Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ZBUDITE SE FOLK

ZBUDITE SE FOLK

ZBUDITE SE FOLK ….DOST ZAJEBANCIJE….KAJ BOSTE REKLI SVOJIM OTROKOM ZAKAJ STE JIM UNIČILI ŽIVLJENJE…..IZŽIVLJAJO SE NAD VAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dej gmeh!

Ti jim boš (otrokom) lahko ponosno povedal (če te bo korona prišparala), da si postavljal šolstvo, gospodarstvo in družabno življenje, pred zaščito zdravja. Si pa starš, da te kap.

Tebi itak ni pomoči. Pa tvojim otrokom verjetno tudi ne. Naravna selekcija ali kako že :-))))

Tebi itak ni pomoči. Pa tvojim otrokom verjetno tudi ne. Naravna selekcija ali kako že :-))))
[/quote]

Ko to berem, se mi nekako dozdeva. da v “normalnih” časih ljudje sploh ne umirajo. Obnašate se, kot da je ta bolezen sedaj edini vzrok smrti, brez nje bi vsi ljudje živeli stotine let.
Dejstvo pa je, da ljudje umirajo. Dnevno. V večini sicer v starosti, občasno pa tudi mlajši, Tudi dojenčki. Ker ob vseh teh čustvenih realcijah bi bitje iz tuje galaksije resnično pomislilo, da ta vrsta sicer živi večno, sedaj pa je prišla grozna nadloga, ki jih bo ~ 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pobrala. (med enim in dvema procentoma nas umre VSAKO leto)

Ko to berem, se mi nekako dozdeva. da v “normalnih” časih ljudje sploh ne umirajo. Obnašate se, kot da je ta bolezen sedaj edini vzrok smrti, brez nje bi vsi ljudje živeli stotine let.
Dejstvo pa je, da ljudje umirajo. Dnevno. V večini sicer v starosti, občasno pa tudi mlajši, Tudi dojenčki. Ker ob vseh teh čustvenih realcijah bi bitje iz tuje galaksije resnično pomislilo, da ta vrsta sicer živi večno, sedaj pa je prišla grozna nadloga, ki jih bo ~ 1{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pobrala. (med enim in dvema procentoma nas umre VSAKO leto)
[/quote]

Aaaaaah. Moj boh ne že spet to sranje.

o madona, kaj ti pa je?

prevec piva?
morda viski? poceni snopc? travca? morda kaj mocnejsega???

moroni,debili, kreteni in idioti živeli pobijte se med sabo to hočejo

Kaj se je vagi v karanteni zgodilo najhujše? Je dokončno znorel?

New Report

Close