Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZD Vič na Šestovi

ZD Vič na Šestovi

Pozdravljene,

izbiram si osebno zdravnico, najbližje mi je ZD Vič Rudnik, pa me zanima s katerim zdravnikom/zdravnico ste zadovoljni?

Strokovnost, človečnost, odnos…te sestavine mi veliko pomenijo.

Hvala za kakršnekoli nasvete,
lp

Jaz imam rajkota jeboloznika

jaz pa Zevo Šumadinko

Ne nadejej se kakšne hude izbire – nove paciente sprejema samo ena zdravnica…če ti je všeč ali ne….

Ines Glavan Lenassi dr. med. – odlična zdravnica, vendar verjetno ne sprejema več novih pacientov.

ena sestra

A lahka napišeš katera zdravnica .Hvala za odgovor.

na dr. mag. Neno Kopčavar Guček?

Lepa ženska, nekdanja stevardesa, LIONs,…

Že skoraj 20 let sem pri dr. Jasni Dekleva. Meni je ok, na srečo pa je ne rabim kaj dosti 🙂

Nič od naštetih karakteristik nima veze pri zdravstveni obravnavi, kot jo človek od zdravnika pričakuje.

Sicer je to moja osebna zdravnica, lahko povem, da je v obnašanju malo posebna, ambulanto ima dokaj učinkovito organizirano, je zelo dober diagnostik, z bolniškami ravno ne razmetava, a kadar sem bila bolna, mi je je vedno dala dovolj, da sem se pozdravila. Preden ti da napotnico, se prepriča, če jo res potrebuješ, ni pa spet ne škrta z napotnicami. Jo je pa nemogoče dobiti po telefonu, če pa te že iz nekega razloga ona pokliče, pa sploh ne prideš do besede, da bi k njenemu še kaj dodal. Tako da v praksi je lažje iti do ambulante kot pa jo priklicati, sploh če nisi doma in nimaš cel čas možnost poskušati klicati.

Dr. Simona Repar Bornšek, vendar ne vem, ali jemlje nove paciente.
Pravična pri odrejanju preiskav, dodeljevanju bolnišk in zdravil (zna oceniti, kdaj res nekaj potrebuješ).
Vzame si čas za pogovor, dobiš jo tudi po telefonu.
Deluje po sistemu naročanja (razen nujni primeri), tako nikoli v nedogled ne čakaš na vrsto.

Sicer nimam pogostih zdravstvenih težav, vendar sem bila do sedaj zadovoljna.

Žal se ne spomnim priimka, ker je zdravnico iskala hči, ki se je hotela prepisat iz šolske ambulante. Mi je sicer povedala, katera ji je bila ponujena, ampak sem res pozabila.
Sicer pa sama hodim k dr. Križajevi, je zelo v redu, ampak ima na vratih listek, da novih ne sprejema.

New Report

Close