Zbuditeeeeeeeeeee seeeeeeeeeeee
Lahko je to reči. Besede so eno, realnost je pa drugo. Poseljena ženska je travmatizirana, ni zase sposobna razmišljat in na zeleno vejo priti brez tuje pomoci. Ni to tako enostavno. Moske živali naj ne posiljujejo pa ne bo ne travme ne otroka.
[/quote]
Ne verjemi desetletjem manipulacij. živiš tukaj in sedaj.
Normalno da je travma če te nekdo posili ali v nekaj sili.
Ker se to zagovarja na napačen način pa se travma ženski še povečuje pačeprav bi jo lahko prebrodila. Mnogo primerov ko so to storile in imajo svoje otroke rade prav tako.
Pa saj je tvoj otrok, tebi je dan. Povedal sem za posiljevalca kaj se mu bo zgodilo, ni vam še nikoli nobena druga živa duša na svetu tega povedala pa vendar ne uvidite.
Če pa te nekdo posili in ti otroka ubiješ.
Sveto sodišče: Posiljevalcu: Posilili ste žensko, zagrenili življenje, če pa je otroka posiljena ljubila pa ste ji ga najprej zagrenili potem pa ji ga posladkali in osmisili
Sveto sodišče: Ženski: ubila ste otroka, ubila ste nerojeno srce, vzela možnost življenja joka in veselja, grenkobe in veselja
Tole je pa hudo prevratna teorija. Mary je menda židovsko dete, in ti njej predlagaš, da v ljubezni donosi otroka, ki bi ji ga zaplodil arabski posiljevalec? Pa se ti zavedaš, da Izrael propade na takih stališčih?
[/quote]
Musliman, če posili katoličanko. Otrok bo katoličan
Katoličan, če posili muslimanko. Otrok bo musliman
Vam še kaj ni jasno. manipulacije ki se dogajajo na človeški zavesti pa pustite tam kjer sodijo, smetnjak dušnih nepravilnosti in nelogičnosti
Ker se to zagovarja na napačen način pa se travma ženski še povečuje pačeprav bi jo lahko prebrodila. Mnogo primerov ko so to storile in imajo svoje otroke rade prav tako.
Pa saj je tvoj otrok, tebi je dan. Povedal sem za posiljevalca kaj se mu bo zgodilo, ni vam še nikoli nobena druga živa duša na svetu tega povedala pa vendar ne uvidite.
Sveto sodišče: Posiljevalcu: Posilili ste žensko, zagrenili življenje, če pa je otroka posiljena ljubila pa ste ji ga najprej zagrenili potem pa ji ga posladkali in osmisili
Sveto sodišče: Ženski: ubila ste otroka, ubila ste nerojeno srce, vzela možnost življenja joka in veselja, grenkobe in veselja
[/quote]
Posilstvo je sprevrženo dejanje, vredno smrtne kazni. Ne moreš ženske prisiliti, da rodi otroka v takem primeru (ja se strinjam da otrok ni nič kriv)
Predstavljaj si da tebe en moški posili ( ja zanosil res ne boš) bi se ti se vedno zdelo tako preprosto.? Pa ne misli, da se ne dogaja, tudi moški so posiljeni od moških. To počnejo životinje ( človek mu ne moreš reči), ki jih je treba kot podgane potovčt, ker to tudi so- podgane.
[/quote]
Sveto sodišče: Posiljevalcu: Ne glede na okoliščine ste dolžni skrbeti za otroka in mater. Otrok je zakoniti dedič premoženja. Njegova mati je vaš strošek do smrti.
Musliman, če posili katoličanko. Otrok bo katoličan
Katoličan, če posili muslimanko. Otrok bo musliman
Vam še kaj ni jasno. manipulacije ki se dogajajo na človeški zavesti pa pustite tam kjer sodijo, smetnjak dušnih nepravilnosti in nelogičnosti
[/quote]
Zdaj pa še razčistimo, kam se štejejo otroci od Mary. So slovenčki, bosančki ali židki? No, Mary, kar ti povej.
Posilstvo je sprevrženo dejanje, vredno smrtne kazni. Ne moreš ženske prisiliti, da rodi otroka v takem primeru (ja se strinjam da otrok ni nič kriv)
Predstavljaj si da tebe en moški posili ( ja zanosil res ne boš) bi se ti se vedno zdelo tako preprosto.? Pa ne misli, da se ne dogaja, tudi moški so posiljeni od moških. To počnejo životinje ( človek mu ne moreš reči), ki jih je treba kot podgane potovčt, ker to tudi so- podgane.
[/quote]
Pa daj razumi. Nisem vam pisal opravičila za posilstvo, še enkrat pozorno berite prej se pa ozemljite. Sedaj imate tudi pa tudi že včeraj pripete dokaze, da to vpliva na miselnost na percepcijo, na razmišljanje ljudi, da znajo logično misliti prav tako pa imeti pravo čut in intuicijo, ki je zdrava.
Opravičilo je bilo pisano za otroke, zato, da ženska lahko ima nekaj in potrpi ter otroku življenje da če je bil na tak način zaplojen.
Ni opravičilo posiljevalcu, ta ga bo sam moral imeti.
Prosim pravilno razumite, kar pišem.
Otroci so nedolžni vsi.
Če jim pravite muslimani prav pa naj bodo to nedolžni muslimani.
Če jim pravite katoličani ali karkoli drugače prav pa naj bodo to ampak so nedolžni.
V resnici pravi resnici pa je otrok otrok in ne musliman, ne katoličan ali kaj drugega. Če se vi delite na leve in desne, na prave in ne prave ni važno, saj ste vi v zmoti, otrok je svet in na njem svet stoji.
Zdaj pa še razčistimo, kam se štejejo otroci od Mary. So slovenčki, bosančki ali židki? No, Mary, kar ti povej.
[/quote]
[/quote]
Da takoj razčistimo, mene ni nihče posilil. Men je mož naredil otroke sporazumno. Otroci se bojo sami odločili kaj in kako, ko bojo želeli in kot bojo želeli. Moj mož je Slovenc katoliške vere, če kdo hoče biti Slovenc in se krstiti v katoliški cerkvi njihov problem, jaz tukaj nič ne morem.
[/quote]
Otroci so nedolžni vsi.
Če jim pravite katoličani ali karkoli drugače prav pa naj bodo to ampak so nedolžni.
V resnici pravi resnici pa je otrok otrok in ne musliman, ne katoličan ali kaj drugega. Če se vi delite na leve in desne, na prave in ne prave ni važno, saj ste vi v zmoti, otrok je svet in na njem svet stoji.
Otroci so nedolžni vsi.
[/quote]
Popravek zgoraj, sem storil napako ko sem pripel še zapis za Mery, ki ga nisem jaz zapisal. Oprosti
priznaj,da si ga prisilila
Da takoj razčistimo, mene ni nihče posilil. Men je mož naredil otroke sporazumno. Otroci se bojo sami odločili kaj in kako, ko bojo želeli in kot bojo želeli. Moj mož je Slovenc katoliške vere, če kdo hoče biti Slovenc in se krstiti v katoliški cerkvi njihov problem, jaz tukaj nič ne morem.
[/quote]
Mnogim so obrnili logiko.
Nobena ženska ne more v naprej predvidevati ali bo imela otroka v življenju ali ne.
Šele ko poskusi zanositi in do rojstva tega ne bo vedela, kako bo in kakšen bo.
Vsak otrok se rodi nedolžen, kar pomeni da je nedolžno bitje in je darilo.
Če je bila ženska posiljena in bo to njen prvi otrok ali ne ne igra vloge. Če je ženska bila posiljena in rodi otroka je ta otrok nedolžen kot vsak in del njenega srca je in vedno bo. Če ženska izbere partnerja ne ve kakšen bo otrok tako kot od posiljevalca ne. Nima vpogleda v znanje genetike na vsej ravni prav tako pa ne vpogled na duševni ravni.
Posiljevalec katerega genetika se je skozi posilstvo naprej na svet v rod povila pa bo imel veliko dela ampak ne dela kot ga vi poznate ampak delo, da bo njegov otrok nedolžen postal in se rodil, da bo kri njegova oprana in nedolžna. Ker ženska rodi otroka pa tudi če je od posiljevalca, da ga je on zaplodil pa pomeni, da je kri očiščena saj je otrok nedolžen. Posiljevalec in duh njegov ter njegova kri ne bosta nikamor ušla in njiju bo zemlja dobila in plačala bosta in to je zagotovilo.
Tako, da ženska ki rodi otroka, ki je bila posiljena naj ne skrbi saj jo bo to srce, ki ga je rodila imelo tako rado in zanjo bilo kot vsako drugo. In morda je ta otrok celo edini otrok, ki pa bi ga sploh kdaj imela. V vsakem primeru je darilo pačeprav je potrebno za otroka skrbeti. >Za koga pa boš skrbel če ne za svoje srce?
Naj vam ne bodo umetne stvari več kot pravo srce.
Odreči življenje nekomu zaradi stvari ali ker nimaš dva stola je hudo in to hudo boš občutil in plačal ko bo prišel čas.
Veselite se otrok, radi jih imejte, bodite jim vzgled in oni bodo vam ter vas radi imeli.
Ni ga denarja, da kupi in ti da tvoje srce, ki te objame in te rad ima. resnično vam povem.
[/quote]
Koliko otrok pa imaš ti?
Koliko otrok pa imaš ti?
[/quote]
Zakaj pa je to pomembno glede tega kar sem povedal?
Vi imate lastno srce in le vaše je. Vi lahko sami precenite ali preverite ali drži, kaj sem zapisal ali ne prav tako pa lahko najprej odživite življenje in me vzamete sedaj za relevantnega, kasneje ali pa nikoli ali pa bo nekaj nekoč tako, da pa tega ne boste imeli možnosti zanikati ne drugim niti sebi.
Zakaj pa je to pomembno glede tega kar sem povedal?
Vi imate lastno srce in le vaše je. Vi lahko sami precenite ali preverite ali drži, kaj sem zapisal ali ne prav tako pa lahko najprej odživite življenje in me vzamete sedaj za relevantnega, kasneje ali pa nikoli ali pa bo nekaj nekoč tako, da pa tega ne boste imeli možnosti zanikati ne drugim niti sebi.
[/quote]