ZD Rakovnik
Pozdrav,
ker sem končno zamenjala prebivališče na Lj konec bi hkrati sedaj še zdravnika, pa bi vas lepo prosila, če mi kdo lahko poda izkušnje z ZD Rudnik, predvsem
DOBERŠEK LEJLA, dr.med.
JERAS KSENIJA, dr.med.spec.
LENČE-KASTELIC MOJCA, dr.med.spec.
Katero mi svetujete? Ima sploh še katera kaj prosto, če kaj veste?
Kaj pa ginikologinja LAVRINC-BOLHA DANICA, dr.med.spec.?
Za vsak nasvet se zahvaljujem!
p, m
Jaz hodim k dr. Jeras že od pamtiveka :)), že od takrat ko je delala v enem drugem ZD. Ob četrtkih ima ordinacijo za diabetes. Od naštetih poznam le še dr. Lenče, ki jo je enkrat nadomeščala, a si kakšnega posebnega mnenja niti nisem ustvarila. Mislim pa da je zadnjič ŽN slišala, da dr. Jeras ne sprejema več.
Jaz pa ne priporocam dr.Dobersek….
Saj po mojih izkusnjah je v nulo vzvisena in vsa narcisna, da pa ne omenjam njene sestre, ki se obnasa kot da je po kazenskem direktu tam v sluzbi in modelka zavraca paciente samo da je dela cim manj…res katastrofa, da ljudje ne razumejo da so tam zaradi nas in ne obratno….
Ce hocjo prekladat drva pa it ze ob 13h domov,potem so nazalost totalno zgresile poklic.. Mal vec obcutka za ljudi!!!
Lp
Meni osebno je dr. Lejla Dobršek daleč najboljša zdravnica v zdravstvenem domu Vič, enota rudnik, poleg že upokojenega dr. Vavputiča.
Nikoli ni arogantna in pacientu se posveča, tako kot je potrebno.
Sem pa bil tudi pri par mlajših zdravnicah, ki pa so bile arogantne in prepotentne, ter so kmalu, zaradi pohlepa, zapustile paciente in šle delat drugam.
Ena takih je bila tudi Zala Kumše Gale.
Problem je tudi v direktoricah zdr. doma Vič in sicer prejsnji in sedanji, ker sta vsaj meni osebno kršili pravice v odnosu zdravstvenega osebja….
Je pa res, kar pišete okoli sestre, ki dela pri dr. Doberšek Lejli (Vlasta), da bi bilo bolje, da bi jo menjali.
Najboljša sestra je Janja, tudi Dijana…