Najdi forum

Splash Forum Koronavirus zbolevajo že cepljeni

zbolevajo že cepljeni

Zato bi morali imeti popoln lockdown, spraviti virus na nič in cepiti.
[/quote]

Se strinjam s tako rešitvijo!

Se strinjam s tako rešitvijo!
[/quote]

Kako boš preprečil/a širjenje virusa po zraku in po vodovodnih sistemih in tudi po kaalizaciji koneckoncev? A boš naredila veliko stekleno kupolo nad Slovenijo kot eno pokrovko? Preveč znanstvenofantastičnih filmov gledata, obe/oba.

Kako boš preprečil/a širjenje virusa po zraku in po vodovodnih sistemih in tudi po kaalizaciji koneckoncev? A boš naredila veliko stekleno kupolo nad Slovenijo kot eno pokrovko? Preveč znanstvenofantastičnih filmov gledata, obe/oba.
[/quote]

O tem virusu se zelo malo ve. To, da se širi po vodi in kanalizaciji, je samo neko ugibanje. Kot skoraj vse . Enkrat rečejo to, čez par dni nekaj čisto nasprotnega.

O tem virusu se zelo malo ve. To, da se širi po vodi in kanalizaciji, je samo neko ugibanje. Kot skoraj vse . Enkrat rečejo to, čez par dni nekaj čisto nasprotnega.
[/quote]

V odpadnih vodah se merijo tudi vrednosti regijsko pri nas – poglej malo za nazaj na Covid sledilnik – graf Virus v odpadnih vodah 🙂 obena ugibanja niso :))))

https://covid-19.sledilnik.org/sl/stats

Itak bo do konca leta uvedeno “obvezno” beri prisilno cepljenje. Pa smo zmagal.

V nasem mestu je zbolel zdravnik za korono, pa je bil cepljen 2x. Vec kot eno leto korona epidemije je delal s pacienzi in ni zbolel, zdaj ko je pa celjen pa je zbolel. Je v karanteni, ordinacija ne dela. Toliko o obljubah, kako bo po cepljenju vse po starem. Figo bo!

V nasem mestu je zbolel zdravnik za korono, pa je bil cepljen 2x. Vec kot eno leto korona epidemije je delal s pacienzi in ni zbolel, zdaj ko je pa celjen pa je zbolel. Je v karanteni, ordinacija ne dela. Toliko o obljubah, kako bo po cepljenju vse po starem. Figo bo!
[/quote]

Seveda zbolevajo, kaj bo šele oktobra, ko bo genska terapija mRNA začela delovati.
Mene zanima, ali kdo ve, se da kako to cepivo s kakšno snovjo nevtralizirati???

Ne sam da zbolevajo, tud umre jih več, sam tega se ne sme govort.

Zame je vsak ki se cep s tem na hitr spacanim zvarkom, sorry, BE.DAK.

Ne sam da zbolevajo, tud umre jih več, sam tega se ne sme govort.

Zame je vsak ki se cep s tem na hitr spacanim zvarkom, sorry, BE.DAK.
[/quote]
Ti nisi ravno kompetentna za dolocanje bedakov. Sebi enakih ne prepoznas.

Pa kaj ti si prtišen do amena al kaj? Haha, pa ti si ja prišu iz pijanke. Kaj si mel konkretnega mačka, ko si se to vprašal, če se bojimo igle, da zato ne upamo na cepljenje … jao eni tu ste res potrebni treznjenja. Al od substanc, al od gostilniški kreganj in poslušanja televizije. Ker gledat nimaš kaj več. Ker je vse za nagobčniki.

Se bomo pač cepili. V čem je problem? A vas je igel strah?
[/quote]

Ti nisi ravno kompetentna za dolocanje bedakov. Sebi enakih ne prepoznas.
[/quote]

O pa še kako sm kompetentna, ti pa res nisi 😛

Ni jih tok zelo velik, samo so najbolj glasni. Zdaj je končno prišel čas za njihovih 5 minut, da pokažejo pravo kmečko pamet. Saj razumeš. To so isti profil, ki so bili pred korono najbolj pametni ob večerih za polno mizo hrane in praznimi litercami. Zdaj jim tega manjka in so jezni na ves svet.
[/quote]

Litercami…

Tebi tudi doktorat ne bi pomagal.

O pa še kako sm kompetentna, ti pa res nisi 😛
[/quote]
Glede na prepoznavnost, izpostavljanje s posti jaz zate lahko to trdim, ti pa zame ne. Ker o meni ne ves NIC.

Glede na prepoznavnost, izpostavljanje s posti jaz zate lahko to trdim, ti pa zame ne. Ker o meni ne ves NIC.
[/quote]

Sej mi ni treba sploh kej vedt o teb, že po 1 napisanem stavku to zate lahk trdim, z 2 napisanim pa lahk svojo trditev sam še bolj potrdim.

New Report

Close