Najdi forum

Splash Forum Politični čvek ZDA kuhajo vojno po novem letu

ZDA kuhajo vojno po novem letu

kakšno vojno kuhajo Američani? Rusi jih bodo zamrznili za 1000 let. Pol bo pa mir na temu svetu.

.https://youtu.be/Kdr6U63UU0E

Odgovor na objavo uporabnika
Kokoši🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️🦈🧟‍♀️, 26.12.2022 ob 23:06

matias, 26.12.2022 ob 22:50

Kokoš, kaj si pogledal od Serpetentzae, ki je živel leta na Kitajskem, govori tekoče kitajsko in zelo dobro pozna njihovo kulturo in politično situacijo? Kot neizobraženo teslo,  seveda ne razumeš angleščine, zato tudi nimaš kaj za komentirati, kajne.  Kitajci so 100x bolj materialistično naravnani kot Američani. Povsod, kjer je ljudi trla revščina in lakota še posebej v kombinaciji z “brezdušnim komunizmom”, toliko bolj je tam dobil razmah materializem s korupcijo, kjer je denar alfa in omega vsega. Kitajcu, če bi pri kupčiji ponudil 100€ danes, bo takoj pograbil, čeprav bi lahko s potrpežljivostjo čez teden dni zaslužil 150€.

“MATIAS”,

Lej sem jaz videl tega tipa že prej, ko neracionalno kritizira VSE kar je Kitajskkega. Naj še Ameriko pogleda. Kritiziral je npr. nebotičneke, ki jih gradijo kitajci in pol informacij je bilo napačnih.

Ampak lej ga kako probaš temo obrniti sram, po tem ko si se osramotil. OMENJAL SI GLEDALIŠČE, SAM PA NISI POZNAL GLEDALIŠKIH IGRALCEV. Pa še lepoto si omenjal, da jih po lepoti zbirajo, no to morda v švabških žajfnicah, ki jih vidva s škartrobo gledata, kjer igrajo tretjerazredni igralci, ki ne zmorejo priti, do filmskih vlog. Tu pa so bili izbrani dobri igralci in iskali so realističen videz ker v nekaterih telenovelah, ne boš vrjel je celo umetniška vrednost(to je bil tak primer).

Ampak ne, tebe zanima rumeni tisk in kako kdo izgleda, pa kera je lepa. Pa you tube pozerski nakladači. Lepo, lepo.

Kokoši ne bo šlo z njim. Vedno je bil najpametnejši in se napihoval. Nikoli ga še nisem videl, da bi priznal svojo zmoto.

Oboji komunisti gnili. Živi svojo Srboslavijo. Tatini kradejo v prvi svetovni trem sržavam za svojo Serboslavijo po p dobijo v drugi pa še jokcajo k Serbom.

ZDA kuhajo vojno po novem letu in to na Balkanu, ena vojna  je premalo za uničenje sprdene Evrope.

Vesel oče, 26.12.2022 ob 14:41

Kdor ni z nami, naj se za vedno odseli k Putinu. Da spozna, kako je biti ob satanu.

Vesel oče, SDS in RKC

A tako, …

ti,

Vesel oče, SDS in RKC

sem te brala, …  SDS in RKC, kdo so že tile bili ??? Ali ti veš???  jaz zelo dobro vem kdo je bil SATAN. Sem  občutila lažnivega satana in tudi SDS in RKC, bila sta pomočnika okupatorja.

Le beri kaj piše v knjigi in dobro si zapomni. Tisti, ko smo živeli tisti čas, ne bomo nikoli pozabili. Ne BLAMIRAJ se! Imaš srečo, da starejših tukaj ni.

Ti nimaš nobene pravice, nikogar poditi v Rusijo k Putinu. Ne bom komentirala tvojih neumnosti podrobno, brala sem pa vse.

Samo toliko v vednost tebi, da je Ruska armada osvobodila ujetnike v  Auschwitzu že 27. januarja 1945, tisti tvoji ko jih podpiraš in imaš napisane poleg tvojega imena SDS in RKC, SO PA ŠE 30. JANUARJA  1945 prisegali SS-rjem, Hitlerju. Beri v knjigi, nekaj, za pokušino je napisano v Temi: “PRABABI”.

Povej, zakaj so bežali na Koroško? Tudi Škof Rožman je bežal. Podrobno je tudi napisano v Knjigi: “NACIONALIZEM IN NASILJE”, avtorja: Pino Adriano in Giorgio Cingolani. Glej stran 347 in 348.  Samo en stavek, …

Draganovićevih poskusov, da bi rešil Rožmana,  je bilo srečanje z nekaterimi ustaškimi vodji, po katerim se je častiti vrnil v Rim, s seboj pa je v dveh kovčkih tovoril 45 kg zlata, spremljala pa sta ga dva lažna duhovnika: Stjepan HEFER in nekdanji ustaški general Vilko Pečnikar, Paveličev zet.”  Preobleči se v duhovniško obleko in si si skrit. V knjigi je opisanih mnogo očetov. Noben pa nič kriv. Tudi Tudi Mirka Ivana Rupnika so skrivali in to v današnjem času, kako se bo razpletlo??? …

Oče Draganović, je že pred osvoboditvijo leta 1945 odšel v Rim, …. berite zanimivo opisovanje osvobajanje zločincev preko luže. Podganja pot. Mnogo ponarejenih osebnih dokumentov so pripravili. … Knjiga ima 527 strani.

Vesel oče,

veš zgodovina se skupaj drži, je potrebno vse vedeti. Ne samo tisto kar ti odgovarja.

Prvo in drugo knjigo je potrebno brati.

Opisan je v knjigi “HOJA S HUDIČEM”, avtor je sin slovenskih imigrantov.

Poznaš zgodovino, tudi o tem si pisal. … , da naj jo pogledajo, … tudi ti moraš biti z zgodovino seznanjen.

PRABABI, 31.12.2022 ob 00:31

ti,

Vesel oče, SDS in RKC

sem te brala, …  SDS in RKC, kdo so že tile bili ??? Ali ti veš???  jaz zelo dobro vem kdo je bil SATAN. Sem  občutila lažnivega satana in tudi SDS in RKC, bila sta pomočnika okupatorja.

Le beri kaj piše v knjigi in dobro si zapomni. Tisti, ko smo živeli tisti čas, ne bomo nikoli pozabili. Ne BLAMIRAJ se! Imaš srečo, da starejših tukaj ni.

Ti nimaš nobene pravice, nikogar poditi v Rusijo k Putinu. Ne bom komentirala tvojih neumnosti podrobno, brala sem pa vse.

Samo toliko v vednost tebi, da je Ruska armada osvobodila ujetnike v  Auschwitzu že 27. januarja 1945, tisti tvoji ko jih podpiraš in imaš napisane poleg tvojega imena SDS in RKC, SO PA ŠE 30. JANUARJA  1945 prisegali SS-rjem, Hitlerju. Beri v knjigi, nekaj, za pokušino je napisano v Temi: “PRABABI”.

Povej, zakaj so bežali na Koroško? Tudi Škof Rožman je bežal. Podrobno je tudi napisano v Knjigi: “NACIONALIZEM IN NASILJE”, avtorja: Pino Adriano in Giorgio Cingolani. Glej stran 347 in 348.  Samo en stavek, …

Draganovićevih poskusov, da bi rešil Rožmana,  je bilo srečanje z nekaterimi ustaškimi vodji, po katerim se je častiti vrnil v Rim, s seboj pa je v dveh kovčkih tovoril 45 kg zlata, spremljala pa sta ga dva lažna duhovnika: Stjepan HEFER in nekdanji ustaški general Vilko Pečnikar, Paveličev zet.”  Preobleči se v duhovniško obleko in si si skrit. V knjigi je opisanih mnogo očetov. Noben pa nič kriv. Tudi Tudi Mirka Ivana Rupnika so skrivali in to v današnjem času, kako se bo razpletlo??? …

Oče Draganović, je že pred osvoboditvijo leta 1945 odšel v Rim, …. berite zanimivo opisovanje osvobajanje zločincev preko luže. Podganja pot. Mnogo ponarejenih osebnih dokumentov so pripravili. … Knjiga ima 527 strani.

Vesel oče,

veš zgodovina se skupaj drži, je potrebno vse vedeti. Ne samo tisto kar ti odgovarja.

Prvo in drugo knjigo je potrebno brati.

Opisan je v knjigi “HOJA S HUDIČEM”, avtor je sin slovenskih imigrantov.

Poznaš zgodovino, tudi o tem si pisal. … , da naj jo pogledajo, … tudi ti moraš biti z zgodovino seznanjen.

Vesel oče, se še ni oglasil. Dva dni je proč.

No, pa vsem želim,

SREČNO!  v letu 2023 in mnogo zdravja.

PRABABI

Ameriški fašisti kuhajo vojno, ker imajo od nje največjo korist. Debilni zagovorniki fašizma prav zato zagovarjate genocid in fašizem, ker ima fašizem dobiček, vi pa korist, da širite svojo zlobo.

M. Stefanov: Kada god Europa ratuje, Amerika se obilno bogati

New Report

Close