Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZD Vič – dr. Golmajer, dr. Tratar

ZD Vič – dr. Golmajer, dr. Tratar

A jo kdo pozna? Ali je to zamenjava za dr. Tratarjevo? Ste zadovoljni z njo?
Ima kdo kakšne info o dr. Tratarjevi – a se bo vrnila? Novorojenčico bi radi vpisali k njej, pa nam v ZD ne vedo (nočejo) povedati, ali in kdaj bo nazaj.

dr. Tratarjeve ne bo dalj časa, je trenutno na bolniški. Res ne vedo kdaj pride.

Kaj pa je z ga. Tratar? Upam da bo nazaj, ker bi jo mi sicer močno pogrešali.
Ne bi je zamenjala za noben denar.

Preveč se je razdajala in ni mislila nase in svoje zdravje.

In katero potem svetujete namesto nje.katera je najboljša. Kaj pa na Rakovniku oz. Rudniku Dr. Poreduš???

Na Viču menda nobena več ne jemlje – edino ne vem, kako je z dr. Golmajer, ta je najbrž nova. O dr. Poredoš pa je pred kratkim tekla debata – poišči malo z iskalnikom.
Tudi mi smo zelo zadovoljni z dr. Tratarjevo in srčno upamo, da se bo pozdravila.

a ni dr.Gomajer umrl ali nekaj takega?

tudi mi smo pacienti dr Trater, bil pa smo pri dr. Golmajerjevi prejšnji ponedeljek. Čisto O.K. Rada pa bi sodelovala z dr Trater še naprej in upam, da se vrne nazaj zdrava. sicer si bom kako drugo dr izbrala za našega dojenčka.

Naj Dr. Traterjeva čim preje okreva, želimo ji zdravja pa nesamo za nas paciente vendar kot človek človeku. 🙂

alo umrl ali nekaj takega?? :))

ja, tudi meni ni jasno, so mi samo povedali da ni več moj osebni zdravnik k sem prišel po napotnico – brez da bi me prej obvestili ali karkoli – mal je vse skupaj zmedeno

Mislim , da je šel splošni zdravnik dr. Golmajer v pokoj.

Mogoče dr. Golli-jeva?

Kako pa je ime dr. Golmajerjevi? Če je Cvetka, sem jaz hodila k njej v našem ZD in sem bila zadovoljna.

Če gre za dr. Cvetko Golmajer, ki je pred leti ordinirala v ZD Polje (potem pa naj bi se upokojila) vam jo lahko samo priporočam. Mojemu otroku je bila izbrana pediatrinja, bila je zelo pozorna in natančna in sem ji zato zelo hvaležna. Želeli smo pri njej podaljšati, ko je pred dvema letoma začel hoditi v šolo, vendar se je takrat upokojila.

Nisem pogledala, kako je dr. Golmajerjevi ime, je pa starejša zdravnica, ki samo pomaga trenutno v zd. Vič. Čisto možno, da gre za isto zdravnico. Je pa izredno prijazna in pozorna.

New Report

Close