žena iznajdljiva.

Vtujini takle odstopijo s polozaja zaradi seksualnih razmerij!

Aha, če prav razumem, je en zapis v SLOVENSKIH NOVICAH zadostni dokaz za SEKSUALNO RAZMERJE in je zaradi njega treba nujno odstopiti? Hahaha. V katerih rovtah pa živite, nevoščljivci?

zlobna pripomba o Janši, je pljuvalnik hitro poln.
Ko bo ljudje najprej pometli smeti pred svojim pragom,
bi pozabili gledati drugam.
..

Koliko lepši bi bil svet, če bi bili vsi politiki v prijateljskih odnosih. Precej lepše kot diplomatski nasmeški, v ozadju pa pod=bavanje in rožljanje z orožjem.
Ta dva in Pahor s Kosorjevo – saj se nam bo slovenskim fantom v mednarodnem merilu še dvignila cena 🙂

Okus pa ima:)

Se strinjam s tabo.
V tračarskem časopisu se SPRAŠUJEJO, kaj je med dvema politikoma.

In vse mone takoj zapopadejo, da sta ljubimca, da varata partnerja – zato ker so ‘opazili’, da skupaj kosita, da se obiskujeta, da sta nasmejana……

Ne morem verjet, kakšne hijene ste babje mone!

ampak je res lepa tale Vlora:)
hudo huda
😛

Morala in čista vest sta vredna več ,kot en sam skok ćez plot !!!!!!!!!!!
Sploh pa so osebe , ki varajo itak ene navadne pusice, ki niso sposobne dati svojemu partnerju konec še v času zveze.Se pravi, da imajo taki partnerji od žene še neko korist, ki je ne želijo izgubiti !

To se je vedno dogajalo in se vedno bo.

Meni se je tak scenarij dogajal pred 15 leti.Pa tudi s tremi .Najmlajša 4 leta.

Na tisoče nas je .Prevaranih ,ločenih.

No,ampak jaz se imam zdaj z mojim zdajšnim super lepo.Moji otročki so pa tudi že taki,kot smreke v

gozdu.

New Report

Close