Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZDA kuhajo vojno po novem letu

ZDA kuhajo vojno po novem letu

Odgovor na objavo uporabnika
yram, 26.12.2022 ob 20:45

samo vprašam, 26.12.2022 ob 20:27

yram, 26.12.2022 ob 20:21

Amerisko podezelje, tam so najbolj dobrosrcni ljudje, res da so bolj “preprosti” ampak dobrota odtehta. Res mi greste na zivce s to vaso anti rus, anti amrican. Amerika ni samo biden in rusija ni samo putin. Je pa res, da vas je tu kar nekaj “preprostih” ampak zleht. To sovrastvo do rusov oz.ruskega naroda postaja ze adijo pamet. Nimate zrno mozga. Kdor nima mozga, nima prihodnosti. Bojo vse uredili za vas opice brez skrbi.

Ti pa nisi razumela poante. Ni govora o narodih, pač pa o družbeni ureditvi, ampak če pogledaš zahod Ameriko, Kanado in pa Evropo, je gibanje in potovanje po omenjenih celinah veliko bolj enostavno, kot v kaki Rusiji, bližnji vzhod, Kitajska, Afrika….

Kaj me briga potovanje, bistvo so ljudje. Imate cist zgresen pogled, zato pa smo kjer smo- v sodomi in gomori, sprememb ne prinasajo ureditve ampak ljudstvo beri ljudje. Bolj so ljudje moralni in dobri vec moznosti je za boljsi svet. Ampak ljudje niso ne dobri, ne moralni, da o pameti ne zacnem. Tko nizko ze dolgo nismo bili bedak do bedaka. Seveda iz vasih malih sebicnih pogledov ne vidite cele slike ampak tisto kar vam koristi v danem momentu npr.potovati z avtom, motorjem…ste navadni bedaki, ki ne razumete nic izven vasih malih svetov. Kot sem rekla, vse bojo uredili, enostavno vas je prevec z malim mozgom in velikim sebicnim egom. Ne morete obstati.

Zato pa si takšen narod izvoli največje kriminalce in pohlepneže, ob tem pa živi v blodnji, da bodo pohlepneži poskrbeli za narod.

Dandanes žanjemo posledice razvrednotenja družbe, o kateri smo prej poslušali več deset let.

Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 20:54

OMG, 26.12.2022 ob 20:47

Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 20:05

OMG, 26.12.2022 ob 19:41

Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 19:22

OMG, 26.12.2022 ob 19:01

Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 18:17

OMG, 26.12.2022 ob 17:47

Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 17:15

OMG,

zgodbi, ki prihajajo iz Indije so nore, zgodbe nerazvitega tretjega sveta. Zgodbe kjer so vsa demokratična pravila kršena. Rusija je država, ki nazaduje, tudi Amerika v marsičem nazaduje.

Kitajska pa vseeno postaja bolj napredna. Vsekakor je Kitajska danes bolj napredna kot Kitajska leta nazaj. Vseeno Kitajska trenutno počasi hodi korak za korakom naprej. Pa pusti situacijo zaradi kovida. Glede na ogromno število ljudi in njihov zdravstven sistem bi se ta porušil, če bi prišlo do izbruha. Imajo razloge, da to počnejo. Kar se pa tiče marsičesa drugega pa vseeno počasi napredujejo. Vsekakor bi bil jaz raje danes gej na Kitajskem, kot pa gej v Ameriki pred desetletji.

Pojdi na Kitajsko pa bodi tam gej, kdo ti brani. Aja čaki, ne upaš si dejansko it tja :)))))) sej bolš da ne.

A da Kitajska še hodi naprej? Si pogledal kaj se zadnje mesece tam dogaja? Kovid, IT sektor, ekonomija itd.? Imeli so šanso, zahod jih je spravil sem kjer so, pa so popušili. Nacionalizem in prevelik ego diktatorja, enako kot Rusi. Ko kmet vodi državo drugače niti ne more bit. O zatiranju človekovih pravic manjšin pa niti ne začnemo.

“OMG”,

Vidiš ko govoriš na pamet, očitno pa ne poznaš niti Kitajske, niti Amerike (Nevem zakaj kovid omenjaš, saj sem zgoraj razložil kako je s tem.)

Poglej “spolne manjšine” so bile na Kitajskem bolj ko ne nevidne(torej zapostavljene v temu smislu).

Niso pa doživljale nasilja kot v Amerike, kjer se je geje pretepalo in pobijalo. Kitajci naprimer ne razumejo homofobije kot jo poznamo na zahodu. Ni jim logično, da je nekdo fizično napaden zaradi tega. Za njih smo živali, tetosteronske opice, ki reagirajo nagonsko.

TAKO DA JA, UPAM SI NA KITAJSKO IN KOT GEJ BI SE POČUTIL TAM BOLJ VARNEGA.

V Ameriki pa se je geje še nedolgo nazaj, v časih včeraj pretepalo in tudi umori gejov niso bili redki. In če se mi zdi kakšna teorije zarote(poleg NSA ki so se hecali iz nje NO SUCH AGENCY potem pa se je izkazala za resnično) ta da so AIDS v laborotoriju izumili, da homote pobijejo. V 80ih so trupla gejov kar v vrečah za smeti metali pred bolnišnice, da so jih družine pobrale. VAU AMERIKA, KER RAZVITI SVET. 😀 😀 😀

Se spomnim kako je bilo leta 2000 in prej, vsi filmi so bili cel čas: “feget”, “feget”, Ffeget”, “that so gay”, That so gay”.

Se kar oprašaš koliko več najstnikov se je pobilo zaradi tega, pa koliko so najstniki v šoli oponašali homofobično vedenje, ki so se ga očili od usrane Amerike.

Medtem ko nacionalka RTV pred zasedbo fašista Janše je takrat cel čas vrtela LGBT filme s celega sveta. A prokleto govno slovensko je raje cel čas gledalo homofobično Ameriko na POP TV. Takrat sem začel sovražiti Ameriko in proklete kurbe ameriške. (Haložanka zdaj razumeš kaj govorim, to je samo en pogled v čimer njihova kultura manjvredna). Še deset ali 15 let nazaj biseksualnost sploh ni obstajala v hollywoodu pa je večinska populacija bi.

Pa kar se tiče Kitajske sem videl, že v devedesetih filme z nedoločenimi spolnimi vlogami. Imaš še kitajski film kjer homofobičen policist aretira geja in ga zaslišuje in pri pogovoru se pokaže, da ima očitno problem s samim sabo in ni tak hetero. In film je kritičen do kitajske mentalitete in hinavščine v družbi, skrivanja. Tako da ne boš verjel/a celo filme, ki so kritični snemajo.

Sej razumeš kaj to pomeni diktatura ane? Vse novice ki gredo iz države so cenzurirane in ne si delat iluzije, da ti veš kako je tam samo zato, ker si gledal kitajski gejevski film enkrat. Nek neodvisni film, kjer igrajo Kitajci, al Tajvanci? kako veš kdo je bil?

Predlagam da poiščeš novico, kjer je kitajski oče pred enim mesecem zbrcal hčerko sredi Beograda, ker se mu je zazdelo, da ne trenira tenisa dovolj zavzeto. Ni fora v brcanju lastne hčere, poslušaj kaj je povedal tožilstvu na sodišču, zakaj je to naredil. Mimogrede pobrskaj še za posnetkom, kako kitajski veleposlanik v Londonu brca in puli lase protestniku. Pa ni važen posnetek, važno je kaj je kasneje rekel, zakaj je to naredil. Ko je britansko tožilstvo veleposlanika poklicalo na zagovor, ga je Peking poklical domov, da ne bi prišlo do mednarodnega škandala. To je pač njihova kultura. Če na Kitajskem vidiš, da kdorkoli na ulici tepe kogarkoli ne posreduješ, tudi če tepe malega otroka, ker s tem posegaš v njihovo družinsko tradicijo, kjer je mlatenje, brcanje itd. dovoljeno in zakoreninjeno že od pamtiveka. To ni novica. To je kultura, ok?

Poglej si, dobro posluši pa presodi kolk miroljuben je ta sistem .https://www.youtube.com/watch?v=BFGIM6I6EaQ

Kar se Kovida tiče pa so imel 3 leta ljudi dobesedno za talce, ko jim je stvar začela uhajat iz rok, ko so ljudje začel protestirat in ko so tuje fabrke začele CCPju grozit, da bodo proizvodnjo selili (in so dejansko to začel), so čez noč ukinili vse, kar so prej 3 leta pridigali in imeli za sveto: maske, ničelna toleranca in pod ključ vse ljudi.

3 leta so mel čas se pripravit, precepit, podučit ljudi kako je s kovidom, pa niso. Norčevali so se iz zahoda, kako tam ljudje umirajo, kitajci pa zmagujejo nad kovidom zarad te njihove ničelne tolerance. Kaj imajo pa zdej? Nč ne spremljaš? Mal poglej ane. CCP sicer uradno izjavlja da majo 7 mrtvih zarad kovida, posnetki pa kažejo kilometerske kolone vozil pred mrtvašnicami. Kdo jih sploh še jemlje resno no.

Ne veš kako hudo je. Nisem videl le enega kitajskega gej filma. Film ki sem ga pa omenil pa je bil celo tam bi rekel, da iz začetka 90ih let (VAU JA IZ TAKRAT) in je čisto kitajski, ne singapurski ali hongkonški. In homoseksualnost na Kitajskem itak ni bila ilegalna. Ampak policija je kdaj aretirala homoseksualce, da jih je zafrkavala. VAU 30 let STAR KITAJSKI FILM JE KRITIZIRAL KITAJSKI SISTEM! Seveda potem se je izkazalo, da policist ni toliko hetero in se zato tako obnaša.

No tega si pa nisi mislil?

(ko se spomnim vse homofobije iz ameriških filmov in kako so reklamirali homofobijo in se norčevali iz gejov kot čudnih spak pa me kar raznese od jeze)

Jaz ti pišem o Kitajski danes, ti pa o nekih filmih izpred 30 let. Ok ok, sej lahko živiš v namišljenem filmskem svetu, sam ne si domišljat da poznaš realno stanje neke države zato, ker si gledal filme.

1) Ne jaz ti samo pravim, da so imeli celo 30 let nazaj filme, ki so kritizirali sistem!!!

2) In da so imeli 30 let nazaj gej filme.

Boš rekel, da je Kitajska 30 let nazaj bila bolj napredna od današnje??? Kot vem so se le pomaknili naprej!

Tam mi neumesno omenjaš primer, da je nek oče pretepal hčerko zaradi tenisa. Kaj ti naj še kakšen primer iz Amerike, ko je oče naprimer ubil hčer zaradi tenisa?

Dejstvo ostaja, da Kitajska ni nujno tako slaba. Medtem ko Amerika je najmanj ogabna barbarska necivilizirana dežela kjer se je za razliko od Kitajske geje pretepalo in pobijalo še nedolgo nazaj!

Seveda misliš da je primer očeta ki brca hčero naumesen, ker ne štekaš, da je to njihov način življenja. Neki normalnega tam, sistem pač v katerem živijo in na katerega so prilagojeni. Očitno ne znaš povezat kaj to pomeni za celotno družbo. Ampak  če ti praviš da so pred 30 leti snemal gej filme in kritiziral politični sistem, potem zdej po 30 letih, ko je kitajska tako ultra napredna, tam samo še rožice cvetijo in vsak dan so lepše in bolj bogate.

Spregledaš pa dejstvo, da iz te države ven prihajajo samo novice, ki jih želijo ven poslat. Pošlje jih pa izključno samo CCP, ker navadni državljani tvegajo marsikaj, če to samo poskusijo. Misliš da majo tam internet tak kot ga imaš in poznaš ti? Ja itak :)))))))))

Kaj pa Amerika kjer so popolnoma zanemarili dejstvo, da vzgoja in okolica vplivata na ljudi, da postanejo kriminalci? Za to divjad so preprosto zlobni. Za socialne službe niso dajali denarja. Zapori prepolni pokajo po šivih.

Mala 330 miljonska Amerika proti 8 miljardnemu svetu ima kar 75% serijskih morilcev, ki v več kot 90% koljejo in posiljujejo ženske. Tam se študenti prodajajo, da lahko plačajo šolanje.

Vau kako rožnata je Amerika. Gnoj od države.

Pa kdaj ti bo jasno kaj pomeni diktatura in cenzura? V teh sistemih se dogaja 100x več svinjarije, sam da ne pride ven, a razumeš to?

Amerika je daleč od idealne države in družbe, ampak nimajo ne diktature, ne cenzure, zato o vsem sranju ki se tam zgodi lahko prebereš in si pogledaš.

Kot da steni govorim, brezveze tole vse. Če ne štekate pač ne štekate.

Jaz imam problem samo s tem, da se največ hinavščine vedno skriva ravno za moralo. (Nemaram morale, raje imam etiko.) Oče patriarhat ki je pošten in verna mati z zlaganim nasmehom, doma pa teror. Večinoma so serijski morilci iz takih družin, sem jih ene 1000 moških serijskih morilcev preučil in najmanj 200 ženskih serijskih morilk.

Največje svinjarije ponavadi niso od hipijev, svobodnjakov ali pa narkomanov in prostitutk ampak iz dobrih vernih družin.

V temu vidim problem. V hinavščini in zlaganih prijaznih skupnostih, ki te hitro izločijo, če ne ustrezaš njihovim merilom.

Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 21:07

Jaz imam problem samo s tem, da se največ hinavščine vedno skriva ravno za moralo. (Nemaram morale, raje imam etiko.) Oče patriarhat ki je pošten in verna mati z zlaganim nasmehom, doma pa teror. Večinoma so serijski morilci iz takih družin, sem jih ene 1000 moških serijskih morilcev preučil in najmanj 200 ženskih serijskih morilk.

Največje svinjarije ponavadi niso od hipijev, svobodnjakov ali pa narkomanov in prostitutk ampak iz dobrih vernih družin.

V temu vidim problem. V hinavščini in zlaganih prijaznih skupnostih, ki te hitro izločijo, če ne ustrezaš njihovim merilom.

za YRAM

Kokoševo fantaziranje o Kitajski kot o neki super državi, kjer je vse povezano z “gejevskimi relacijami”, ker če je ta pozitivna, potem je to seveda avtomatsko super država, Amerika pa je avtomatsko slaba. Kitajska je nazadovala , kar se tiče človekovih pravic, odkar jo je v vodenje prevzel diktatorski in nazadnjaški politik Xi Jinping, ker prej so Kitajsko dejansko vodili gospodarstveniki. Cenzuriral in prepovedal je predvajanje risanke Winnie the Pooh, ker so se satirično ponorčevali, da je podoben medvedku iz risanke, tako da veš, kje je tu pamet… 🙂   Sedaj je to država popolnega nadzora in represij, vse je pod kamerami, povsod špijoni, masovno pobijanje etničnih manjšin, kot so Ujguri, brezbrižno uničevanja življa in narave, kjer je vse podrejeno ravno temu, kar tumpast Kokoš očita Ameriki, čeprav ne trdim, da je vse tam super, denarju oziroma materializmu.

.https://www.youtube.com/@serpentza/videos

mariannne, 26.12.2022 ob 12:11

Še kdo dvomi o njihovih podlih namenih? Oborožujejo Ukrajince, Tajvan, mir jim ni po volji. Žrtvovali so Ukrajince, Irak, Sirijo, Libijo, Afganistan… tudi Evropo bodo prej ali slej.

Rusi jo udejanjajo že skoraj leto dni.

OMG, 26.12.2022 ob 21:00

Pa kdaj ti bo jasno kaj pomeni diktatura in cenzura? V teh sistemih se dogaja 100x več svinjarije, sam da ne pride ven, a razumeš to?

Amerika je daleč od idealne države in družbe, ampak nimajo ne diktature, ne cenzure, zato o vsem sranju ki se tam zgodi lahko prebereš in si pogledaš.

Kot da steni govorim, brezveze tole vse. Če ne štekate pač ne štekate.

Ja pa ja. Pač novic o serijskih morilcih ne bojo skrivali na Kitajskem. Nimajo razloga za to. Še celo Severna Koreja ni skrivala, ko je imela enega.

Cenzura? Hollywood je hujši od sovjetske zveze, tam režiser nima nobene besede več.

Cenzorji so v Ameriki vedno vse cenzurirali. Imeli so nek zakon ki je vse prepovedoval. Pozneje je bilo isto. Naprimer, da je kdo normalno predstaviti homoseksualnost so mu to preprečili. Naprimer samo 10 let nazaj. Ljudi naučijo samocenzure.

Pa kakšen problem je bila golota. Evropski filmi so jo bili polni. Ker njihov odnos do telesa, enačenje z grehom, moralo in sramom je ravno tisti, ki vodi do spolnega nasilja, ki je tam tako razširjeno.

Naprimer če bo mesto polno študentov in bojo punce tam kazale joške in fantje ritke, bojo aretirali samo fante.

Ker ženske so tam le objekt za klanje in posiljevanje.

Cel čas gledam dokumentarce in berem novice iz amerike.

Tipičen porizor iz dokumentarca, naprimer skupina mladih zvečer na plaži se poljublja, malo razgaljeni a ne preveč, fantje naprimer brez majic.

Policija takoj prileti in jih s elektrošokerji. Ker je to bilo nespodobno vedenje.

Za njih je to normalno.

In ti tej POFUKANI državi praviš, da je to moderna država?

matias, 26.12.2022 ob 21:12

Kokoševo fantaziranje o Kitajski kot o neki super državi, kjer je vse povezano z “gejevskimi relacijami”, ker če je ta pozitivna, potem je to seveda avtomatsko super država, Amerika pa je avtomatsko slaba. Kitajska je nazadovala , kar se tiče človekovih pravic, odkar jo je v vodenje prevzel diktatorski in nazadnjaški politik Xi Jinping, ker prej so Kitajsko dejansko vodili gospodarstveniki. Cenzuriral in prepovedal je predvajanje risanke Winnie the Pooh, ker so se satirično ponorčevali, da je podoben medvedku iz risanke, tako da veš, kje je tu pamet… 🙂   Sedaj je to država popolnega nadzora in represij, vse je pod kamerami, povsod špijoni, masovno pobijanje etničnih manjšin, kot so Ujguri, brezbrižno uničevanja življa in narave, kjer je vse podrejeno ravno temu, kar tumpast Kokoš očita Ameriki, čeprav ne trdim, da je vse tam super, denarju oziroma materializmu.

.https://www.youtube.com/@serpentza/videos

Nikoli še nisem videl tako neumne osebe kot ti MATIAS. Kar neki v tri krasne stalno nakladaš.

Lej kok si ti plehek in neumen ko neka glupa pička. Zadnjič celo temo dopovedujemo da so lat.am. telenovele trilerji in da so butaste babe, ki gledajo romantičnas sranja ti pa prideš kot nekas pleh pička z nakladanjem kje so kere lepe.

Debil mi začneš, govoriti kako jaz nimam pojma kaj je kultura, ko sem objavil videje od telenovel in da še nisem bil v gledališču. Videji, ki jih imam pa prilepljeni pa polni pomembnih gledaliških igralcev, celo direktorica nacionalnega gledališča je notri. 

IN SE VIDI DA MATIAS NIMA POJMA O GLEDALIŠČU. PA LEJ KAKO SE TI VEDNO OSRAMOTIŠ DEBIL ZABITI!!!

In potem začneš, da je pomembno za te igralce, da so lepi. Zraven pa moj video kjer vsi vidijo, da niso lepi, ampak realistični in še pogršani namerno. 

Ti nikoli sploh ne veš o čem se gre, ne preveriš, ampak kot en debil počen v glavo s kar nečem u tri dni začneš bluziti. Pa ti si VELEDEBIL. Pa kako da nimaš toliko dostojanstva, ampak prideš kot en debil in se začneš sramotiti.

Jezik hitrejši kot pamet. A ne znbaš debilčič vsaj preveriti o čemu je tema?

Pravi da jaz ne hodim v gledališče, sam pa ne prepozna gledaliških igralce, ki so nekateri še v svetu izven latinske amerike opaženi. Pa kakšna debila oseba je to?

Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 21:09

za YRAM

To ni morala. Morala je enaka na zunaj in znotraj, ne spreminja oblik. Ne moreš biti moralen in hinavski hkrati. Ne gre. Morala nima maske, masko imamo ljudje. Več jih odvržeš bližje si morali in vse dlje od ljudi. Več mask imaš, bližje si ljudem in vse dlje od morale ( mati z lažnim nasmeškom in oče terorist, cela vas jih obožuje kajne) Morala je v človeku in ne zunaj njega oz. v njegovi zunanji podobi. Nima veze z njegovim videzom, ker ne biva tam kjer oko vidi ampak tam kjer duša čuti.

robi9, 26.12.2022 ob 15:46

Tudi mi nismo daleč od Kitajske. Če jim uspe realizirati covid sistem socialnih kreditov, ni več svobode govora in ne kritiziranja fašistične oblasti.

Fašistična oblast je že poskusila uzakoniti sovražni govor, kjer bi bilo kaznivo karkoli povedati čez fašiste na oblasti.

Čudi me, da tebi biso uspeli zavezati goflje. Bolj slaba diktatura …

Ti, ki imaš polno rit vsega, vsaj tako pišeš boš meni o sebičnosti? Ti ki nosiš oblačila firme, ki so jo za pest riža naredili kitajčki? Ti, ki pobiraš oderuške najemnine in tvoj mož, ki je direktor in izkorišča delovno silo, ti trobezljaš o narodu? Daj ne me hacati no, pa saj si kot Marija Antonjeta, če ni kruha pa potico jejte.

samo vprašam, 26.12.2022 ob 22:04

Ti, ki imaš polno rit vsega, vsaj tako pišeš boš meni o sebičnosti? Ti ki nosiš oblačila firme, ki so jo za pest riža naredili kitajčki? Ti, ki pobiraš oderuške najemnine in tvoj mož, ki je direktor in izkorišča delovno silo, ti trobezljaš o narodu? Daj ne me hacati no, pa saj si kot Marija Antonjeta, če ni kruha pa potico jejte.

za yaram

samo vprašam, 26.12.2022 ob 22:06

za yaram

Če pa ta zapis od jaram ni njabolj hinsvski zapis, pa me naj vrag pocitra! Ženska rojena z zlato žlico, ki se preseravlje v lastni hiši na morju, in živi od odiranja tistih, ki imajo manj, piše o morali in sebičnosti! Pa saj ne moreš da verjameš res!

Kokoš, kaj si pogledal od Serpetentzae, ki je živel leta na Kitajskem, govori tekoče kitajsko in zelo dobro pozna njihovo kulturo in politično situacijo? Kot neizobraženo teslo,  seveda ne razumeš angleščine, zato tudi nimaš kaj za komentirati, kajne.  Kitajci so 100x bolj materialistično naravnani kot Američani. Povsod, kjer je ljudi trla revščina in lakota še posebej v kombinaciji z “brezdušnim komunizmom”, toliko bolj je tam dobil razmah materializem s korupcijo, kjer je denar alfa in omega vsega. Kitajcu, če bi pri kupčiji ponudil 100€ danes, bo takoj pograbil, čeprav bi lahko s potrpežljivostjo čez teden dni zaslužil 150€.

matias, 26.12.2022 ob 22:50

Kokoš, kaj si pogledal od Serpetentzae, ki je živel leta na Kitajskem, govori tekoče kitajsko in zelo dobro pozna njihovo kulturo in politično situacijo? Kot neizobraženo teslo,  seveda ne razumeš angleščine, zato tudi nimaš kaj za komentirati, kajne.  Kitajci so 100x bolj materialistično naravnani kot Američani. Povsod, kjer je ljudi trla revščina in lakota še posebej v kombinaciji z “brezdušnim komunizmom”, toliko bolj je tam dobil razmah materializem s korupcijo, kjer je denar alfa in omega vsega. Kitajcu, če bi pri kupčiji ponudil 100€ danes, bo takoj pograbil, čeprav bi lahko s potrpežljivostjo čez teden dni zaslužil 150€.

“MATIAS”,

Lej sem jaz videl tega tipa že prej, ko neracionalno kritizira VSE kar je Kitajskkega. Naj še Ameriko pogleda. Kritiziral je npr. nebotičneke, ki jih gradijo kitajci in pol informacij je bilo napačnih.

Ampak lej ga kako probaš temo obrniti sram, po tem ko si se osramotil. OMENJAL SI GLEDALIŠČE, SAM PA NISI POZNAL GLEDALIŠKIH IGRALCEV. Pa še lepoto si omenjal, da jih po lepoti zbirajo, no to morda v švabških žajfnicah, ki jih vidva s škartrobo gledata, kjer igrajo tretjerazredni igralci, ki ne zmorejo priti, do filmskih vlog. Tu pa so bili izbrani dobri igralci in iskali so realističen videz ker v nekaterih telenovelah, ne boš vrjel je celo umetniška vrednost(to je bil tak primer).

Ampak ne, tebe zanima rumeni tisk in kako kdo izgleda, pa kera je lepa. Pa you tube pozerski nakladači. Lepo, lepo.

Jaz nikogar ne izkoriscam. Vse kar imam je posteno in pravicno. Ni mene oce vzgojil v komolcarko in licemerko ampak v osebo s hrbtenico, ki ve kaj je prav in kaj narobe. Nisem jaz spicelj, ki prijavlja sosede in znance ker tako rece oblast ali pa iz gole hudobije, niti sem jaz tista, ki se jo da podkupit za pest zlatnikov, da bi opravljala tuje umazano delo, nisem jaz tista, ki se druzi z drugim (ki mi niti ni vsec), samo da bi imela korist in ne razmislila zraven kam to pelje. Nisem jaz tista, katere sorodnik je lacen ali pa nima za elektriko ker se je znasel v krizi. Ne zivim jaz na noben tuj racun, niti ne bi zelela, zivim na svoj racun in to posteno.  Pomaga se samo vrednim pomoci, za nevredne bojo poskrbeli drugi, kar se ze vidi. Vse bolj postaja ocitno, da vam je odklenkalo. Prav vam je, vsi imamo izbiro, na nas je kaj izberemo.

yram, 27.12.2022 ob 07:53

Jaz nikogar ne izkoriscam. Vse kar imam je posteno in pravicno. Ni mene oce vzgojil v komolcarko in licemerko ampak v osebo s hrbtenico, ki ve kaj je prav in kaj narobe. Nisem jaz spicelj, ki prijavlja sosede in znance ker tako rece oblast ali pa iz gole hudobije, niti sem jaz tista, ki se jo da podkupit za pest zlatnikov, da bi opravljala tuje umazano delo, nisem jaz tista, ki se druzi z drugim (ki mi niti ni vsec), samo da bi imela korist in ne razmislila zraven kam to pelje. Nisem jaz tista, katere sorodnik je lacen ali pa nima za elektriko ker se je znasel v krizi. Ne zivim jaz na noben tuj racun, niti ne bi zelela, zivim na svoj racun in to posteno.  Pomaga se samo vrednim pomoci, za nevredne bojo poskrbeli drugi, kar se ze vidi. Vse bolj postaja ocitno, da vam je odklenkalo. Prav vam je, vsi imamo izbiro, na nas je kaj izberemo.

Daj ne bluzi, ti nisi zaslužna za nič, kar imaš si podedovala, od kod vam bogastvo, je vprašanje. Ti samo sediš na kupu, ki so ga drugi nagrabili in se repenčiš ko kura na kupu gnoja. Lase si že speglala, žnable namalala, da boš lepa za svojega bimbota, ki si si ga kupila? Ampak pazi, mlajše so slajše, še malo pa ti ne bodo pomagali speglani lasje, boš morala še kaj speglati in zategniti, pa še takrat je vprašanje, ali bo imel raje denar, ali mlado meso.

bogastvo odkod, 27.12.2022 ob 08:02

Daj ne bluzi, ti nisi zaslužna za nič, kar imaš si podedovala, od kod vam bogastvo, je vprašanje. Ti samo sediš na kupu, ki so ga drugi nagrabili in se repenčiš ko kura na kupu gnoja. Lase si že speglala, žnable namalala, da boš lepa za svojega bimbota, ki si si ga kupila? Ampak pazi, mlajše so slajše, še malo pa ti ne bodo pomagali speglani lasje, boš morala še kaj speglati in zategniti, pa še takrat je vprašanje, ali bo imel raje denar, ali mlado meso.

Vse kar imamo, imamo crno na belem. Skrivajo samo tisti, ki morajo skriti. Mi nimamo te potrebe, ker je vse kot je treba in pravicno. Res, da sem nekaj dobila v dar in to cenim, ampak tudi s tem kar dobis je treba znat delat. Veliko sva pa naredila tudi sama in to s svojo pametjo brez komolcarstva. Zdaj pa  sebe poglejte, za male ali vecje nagrade ste pripravljeni s komolcem pod rebra lastno mater in to z nasmehom na licu. To je tisto brezhrbtenicarstvo in hinavscina, mali zavistni pudlcki brez vsakih pravil in morale.

Kar se pa mojega moza tice, ne ocenjuj ga po svojih malih pudlskih dejanjih (ne poznate pripadnosti in odgovornosti), mi nismo taki ljudje, pripadnost svojim in odgovornost do svojih je nad vsem. Samo ti s pametjo prodanega pudlcka tega ne mores razumet.

yram, 27.12.2022 ob 08:17

Vse kar imamo, imamo crno na belem. Skrivajo samo tisti, ki morajo skriti. Mi nimamo te potrebe, ker je vse kot je treba in pravicno. Res, da sem nekaj dobila v dar in to cenim, ampak tudi s tem kar dobis je treba znat delat. Veliko sva pa naredila tudi sama in to s svojo pametjo brez komolcarstva. Zdaj pa  sebe poglejte, za male ali vecje nagrade ste pripravljeni s komolcem pod rebra lastno mater in to z nasmehom na licu. To je tisto brezhrbtenicarstvo in hinavscina, mali zavistni pudlcki brez vsakih pravil in morale.

Kar se pa mojega moza tice, ne ocenjuj ga po svojih malih pudlskih dejanjih (ne poznate pripadnosti in odgovornosti), mi nismo taki ljudje, pripadnost svojim in odgovornost do svojih je nad vsem. Samo ti s pametjo prodanega pudlcka tega ne mores razumet.

Pa o kakem komolčarstvu ti bluziš? Komolčarji ste samo in edinole vi, ki vas je strah za nakradeno. Komolčarstvo je rezervirano za take papke kot si ti, ki imaš občutek, da si večvredna zaradi denarja, ki so ga drugi nagrabili. Kar se pripadnosti tiče, je tvoj pripaden samo denarju, če ga ne bi imela, te ne bi niti pogledal, denar je bil tista privlačna stvar in glavni stimulans za poroko in nič drugo. Speglani lasi in nakiten obraz, vse samo za to, da ga pritegneš, to delaš zaradi strahu, da ti ne bi pobegnil, ker globoko v sebi veš, da je edino kar je na tebi privlačnega, denar. Še sama si pisarila, o tem kako mora ženska vzdrževati videz, da privlači tipa, zakaj če te pa neizmerno ljubi, čemu če ti je brezpogojno vdan? Veš ljubezen nima oči, ima samo srce in ljubezen je v dobrem in slabem, lepem in grdem, zdravem in bolnem…… ne pa v strahu in denarju, v lepem in kičastem, ljubezen vzdrži tudi revščino!

bogastvo odkod, 27.12.2022 ob 08:27

Pa o kakem komolčarstvu ti bluziš? Komolčarji ste samo in edinole vi, ki vas je strah za nakradeno. Komolčarstvo je rezervirano za take papke kot si ti, ki imaš občutek, da si večvredna zaradi denarja, ki so ga drugi nagrabili. Kar se pripadnosti tiče, je tvoj pripaden samo denarju, če ga ne bi imela, te ne bi niti pogledal, denar je bil tista privlačna stvar in glavni stimulans za poroko in nič drugo. Speglani lasi in nakiten obraz, vse samo za to, da ga pritegneš, to delaš zaradi strahu, da ti ne bi pobegnil, ker globoko v sebi veš, da je edino kar je na tebi privlačnega, denar. Še sama si pisarila, o tem kako mora ženska vzdrževati videz, da privlači tipa, zakaj če te pa neizmerno ljubi, čemu če ti je brezpogojno vdan? Veš ljubezen nima oči, ima samo srce in ljubezen je v dobrem in slabem, lepem in grdem, zdravem in bolnem…… ne pa v strahu in denarju, v lepem in kičastem, ljubezen vzdrži tudi revščino!

A bejz, bejz pudlcek. Ne sodi po sebi. Ce ti padas na tuj denar, smo taki ki o tujem denarju ne razmisljamo ampak samo o svojem. Midva sva se porocila mlada, takrat nisva imela nic. Ce bi se danes razsla oddideva oba s polovico torte. Ampak ne meni ne njemu ni v interesu mladi mesek in delitev polovice torte z mladim meskom (to je za vas prodane pudle, ki se obracate po vetru, kdo vas lahko placa temu se prodate) imava pametnejse delo kot oprezati za mladim mesom. Pa se neki, jaz nikoli nisem napisala, da se mora zenska lispat za moskega, to si ti neki pomesal. Glede las imas pa prav, rada imam vsak dan ciste in urejene lase, zato si jih vsak dan umijem in uredim, ne zaradi moza ampak ker meni tako pase. Tezko razumet kajne. Dalje sanjaj o mladem mesu pa le glej, da se dobro prodas ker brez denarja tudi mladega mesa ne bo. :))

ZDA bojo zasrale cel svet.

jah tako je, 27.12.2022 ob 14:08

ZDA bojo zasrale cel svet.

Saj so ga že zasrale.

OK imam mali sebični mozeg, kako naj torej preživim? Recept prosim, ker jaz ne vem, vi pa veste?

HALOŽANKA, 27.12.2022 ob 17:56

OK imam mali sebični mozeg, kako naj torej preživim? Recept prosim, ker jaz ne vem, vi pa veste?

ŽIVLJENJE BREZ DOSTOJANSTVA IN SVOBODE NI VREDNO.

Moj odgovor tebi od včeraj je ostal že malo zadaj tako, da ti ga skopiram:

Noben problem mi ni izrezljati buče, tudi v McDonalds mi ne bi bilo prevelik problem iti, če se mi zdi Coca Cola okusna pijača bom to priznal itd. Problem je ker naši Evropski narodi, pravzaprav vsi svetovni narodi temeljijo nas svojih kulturah(umetnost je najžlahtnejši del kulture). To nas indificira. Amerika pa je anomalija v tem pogledu, njihova glavna prava kultura je denar, tega kako je  lahko kultura/umetnost indetiteta naroda ne razumejo. Brez kulture naprimer slovenci ne obstajamo. To velja tudi za druge. Amerika pa je anomalija v temu pogledu. Je kot kuga, ki uničuje tuje kulture. Res lepo je bilo naprimer, ko se je Francija uprla in rekla, da kulture ne bo vklučila v trgovinski sporazum.

Poleg tega imam tudi problem, ker je Amerika tako zaostala in posmeha vredna. Marsikaj kar se tam dogaja ne spada v prvi(razviti) svet ampak v tretji svet. V tisočih pogledih so mentalno manj razviti od naprimer zahodno Evropskih(in nekaterih ostalih) narodov. (Pa ne govorim le o republikancih, tudi liberalce, demokrate imam v mislih)

In človeka zna biti sram, da svetu vlada taka kmetavzarska nekulturna dežela. Veš če bi bila Amerika bila neka moderna država me ne bi bilo sram, ko bi ameriški turisti prišli v Slovenijo in gledali zaamerikanizirano mladino, ki v slovenskem jeziku uporablja polno amerikanizmov. Tako pa mi je ponižujoče, da se takim kmetavzarjem liže podplate.

Saj bo Kitajska na koncu prevladala, ker je najbogatejša država.

New Report

Close