Zbudi se
Oj Darko, mislim da je čas, da to temo prijaviš, tu pa nekaj v razmislek in dobro premisli kdo te zasleduje, kdo te ustrahuje in komu zaupaš 😉 je pa to res za prijavit.
grenivka neprijavljena 🌸🌿, 14.11.2023 ob 18:39
Oj Darko, mislim da je čas, da to temo prijaviš, tu pa nekaj v razmislek in dobro premisli kdo te zasleduje, kdo te ustrahuje in komu zaupaš 😉 je pa to res za prijavit.
Grenivka, ko človek govori resnico, ko pokaže, da je pametnejši, da je pošten ga ljudje, ki so lažnivci, nespametni ter nepošteni napadajo na najbolj nizkotne načine, katerih bi se sami najbolj bali.
To pomeni, da počnejo drugemu tisto, česar se sami najbolj bojijo, da bi se njim samim zgodilo.
Nespametni drugi, to gledajo in čakajo kaj bo pa čeprav bi lahko preprečili. Ker ne preprečujejo pridejo dnevi, ko se njim to dogaja in takrat se zgodi tudi njim, da ni nikogar,ki bi to preprečil.
Svet ljudi postaja takšen, kot je ne zaradi peščice zločincev ampak zaradi večine, ki jim dopušča zločine.
Tole lepljenje slik ni nikakor efektivno, ker ti nekdo načrtno uničuje življenje in vsebine. Na tebi pa je, ali boš to rešil ali pustil. Jaz samo vem, da bi jaz že zdavnaj ukrepala in si ne bi dovolila takih gnusnih pisarij. To piše ženska. To je internetno izživljanje in nasilje.
Javno ti napišem da bi najraje sama šla v akcijo. Ampak ne morem brez tvoje vednosti in privolitve. Tako pisanje kaže na umsko bolano osebo. Da to traja toliko let?!!
Odloči se sam.
Anonimno 7608, 14.11.2023 ob 18:25
A kdo ve kje živi ta bedak darmun?
V tej temi imaš naslov.
Fejmiča predstavita katastrofo v Lučah
V tej je pa nekdo poiskal kje je zakopan njegov oče.
Javno dostopni podatki, 14.11.2023 ob 18:52
V tej temi imaš naslov.
Fejmiča predstavita katastrofo v Lučah
V tej je pa nekdo poiskal kje je zakopan njegov oče.
Javno dostopni podatki, 14.11.2023 ob 18:54
Dobili boste vi svoje, ko boste sami v svoj grob padli! Ti že veš zakaj se na njega spravljaš, a ne?! Mislim da vam nek plan ni uspel.
Darko jaz bom to temo prijavila! Ker tole se mora končati. Če so drugi tiho, jaz ne bom in ne bom dovolila da se nečedna posla nadaljujejo.
In tudi druge pozivam, naj si dobro preberejo vsebine ljudi polnih sovraštva. In naj prijavljajo spletno nasilje.
Tebe bi pa Darko prosila, če se odstraniš iz foruma, ker si premlad za te debile in psihotične osebe, da z njimi zabijaš čas. Niso vredni. Urazumi se. Javni linči se končajo tragično in ti ljudje, ki te sovražijo, to hočejo, da se ti kaj zgodi.
To niso več ječi. To ni več forum konje bil nekoč. Ne izpostavljaj svoje glave na prodaj bolanim mafijskim ljudem.
grenivka neprijavljena 🌸🌿, 14.11.2023 ob 19:02
Dobili boste vi svoje, ko boste sami v svoj grob padli! Ti že veš zakaj se na njega spravljaš, a ne?! Mislim da vam nek plan ni uspel.
Darko jaz bom to temo prijavila! Ker tole se mora končati. Če so drugi tiho, jaz ne bom in ne bom dovolila da se nečedna posla nadaljujejo.
In tudi druge pozivam, naj si dobro preberejo vsebine ljudi polnih sovraštva. In naj prijavljajo spletno nasilje.
Tebe bi pa Darko prosila, če se odstraniš iz foruma, ker si premlad za te debile in psihotične osebe, da z njimi zabijaš čas. Niso vredni. Urazumi se. Javni linči se končajo tragično in ti ljudje, ki te sovražijo, to hočejo, da se ti kaj zgodi.
To niso več ječi. To ni več forum konje bil nekoč. Ne izpostavljaj svoje glave na prodaj bolanim mafijskim ljudem.
*to niso več heci. To ni več forum kot je bil nekoč.
grenivka neprijavljena 🌸🌿, 14.11.2023 ob 18:51
Tole lepljenje slik ni nikakor efektivno, ker ti nekdo načrtno uničuje življenje in vsebine. Na tebi pa je, ali boš to rešil ali pustil. Jaz samo vem, da bi jaz že zdavnaj ukrepala in si ne bi dovolila takih gnusnih pisarij. To piše ženska. To je internetno izživljanje in nasilje.
Javno ti napišem da bi najraje sama šla v akcijo. Ampak ne morem brez tvoje vednosti in privolitve. Tako pisanje kaže na umsko bolano osebo. Da to traja toliko let?!!
Odloči se sam.
Seveda, da lahko počne to kar počne več let. Ker država ni to kar ljudje mislijo, da je.
TO DOPOVEDUJEM IN TUDI ZATO DOPOVEDUJEM ŽE ZELO DOLGO
Če vložiš DENAR v to, če KUPIŠ njeno zaščito, potem jo imaš. Če ne KUPIŠ njene zaščite potem njene ZAŠČITE nimaš.
To pomeni, če bi PLAČAL bi se NOREC, ki me hoče potolči, blatiti v javnosti na vse možne manipulatorske načine, ki mu padejo na pamet že zdavnaj “ugasnil”. Če ne plačam, če ne bom plačal se to ne bo zgodilo samo od sebe.
To, kar se dogaja preko interneta meni se ne dogaja samo meni, ampak se dogaja mnogim po vsem svetu.
ZAVEDAM SE TEGA
Država, sodišča, policija, so FIRME. Delajo samo še za DOBIČEK in ne za zaščito in v dobro ljudi.
Dejstva so tako jasna, kot je jasen najbolj jasen dan.
Če kdo misli, da v vseh teh letih državna bilo katera njena “roka” nima vpogleda v ta forum med tem, ko imajo povsem navadni ljudje potem se KREPKO MOTI.
“VEDO” kaj se dogaja, kje se dogaja in kako se dogaja. Nekaterim je to POSEL in so PLAČANI za to, da VEDO.
V tej temi se najde njegov alter-ego na krstarici.
Vse je fikcija ane? Moj prvi lajv koncert 17 junij (ZAGREB)
https://forum.krstarica.com/threads/know-the-truth-znaj-istinu.987592/
Pa še, 14.11.2023 ob 19:15
V tej temi se najde njegov alter-ego na krstarici.
Vse je fikcija ane? Moj prvi lajv koncert 17 junij (ZAGREB)
https://forum.krstarica.com/threads/know-the-truth-znaj-istinu.987592/
To smo že videli in tvoje grožnje so zabeležene. Če te motijo njegove vsebine se ti odstrani s foruma. Sicer pa bodo o tem nasilju izvedeli vsi mediji. Mail je že pripravljen. Šla bom do konca.
Tudi tvoje spletno nasilje se lahko miroljubno konča, samo če hočeš. Pusti forumaše, naj piše vsak svoje. Ne ustrahuj.
grenivka neprijavljena 🌸🌿, 14.11.2023 ob 19:21
To smo že videli in tvoje grožnje so zabeležene. Če te motijo njegove vsebine se ti odstrani s foruma. Sicer pa bodo o tem nasilju izvedeli vsi mediji. Mail je že pripravljen. Šla bom do konca.
Tudi tvoje spletno nasilje se lahko miroljubno konča, samo če hočeš. Pusti forumaše, naj piše vsak svoje. Ne ustrahuj.
Potem si se zabeležilo praviš, ko si že cisto vsakemu grozilo in boš podalo samoprijavo pravni fikciji korporacije Slovenija?😄 Bolnik, mesto ti je v norišnici, ne na javnem forumu.
darwindarko, 11.11.2023 ob 22:53
In potem vam “PROFESORJI” PRAVIJO, DA SO NAPRIMER nek Janša, Golob, Rop itd. vaši VLADARJI.
Da ima naprimer nek 24 letni “smrkavec”, ki so mu dali pištolo za pas AVTORITETO, oblast nad vami.
Da imata neka baba, desc v črni plahti,ki jo, ga nazivajo s sodnikom VLADAVINO NAD VAMI.
PA NE DA SO BOGOVI NA GLAVO PADLI, VI, KI VERJAMETE v takpne pravljice in še celo na volitve hodite, da potrjujete s tem, da ste bedaki sta, kot kaže na glavo padli.
ZBUDI SE KRETEN DA NE BOŠ KRETEN
Za Grenivko: še 1x si preberi zadnja dva stavka. Ko tvoj preljubi pametni darko druge zmerja z bedaki in kreteni je vse v redu. Ko pa njemu nekdo jebe mater je pa to nasilje nad njim in za prijavit na policijo. Pa kaj je s tabo ženska neumna? En zafiksan majmun bo žalil vse po vrsti in potem ko dobi nazaj je pa jok in oh in sploh kako je darči bogi , ma goni se u 3 pizde materine še ti krava glupa! Prekleta prasica hinavska dvolična, mrš ritoliznica smrdljiva!!!
Bedak zahojen, raje si tisto gnilo bajto uštimaj, ne pa drugim pamet solit, zguba smrdljiva.