Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj bo pa dobila svoje…

Zdaj bo pa dobila svoje…

“Samo direktor jo ima rad, ker jo “daje dol”, ne pa da me samo pri njem osira…..”
Pa si to videla na lastne oči ali samo malo osiraš???

Upam, da bo res tako, mogoce pa ne bo in kaj potem. veš tako pokvarjeni ljudje, ki so zmožni klevetanja in uničevanja drugih ljudi, so zmožni vse, torej previdno in ne veseli se v naprej. jaz sem nekoč tudi ukrepala kot ti, pa na koncu spoznala, da je bolje čim stran od takih izmečkov, ni bilo konca in konca, za znoret ti rečem.

Da ne bo ona tožila tebe zaradi obrekovanja?

osiram, osiram, osiram…..

Da ne boš še ti dobila kakšnega dopisa s strani odvetnika.

Sploh pa se nisi potegnila zase. Nekdo drug se je na cenen način zate. Saj praviš, da joželiš samo prestrašiti, da neha. V resnici je nimaš namen tožiti. In, če se ne bo prestrašila in te osirala naprej – kaj boš?

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

hm, si mogoče pomislila, da zna tole tudi ona prebrati?

Bo vidla, ko se bosta spopadla tvoj in njen odvetnik. Ampak njenega bo plačala tvoja služba oz. direktor v njenem imenu! Pa še za obrekovanje firme itd.

Hmmmm…
V kolikor te je “blatila” zaradi nesposobnosti, pomisli na to, da je v mnogih primerih možno tvojo”nesposobnost” morda tudi dokazati. V podjetju smo po zamenjavi delavke z drugo, ugotovili, da druga opravi skoraj 2 krat več dela od prve…

Dokazati nesposobnoST? Ja, seveda je možno. A ne za nazaj. Preverjeno. Lahko le, če grem nazaj tja delat,o tem moram biti obveščena in seveda me mora nekdo spremljati.
Da bi direktor plačal stroške? Ne bi rekla, ker je prveč škrt….
Sicer pa…. bomo videli kako bo. Ne skrbite, boste obveščeni, da boste imeli kaj brati, kritizirati in še kaj….

Takšnim kot si ti (hudobna, nevoščljiva, nizkotna…) vedno privoščim, da se jim vse kar naredijo slabega drugim, prej ali slej povrne. In tebi se bo prej in ne slej.

HVALA. TEBI SE PA GOTOVO JE ŽE POVRNILO, KAJ.
IN KAJ SLABEGA SEM JAZ NAREDILA NJEJ? TO, DA SEM JI HODILA POMAGAT NOSEČA S SLABOSTMI, VROČINO 39, DIREKTNO OD ZDRAVNIKA? TO, DA JE BILO POLETI ENKRATNO HODITI NA BREZPLAČNO “SAVNO” V PISARNO BREZ KLIME IN JAZ V 37.MESECU NOSEČNOSTI? TO MOGOČE? GLEJ, ČE NE VEŠ VSEGA, MOLČI IN SAMO BERI ALI PA KAJ VPRAŠAJ ČE NE VEŠ. KER MENI TAKI KOT SI TI GREJO ZA KOZLAT, NE SAMO NA ŽIVCE.

Hecno, več komentarjev, kot jih streseš, bolj se vidi, da drži pregovor, kjer je dim je tudi ogenj :-))))
Nisem ravno sigurna, da tale tvoja kolegica samo naklada o tem, kakšna si.
Malce se poglej v ogledalo in razmisli.

Če nočeš čez par let zbolet za infarktom ali rakom od tiščanja v sebi, si ravnala definitivno pravilno, ene je pač moč samo zgrda ustaviti pri njihovem ravnanju, predvidevam, da si prej poskusila zlepa, pa ni šlo, in potem je pač dobila svoje – saj eno takšno opozorilo ni nič v primerjavi s tem blatenjem, če ga res počne, kot praviš. In ne vem, kaj ene tako ekstremno reagirate, kot da ji je najmanj bombo nastavila… – saj gre le za opozorilo!!? Res ne vem, a bi bile zadovoljne, če bi ona to molče požirala? En izmed mojih bližnjih je od takega požiranja na delovnem mestu dejansko zbolel za rakom. Se ne splača.
Res ne vem, kaj je eno opozorilo proti temu…

Daj, ne deri se, prosim.

"Če bi hoteli biti samo srečni, bi to kaj kmalu dosegli. Toda srečni hočemo biti vedno bolj kot drugi, to pa je vedno bolj težko, ker mislimo, da so drugi srečnejši kakor so v resnici" (Renan)

Te ni sram?
Sploh se več ne čudim, da te v službi ne marajo.

SLEPA KURA, PREBERI PRAV! NE MARAJO NJE, KER VEJO KAKŠNA JE – OPRAVLJIVKA, SAMO ZA PODTIKAT NEUMNOSTI, PREPRILJIVKA IN KVANTARICA!!!

MAJA, TEBI PA HVALA ZA RAZUMEVANJE.

ZDAJ SE UMAKNEM, DA SE NE BOSTE RAZPOČILE OD HUDEGA. KER SEM POVEDALA SVOJE. OČITNO BI RES BILO BOLJE, DA BI LAHKO VSAK PO NEKOMU TEPTAL, TA PA NAJ MOLČI IN TRPI – SAJ JE TEGA ITAK VAJEN, KAJNE.

POZDRAV.

Kljub temu, da te vse napadajo, te čisto razumem, da ti je prekipelo. Tudi pri nas se dogajajo te reči. Imamo eno posebno “cvetko”, ki kar naprej trosi laži okrog. Nekaj časa smo ji še verjeli, ko smo jo pa prvič dobili na laži, pa ji ne verjamemo več. Jaz jo vedno jemljem z rezervo. Ene kolegice se je še posebej lotila, pa smo jo ostali malo brzdali in jo skupaj razkrinkali.
Žensko smo soočili z lažmi, pa je zgodbo začela neverjetno obračati. Zdaj vedno, ko kaj govori (ne more iz svoje kože), preverimo med sabo, če je res. Pomaga res iskren pogovor vseh vpletenih- tistega, ki je slišal, tistega, ki je povedal in tistega, o katerem teče beseda.
Je pa zelo hudo delat v takem okolju, ker so opravljilci ponavadi glasni in verbalno spretni, zato jim ostali težko pridemo do kože.

Upam, da se tvoja mora kmalu konča.

Draga ANAJ, podpiram te v tvojem dejanju in te razumem, ker se je podobno zgodilo meni. Le da jaz nisem imela toliko poguma, kot ga imaš ti.

Drage forumovke, res je, ne sodite o nečem, če ne veste vsega. Prav je, da je ANAJ povedala svoje, prav je, da je dala to iz sebe. Premalo je takih, ki si upajo to javno povedati in ukrepati in prav zato se take stvari dogajajo.

ANAJ pogumno še naprej in javi kako bo!

Ti bi se tud, če bi bla 37 mesecev noseča:)))))

:)) Joj, pa kaki pogum je to? Stric napiše eno brezvezno pismo, da bi žensko prestrašil in napiše, naj se primerno opraviči. Kot v osnovni šoli, lepo vas prosim. Če ima baba vsaj malo soli v glavi, se bo smejala in pismo vrgla v smeti.

😉 Čisto tako off topic – hormoni delajo svoje in sama sem imela v nosečnosti tudi en, dva izbruha; ampak avtorica tega posta danes ni noseča, je bila.
Sicer pa se mi zdi, da je premislila vse možne posledice, ki lahko iz tega nastanejo, pogumna odločite vsekakor, ki jo je za podpreti ampak predlagam malo več hladnokrvnosti, in ne tako maščevalno, da se ji res ne obrne proti njej (sem malček vraževerna oseba).
lp

Pogum je že to, da se je odločila in ukrepala, večina bi samo čakala, na odločitve drugih oz. kaj se bo zgodilo.
lp

Eh, res težko ukrepati, če gre za tvojega strica.:))

:-)Stric je v tem primeru samo sredstvo. Odločitev, da bo v tej smeri nekaj ukrenila ali preko strica, odvetika, vunacitelja je povsem njena in to sem mislila. Ker je pa odvenik v žlahti je bilo to nedvomno lažje zanjo, kot, da bi komaj iskala način kako.
lp

Pogumno (in tudi morda učinkovito) ukrepanje bi bilo, če bi sklicala en sestanek vseh zaposlenih, z direktorjem in to opravljivko vred, in jim tam odkrito povedala, kaj jo moti, da bi se stvari razćistile iz oči v oči. Tole pismo pa ne verjamem, da bo imelo kak učinek, razen morda posmeha.

New Report

Close