Najdi forum

Splash Forum Koronavirus ZD Ljubljana cepi periferijo, Ljubljančani pa čakajo v vrsti

ZD Ljubljana cepi periferijo, Ljubljančani pa čakajo v vrsti

Včeraj so pri ZD Ljubljana povedali, da cepijo prebivalce iz periferije. KRASNO, ljubljančani pa ponižno čakajo v vrsti, da se jih bo janković usmilil enkrat junija. SRAMOTA za ZD Ljubljana in mestno hišo.
Upam samo, da se v Ljubljani niso cepili prebivalci Republike Srpske.

ja pa naj se cepijo, evo od cele moje družine cepivo ti odstopim- mislim ne cepivo, TA STRUP, še od dedka, babice, pri nas se ne bo nihče cepil, zato bo cepiva dovolj- preveč so ga naročili zato delate tako reklamo, ker ni ljudi ki bi se cepili. Vse te vrste so umetno ustvarjene, kao se je pokvaril računalnik, počakamo da se nabere veliko ljudi, potem pa pokličemo kamere, pridite snemat, kakšna vrsta je v Ljubljani se tepejo za TA STRUP”!!!
SAME LAŽI!

ja pa naj se cepijo, evo od cele moje družine cepivo ti odstopim- mislim ne cepivo, TA STRUP, še od dedka, babice, pri nas se ne bo nihče cepil, zato bo cepiva dovolj- preveč so ga naročili zato delate tako reklamo, ker ni ljudi ki bi se cepili. Vse te vrste so umetno ustvarjene, kao se je pokvaril računalnik, počakamo da se nabere veliko ljudi, potem pa pokličemo kamere, pridite snemat, kakšna vrsta je v Ljubljani se tepejo za TA STRUP”!!!
SAME LAŽI!
[/quote]

ali pa so bli iz dežele kralja Tomislava. Samo ljubljančani ne

grozno je to, kar so pripovedovali na tiskovki, da cepijo prebivalce drugih občin medtem ko ljubljančani čakajo lepo v vrsti. Verjetno v Kočevju niso klicali ljubljančanov na cepljenje, so bili pa zato velik hitrejši

Pa to ni za verjet, kako nekateri komaj čakajo, da si grejo vbrizgat ta strup. Ali pa selekcija prebivalstva – evtanazija glupih, da se le teh znebi s cepivom.

Smilijo se mi edino starejši, ki jim je edini vir informacij televizija, kjer jim perejo možgane. Le ti se mi smilijo.

odgovor na tvoje vprašanje bodo maturanti. oni so skoz na snepčetu in fejstbuki

New Report

Close