ZDA bo razfukale Iran na prafaktorje, če ta napade Izrael!
wd40a, 13.04.2024 ob 13:58
USA, 13.04.2024 ob 12:15
ZDA bo razfukale Iran na prafaktorje, če ta napade Izrael!
Bravo ZDA. Pokažite tem muslimanskim skrajnežem, da ni heca z vami.
ZDA ne bodo razfukale ničesar. Rusija ne more Ukrajine sesut pa imajo skupno mejo.
Debil od wd.
Rusija bi lahko razfukala Ukrajino v dveh dneh, če bi to bil njihov namen.
Debili verjamete lažnivcem in fašistom, zato pa ni logike v debilnih izjavah.
Anonimno 5228, 13.04.2024 ob 13:00
Afganistan je raz***al Sovjetsko zvezo.
Če se bodo ZDA preveč repenčile, bo pa njih Iran.
Ko gre enkrat preveč denarja za vojno v državi, ki se jo to sploh ne tiče, potem doma ljudje pop***ijo.
ZDA niso izjema. Že pri Vietnamu so tenko piskali, pa je imelo takrat vodstvo več vajeti v rokah kot ima danes.
Sicer pa ZDA zmagujejo samo vojne, kjer je nasprotnik zanemarljive moči. Že pri Koreji in Vietnamu so si pa polomili zobe.
Če sovjeti vietnamcem ne bi na veliko pomagali z orožjem, s svojimi generali klati američane in na skrivaj tolčti na tla v vietnamu ameriška bojna letala, bi slika bila drugačna. Rusi imajo samo to srečo, da se ameriška vojska ne maščuje rusom za vietnam.
Malinovec, 13.04.2024 ob 14:17
Če sovjeti vietnamcem ne bi na veliko pomagali z orožjem, s svojimi generali klati američane in na skrivaj tolčti na tla v vietnamu ameriška bojna letala, bi slika bila drugačna. Rusi imajo samo to srečo, da se ameriška vojska ne maščuje rusom za vietnam.
To ne vem… ampak rusija je na zacetku bila s hitlerjem.
Jaz400, 13.04.2024 ob 12:55
Izrael se sam upira islamskemu fundentalitmu na bližnjem vzhodu in mu moramo pomagati. Če ne bomo vsi v burkah in feredžah kmalu.
Japajade, Izrael je aktivno spodbujal in omogočal, po potrebi pa tudi ustanavljal vse sorte fundamentalističnih organizacij in celic verjetno vključno z ISIS, da je destabiliziral arabske države, da ne omenjamo vloge globalistov pri spodbujanju ilegalnih migracij v Evropo, pri čemer so prišleki radikalizirali tudi državljane evropskih držav arabskega rodu, sedanja generacija je veliko bolj fundamentalistična od njihovih staršev.
preberite si kaj o tem kako je nastalo sovraštvo med Iranom in Izraelom in kdo je začel s tem, ne samo na pamet govorit opice nevedne. Iran je gnojna luknja, ki preko proxijev kuha vojne po celem bližnjem vzhodu. Govorite o američanih, ne vidite pa Irana. Iran ne sovraži samo židov in kristjanov tudi sunite sovražijo.
Še ne veš kje je Iran pa si pameten!
Če so kdo skrajneži in pokvarjeni so do židi in Američani.
Jaz sem vsekakor na Iranski strani.
star dec, 13.04.2024 ob 13:54
Pato83, 13.04.2024 ob 13:45
desnakarji ste pa fak ne morem verjet tolk inteligentni da vam ta zadn cajt de bi vam mal škodovalo. Prvo: Izrael je majhna država, Iran je ogromna. Ni šanse da je ZDA sposobna napasti Iran, ja zračni napadi, kopensko pa ni šanse. Druga stvar: samo da se je odkrila nafta na Bližnjem vzhodu in ostale stvari, evo belce, evo Američane, prvo ustanovijo Izrael na temelju nasilja in genocida, rasfukajo Libijo, Irak, Afganistan in tako dalje…. Tretja stvar: Izrael non stop bombardira Sirijo, Libanon, nazadnje je bombardiral veleposlaništvo Irana v Damasku, seveda je popenil. Zahod in beli človek bo spet uničil prvo ostanke najstarejših civilizacij, drugo unique avtohtone kulture sveta, ki še niso klinole ameriškim gnilim korporacijam in njihovim evropskim oprodam. Zakaj je Južna Afrika na strani PAlestine, zakaj so ameriško kanadski Indijanci na strani Palestine, zakaj so ostali avtohtoni prebivalci na strani Plaestincev, tam kjer so belci skozi čas naredili genocid in zdesetkali ljudi za svoje profite? čas je, da tud Amerika dobi po pički. Naj se vojskujejo na Aljaski, tam ni skor nobenga…. ISIS? Islamska država nima veze z Iranom, ustanovlejna je od iraških generalov po tem ko je Irak napadla ZDA, ker ZDA niso znale povojno vzpostavit oblasti, ker so zabiti. Imajo denar in orožje, ne znajo pa okupirat države in elegantno speljat vse. Zakaj se Amerika vtika vse? in pol bojo govorili, kako so osvobajali ljudi od nacizma, oni sos tem sami seb tako uslugo naredil, da jo žanjejo še danes. ZAkaj je Nemčija brezpogojno na strani Izraela? Ker so do leta 1945 tam ameriške sile, ker so oni šefi….. Sramota kaj se dogaja, vsi čičajo v UN v New Yorku in kar naenkrat so takele objave, da bo Iran najverjetneje napadel, ampak IRan je velik, tako da ne vem kaj tu mislijo. Povezan je z BRICSom tako da Amerika ne vem kaj ima od tega, da se nekako ne spogaja z Iranom. Desnakarji ste pa sploh carji: podpirate Izrael, ki dela begunce, begunci pridejo pol ste prot njim, seveda zante obrnt seb v prid, v bistvu vas pa briga za begunce. Namesto, da bi politika pritisnila, da se rešujejo težave na izvoru problema, neeee vi sam problem zante narest, pol pa pobrat profite od nafte do volilnih glasov zabitih ljudi. Katastrofa kam smo prišli.
Dobro mnenje, spoštujem.
Sicer malce drugačno od mojega, ampak to ni bistveno.
Tako mnenje je plod avtorjevega stališča, razmišljanja. Žal nas razmišlja (z lastno glavo) največ 10%…
Torej je “vodljivih” kakih 90%, kar je katastrofa.
Star dec, torej geja spoštuješ? Glede na to, da je ta, ki si mu odpisal gej. Sam vprašam, glede na to kakšne homofobične stvari si že pisal.
Americani so glasni samo ko je treba napadit drzavo brez vojaske moci. Americani proti kako resni vojski nimajo za burek. 40 let nazaj mogoce, danes ne. Vojsko v zda je dosegel wokizem in tam je prevec pedercin, binarnih oseb in podobnih bedarij.
Kar se pa tice Rusije: so si polomili zobe v Ukrajini, ampak 2022 ob zacetku bojne je bila Rusija nepoliticna demokracija (beri ce te politika ni zaninala, si zivel kot v demonraticni drzavi). Danes je Rusija zelo blizu casov Stalina in je vojaska diktatura. Svoje gospodarstvo so spremenili v vojno ekonomijo in Rusija bo v dveh, treh letih brez tezav zasedla speco Evropo.
Spederizirano, pomehkuzeno Evropo, brez lastne hrbtenice, vojske, orozja in tehnike. Well proti Rusiji. Nope.
wd40a, 13.04.2024 ob 14:28
glih tolk kot zda iran. Bedak si bil, idiot ostajaš.
In zakaj sem jaz bil bedak ?
Čas bo pokazal kdo je resničen debil in kot je pri koroni čas pokazal, kdo je bil in še vedno je resničen debil, bo tudi pri vsem tem vojnem sranju čas pokazal, kdo je resničen debil.
he45, 13.04.2024 ob 12:46
Nja ja, 13.04.2024 ob 12:27
Iran ima jedrsko orožje, tko da ne biti povsem prepričana. To kar izvaja naci Izrael nad (sicer precej nerazvitaimi in zaostalimi) Palestinci je pa itak genocid. Recimo bobu bob. Nak se potolčejo med seboj. Izrael bo pa tudi slej ali prej dobil svojo porcijo glede na to, kaj počnejo. Tko to je.
Upam, da Izrael uniči Hamas do zadnjega skrajneža, tako kot vse ostale islamske skrajneže, saj je čas, da se to obdobje muslimanskega fundamentalizma konča enkrat za vselej.
Če bo napadel Iran Izrael, upam, da jim bodo ZDA kot tudi Evropa krile hrbet.
“he45”,
kaj ti zagovornik GENOCIDA in ETNIČNEGA ČIŠČENJA, ti zlo SDS-ovsko nacistično.
Podpiraš mesarjenje in masakriranje otročkov in nedolžnih civilistov. Ti pošast. Se ti bo že vrnilo.
Mi je jasno, da si PSIHOPAT. Ničvrednež.
Kdo upravlja z Ameriko? Židovski lobi. Amerika se noče bojevati za židovski lobi in njihove interese. Amerika si želi miru in ima dovolj lastnih problemov. Sesuvanje infrastrukture, milijoni migrantov preko južne meje, umiranje od kovid cepiv, pokradene volitve, vse bolj verjetna državljanska vojna.
Židovski lobi vodi vojno v Ukrajini in BV hkrati.
Iran je pravkar dobil ali razvil hipersonične rakete z jedrskimi konicami. Kakšna slučajnost. Pa ne ravno zdaj!
Ista fora kot sovjetsko jedrsko orožje na začetku hladne vojne. Tehnologijo so jim poslali iz ZDA, svet pa je bil razdeljen z železno zaveso.
Na BV imamo isto sranje in drugo pakovanje. Akterji so isti.
Si grem kar nabavit zaloge hrane in vode in porihtam dedkovo hišico na podeželju. Ne vem, če mi bo to pomagalo. Oblaček v obliki gobice pa to.
robi9, 13.04.2024 ob 15:32
In zakaj sem jaz bil bedak ?
Čas bo pokazal kdo je resničen debil in kot je pri koroni čas pokazal, kdo je bil in še vedno je resničen debil, bo tudi pri vsem tem vojnem sranju čas pokazal, kdo je resničen debil.
Bedak si zato ker pri določenih stvareh ne vidiš dlje od mozolja na svojem nosu, kar me za razgledanega človeka tvojega kalibra pravzaprav čudi.