Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zbudi se

Zbudi se

design

In potem vam “PROFESORJI” PRAVIJO, DA SO NAPRIMER nek Janša, Golob, Rop itd. vaši VLADARJI.

Da ima naprimer nek 24 letni “smrkavec”, ki so mu dali pištolo za pas AVTORITETO, oblast nad vami.

Da imata neka baba, desc v črni plahti,ki jo, ga nazivajo s sodnikom VLADAVINO NAD VAMI.

PA NE DA SO BOGOVI NA GLAVO PADLI, VI, KI VERJAMETE v takpne pravljice in še celo na volitve hodite, da potrjujete s tem, da ste bedaki sta, kot kaže na glavo padli.

ZBUDI SE KRETEN DA NE BOŠ KRETEN

Boš moral bolj resno vzet zdravljenje darmun. Ni ti pomagalo.

Kurc to. Dva tedna so ga samo imeli na psihiatriji. Dve leti bi bilo zanj premalo.

Po tele—–viziji vam predvajajo gobezdače, ki igrajo, da bi vi verjeli. IN STE VERJELI ZA DREK PRIJELI

————————–

Hodite v KINOMATOGRAFE gledati filme, fantazijo, plačujete vstopnice in se DIVITE, fascinirani ste, nad junaki v filmih, ki se upirajo lažnjivim podlim oblastnikom, potem pa pridete domov in vse kar počnete je da ste popolno nasprotje teh filmskih junakov in nastavljate guzice svoje in čpine (butaste glave) da vas jebejo kolikor ste dolgi in široki in jih še naprej spoštujete in jih imate za vladarje ne glede na to kako pokvarjeni so. Pokorni, podložni ste vsem od njih, pa čeprav je njihov status povsem umetno zrežiran in določen in imajo navadno usrano rit, kot jo imate vi.

ZBUDITE SE

Odgovor na objavo uporabnika
Ej darmun, 11.11.2023 ob 22:55

Boš moral bolj resno vzet zdravljenje darmun. Ni ti pomagalo.

TIHO!!! HLAPEC!

POKLEKNI!

darwindarko, 11.11.2023 ob 23:01

TIHO!!! HLAPEC!

POKLEKNI!

Zbudi seeee, darmun tiiiiiiii,…

tupi glupi, tupi glupi, tupi glupi……

Zapoj darmun, 11.11.2023 ob 23:03

Zbudi seeee, darmun tiiiiiiii,…

tupi glupi, tupi glupi, tupi glupi……

TIHO!!! HLAPEC!

POKLEKNI!

Ok vse to mi razumemo in se zavedamo darwin,ampak saj nas ni treba zmerjat.Zakaj smo mi kreteni pa nas niti ne poznaš?Tako pises kot da smo ti mi vsi krivi za nekaj.Mene odbija pisanje če me že v startu nekdo okrivi ali stigmatizira. Ne berem več naprej čeprav se z napisanim recimo strinjam. In potem dobra tema čist  izzvodeni ko se prilepijo še tvoji hejterji.

awaken

tema dobra, 11.11.2023 ob 23:05

Ok vse to mi razumemo in se zavedamo darwin,ampak saj nas ni treba zmerjat.Zakaj smo mi kreteni pa nas niti ne poznaš?Tako pises kot da smo ti mi vsi krivi za nekaj.Mene odbija pisanje če me že v startu nekdo okrivi ali stigmatizira. Ne berem več naprej čeprav se z napisanim recimo strinjam. In potem dobra tema čist  izzvodeni ko se prilepijo še tvoji hejterji.

Moje pisanje in graja nista namenjena tistim, ki se morda zavedate in ste z ljudmi, na strani ljudi ampak je namenjena tistim, ki niso na strani ljudi in so pozabili in pozabljajo, da so ljudje.

Dober je. Vsakič je slabše z njim.😄 Kolk dni bo, ko ga bodo spet odpeljali? Dajmo stave pobirat.😄

isto sranje samo drugo pakovanje

SPREMENITE V MILIJARDE IN MILIJONE IN SE LAHKO ENAKO VPRAŠATE

mn

——————————————————

wtf tebi se spet trga?

Anonimno 1244, 11.11.2023 ob 23:14

wtf tebi se spet trga?

Anonimno 2050, 11.11.2023 ob 23:11

Dober je. Vsakič je slabše z njim.😄 Kolk dni bo, ko ga bodo spet odpeljali? Dajmo stave pobirat.😄

TIHO!!! HLAPEC!

POKLEKNI!

LEDBOG

Da vam inženir popravi stvar, ki jo sami ne znate, vas nima biti kaj sram, potrebovali ste ga, ker sami ne znate.

Da vam zdravnik zašije rano ni treba, da vas je sram, če je sami ne znate ali ne zmorete, potrebovali ste ga.

Da vam nekdo pomaga vstati, ker sami ne zmorete vas ni treba biti sram, potrebovali ste njegovo pomoč.

Da pa lažnjivcem, manipulatorjem samovoljno dajete svojo glavo, da jo naprodaj nosijo od tem se pa imate za pametne vas je pa lahko sram, na kako bedast način izgubljate glavo in kako poceni. ( VAŠA VERA slovenski in drugi državni vladi)

rtvbedak

farm

Kripl darmun ni dolgo vzdržal. Je že nazaj enako nor in zabit.😄

Se pravi, da si SVOBODEN ker si se udeležil šolanja, ko so ti drugi določili, da si se učil, kar so ti drugi določili , da so te učili tisti, ki so jih drugi določili, da si ostajal v šoli dokler so drugi določili in si potreboval pisano OPRAVIČILO, če si izostal?

Se pravi, da si svoboden, ko ti drugi določajo kaj lahko delaš, do kdaj moraš delati in koliko boš plačan za svoje delo?

Se pravi, da si svoboden, ker ti drugi določajo koliko boš imel počitnic, koliko boš imel dopusta?

Se pravi, da si bil svoboden, ker si za lulat pa kakat, da bi lahko šel najprej moral roko dvigniti in vprašati, če lahko greš?

Se pravi, da si svoboden, ko drugi določajo tvojo vsakodnevno usodo in te drugi vodijo in ti postavljajo pogoje?

Se pravi, da si svoboden in tvoji potomci so svobodni, ker vam drugi določajo kaj je svoboda, kolikšna bo vaša svoboda in kdaj bo svoboda ter koliko bo stala?

Se pravi, da si svoboden, ker verjameš, da si svoboden pa v bistvu nisi svoboden?

ZBUDI SE

Kaj lahko nazaj na kovid teorije greš? Tisti bullshit je vsaj bil entertainment😂 To pa kar neke psihoze za brezveze.

lockdown

Anonimno 9395, 12.11.2023 ob 00:11

Kaj lahko nazaj na kovid teorije greš? Tisti bullshit je vsaj bil entertainment😂 To pa kar neke psihoze za brezveze.

TIHO!!! HLAPEC!

POKLEKNI!

youtu.be/Q62JQRWk40o?si=0wSiHPODbittWWsB

from

New Report

Close