Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Zbolel sem za korono, širil jo bom okoli

Zbolel sem za korono, širil jo bom okoli

Evo antikoronaši, zbolel sem za korono, ne bom doma ampak jo bom širil okoli, v sredo grem vzdravstveni dom na pregled, veliko sreče želim !

 

Saj verjetno bedak kot si, verjetno ne veš, da se zdravstveno stanje lahko zakomplicira najprej pri tebi ker ne boš preležal. Isto kot pri gripi, pljučnici ali prehladu. Če ne preležiž ko je treba, lahko pusti posledice na tvojih notranjih organih in na tvojem imunskem sistemu. Veliko sreče ti želim.

Se prav nič ne bojimo, ker mi, če jo bomo dobili se bomo lepo pozdravili doma. Tebi se pa vidi, da nimaš vse čisto postimano v glavi. Ni čudno, da gre vse skupaj k vragu, če je toliko debilov na svetu.

Ne moreš širiti nečesar, če ne obstaja. Vsak prehlad in gripo enačijo z neobstoječo korono.

S cepivi si uničil lastno zdravje, saj je točna definicija takoimenovane korone – biološko orožje.

Medicinska sestra na oddelku takoimenovanem korona pacientov je nekaj dni preživela brez obrazne pleničke, ker ni verjela temu cirkusu. Nič se ji ni zgodilo. Živa in zdrava.

.https://www.naturalnews.com/2023-10-11-covid-vaccinated-having-psychosis-panic-attacks-hallucinations.html

 

Bodi tiho idiot neumen! S kje pa sklepas, ce ne lezis se poslabsa povej mi?

Ko sem dobil korono, sem vsak dan igral nogomet. In sem mogoce na zalah? Ne se prej sem jo prebolel ker si bila pljuca aktivna.

Sploh pa korona ne obstaja to je bila umetna bolezen, narejena za ekonomski zasluzek bogatih, ki so sedaj ae bolj premozni

Ker si žleht, glej, da te ne bo še kam trofnilo. Zato ostani doma. Ostali virozni pa tudi!

Le daj širi virus, v Petek je nek protest ob 17 h, tja pojdi in na vse grlo vpij ter širi tisto kar ne obstaja, itak ti nihče nič ne more, če bi te pa že štrafali ti bo pa itak država vse vrnila ker je politkolesarjem tudi.

Avtor, za casom si. Maja podpisejo drzave s WHOjem Pandemic sporazum, zato ze pripravljajo novo pandemijo. Ce hoces biti frajer, se okuzi z njo.

Jest sem tudi kljovid širila okrog, oktobra 2021, ko mi je končno uspelo zboleti za kljovidom, sem se odpeljala na plac za palčkanje, vmes sem še tankala, pa v trgovini sem bila, prišla čez nekaj ur nazaj pozitivna palčka.

Potem mi še zdravnica sporoči, da sem “pozitivna” in jaz ji nazaj odgovorim, da to je pa FUL VREDU, ker ima zdaj MIR. S tisto Qurčevo kodo sem oqurcala vsakega, ki je zahteval, da ma kažem to qurcevo kodo, “kako te ni sram, da tole delaš, a veš, kaj si, isti si, kot tisti, ko Jude preštevali v lagerjih”.

Potem pa danes ujamem tega koristnega idiota, Sašo Dolenc, doktor znonosti, si morete misliti, človek ima doktorski naziv, je PROMOTOR ZNANOSTI, predava po šolah O ZNANOSTI. Si morete misliti, da obstajajo takišni IDIOTI, doktorirani idioti, so šli po PETI ŠUS.

Sašo Dolenc je šel po PETI!, pazi TO!, po PETI ŠUS proti nečemu, kar NE obstaja. In se hvali s petim šusom. In taki idioti o znanostu predavajo mladini po šolah!

Zakaj si pa ti kodo uporabljala? Ce bi bila res proti tej prevari tisocletja, je ne bi.

Koronček si je privoščil provokacijo za popestritev nedelje.

Ta forum je samo pokazatelj kakšne svinje ste ljudje. Kar nekaj začnete samo da potem ljudje štukajo med sabo za čist brezveze. Način obnašanja totalno na nuli, pa ste odrasli ljudje. Mislim pa al je prehlad ali kovid al kuga, neko človeško obnašanje, bonton pa le mora bit. Potem pa se taki sprašujete zakaj mladina tepe živali… Mislim halo?

Kakšen bonton pa naj imaš proti idiotu, ki gre po peti šus, pa še mladini predava o znanosti?!?!

Hvala bogu da predava, bo manj neandertalcev 🙂

Kolikor je brati, korone ni več. Kje ti jo je uspelo dobiti ? Pa še nekaj: sploh ni zelo nalezljiva.Nič bolj kot navadna viroza. Jaz sem v času korone sobivala z dvema obolrelima v istem stanovanju, nič nisem dobila. Tudi zaščitena nisem bila s cepivom.

A kje sem kazala qurčevo kodo? Ne povsod,

Qurčevo  kodo sem imela naprintano na enem pomečkanem A4 listu, no fu*king way, da bi jaz si to na telefon naložila.

Sem ta pomečkani papir pokazala v koči v Tamarju, da sem lahko za družino čaj naročila, ker smo bili ful premraženi.

Na Pokljuki je za vstop na teraso, pazi to!, na teraso hotela Jelka, zunaj na sonuc, je qurčevi firerček zahteval QR kodo. Sem ga NAZJALA ko MERJASCA, da je samo stal in gledal, prokleti fašist.

Smo se obrnili in odpeljali nazaj v dolino.

Zanimivo, kako ostajam mirna, ko to berem. 2 meseca sem hodila k ocetu na Cit. Bil je v komi in na respiratorju lansko zimo. Na pomlad smo se poslovili. Okuzil se je v bolnisnici od bolnih obiskov, ki so sneli masko. Ze njim je bilo vseeno. Ne pricakujem vec empaticnosti med ljudmi.

Odgovor na objavo uporabnika
koronček, 26.11.2023 ob 10:20

Evo antikoronaši, zbolel sem za korono, ne bom doma ampak jo bom širil okoli, v sredo grem vzdravstveni dom na pregled, veliko sreče želim !

 

Ni skrbi. Kolikokrat si bil cepljen, da si jo staknil? Pred nekaj dnevi je Logar rekla, da v bolnico dobivajo večinoma cepljene. Je bil clanek na mmc.

pa ti si nor zakaj na zdravstveni pregled?? in šele v sredo?? pojdi  takoj  al pa sploh ne  it??

če jo boš širil okoli pa pač skrbiš da bodo ljudje krepili imunski sistem nič narobe!!

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 1306, 26.11.2023 ob 15:25

Hvala bogu da predava, bo manj neandertalcev 🙂

A to pomeni, da si dobila 5. sus ali da si neandertalec? Ker to menda ves, da ce nisi sel po busterje, sodis v kategorijo neandertalcev, tako kot mi, necepljeni.

Pa saj se je vedno hodilo k zdravniku,ko si bolan. Saj zdrav pa nimas kaj hodit. Tak,da imas prav.

Odgovor na objavo uporabnika
Je kaj, 26.11.2023 ob 13:56

Bodi tiho idiot neumen! S kje pa sklepas, ce ne lezis se poslabsa povej mi?

Ko sem dobil korono, sem vsak dan igral nogomet. In sem mogoce na zalah? Ne se prej sem jo prebolel ker si bila pljuca aktivna.

Sploh pa korona ne obstaja to je bila umetna bolezen, narejena za ekonomski zasluzek bogatih, ki so sedaj ae bolj premozni

“korona ne obstaja, to je bila umetno ustvarjena bolezen”. Heeej, tudi če je bila umetno ustvarjena, je bolezen, torej obstaja. Umetno ustvarjena – torej ustvarjena zanalašč v laboratoriju. Ja, veliko verjetneje, da je bila zanalašč ustvarjena, kot pa da je sploh ni. Vsekakor je, sem jo prebolela, še nikoli nisem bila tako bolna. Prehlad, angina, gripa – nič od tega ni bilo niti malo podobno temu.

Kolk si trapast, je tak bolje da te nese.

Tudi takšni gnoji tlačijo to zemljo.
Brez morale, brez empatije, brez človečnosti.

 

Kateri gnoji od ljudi tlačite to zemljo. Se potem sprašujete zakaj je takšno stanje v državi kot je. Gnoji na vsakem vogalu brez empatije to sočloveka…

New Report

Close