Žbogar, doma žena 3 otroci, on pa …..
Vodja urada EU in naš nekdanji minister Samuel Žbogar in Vlora Čitaku kosovska ministrica .
http://www.najdi.si/novica/Slovenske-novice/Zanimivosti/{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}C5{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}BDbogar-ljubimka-z-lepo-kosovsko-Albanko/279597ae43f4f53ea408f11a8bcd3e6c
In kaj to tebe briga? Imaš kaj manj, več…? Kaj je z vami ljudje neumni? Pustite druge pri miru in boste precej lažje živeli. Brigajte se zase in pustite ljudem, da si življenja urejajo po svoje. Če to ni povezano z vami direktno, nimate nobene pravice, da se vtikate. Ko pa bo, to povej dotičnemu in pika.
Mislim, ali imate res tako bedna življenja, da živite preko drugih in zganjate neko kvazi moralo?? Za kozlat ste!!
Kaj pa se ti razpizduješ??
Zato pa je vse v qurcu, ker se vsak briga samo še za sebe in svojo rit. Po svetu capljate še sami egoistični osebki, vse okoli vas pa vas nič ne briga.
In od kdaj je prešuštvo nekaj pozitivnega? Zmeraj je bilo in zmeraj bo nesprejemljiva, obsojanja vredna stvar.
Problem je tudi, ker je ljudem več vredno lastno praznjenjenje jajc, kot pa otroci in družina. Fuuuj in feeeej.
Ti pa če si ena od te skupine, pa drži jezik in se skrij raje v mišjo luknjo.
Imaš prav, se oproščam :-(((
Kaj me briga, če se moj nekdanji minister in javna oseba ku*ba , pusti ga pri miru
Kaj me briga , če poslanci kradejo, goljufajo ponarejajo , pusti jih pri miru
Kaj me briga, če sosed pretepa ženo, pusti ga pri miru
Ni problem pogledati stran, problem je , da kamorkoli pogledam, so prevare,kraje, poneverbe, laži, kurbarija , lahko da imam po tvoje bedno življenje , ampak imam še nekaj kar teli nimajo, vsaj malo morale.
Ima pa dober okus, tale Žbogar…
Zate jon pa… eno je brigati se za javne zadeve, drugo pa za zasebne. Če se POLITIK kurba, je to njegova osebna zadeva, ki se nas čisto nič n etiče. Ali svojo službo opravlja kakovostno ali slabo, je pa javna zadeva, ki se nas davkoplačevalcev še kako tiče. Pa en opletaj mi z moralo. Napiši kdo si in od kje, pa počakaj teden dni. Da ti tukaj serviramo vse tvoje nemoralnosti. Mi je pa osebno zate žal, če ne ločiš med pretepanjem, ponarejanjem, krajo in LJUBEZNIJO.
Me and my best friend in EU…. je njen komentar na Twitterju.