Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj bo pa dobila svoje…

Zdaj bo pa dobila svoje…

Jaz te čisto razumem, samo tako bi se lahko kar 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovenije tožilo. Ali ustrahovalo.

A je tudi tebi direktor rekel kaj slabega, ali pa ona osebno? Najbrž hoče službo v firmi, pa misli, da bo jo dobila z blatenjem. Te je kdo pozval, da se ne vračaš več?

Verjamem, da si zelo jezna a naj te take koklje ne mečejo iz tira. Ti delaj s pametjo, ki je ona očitno nima, če vse drži. Lepo elegantno in diplomatsko jo zrihtaj. Če ji kažeš svojo nemoč, ji daješ samo še več manevrskega prostora. Če znaš delati boljše od nje bo slej ko prej sama sebe zašila.

Tako kot si zdaj nastavila zadeve, se boš tudi ti zapletla po nepotrebnem. Daj ji vedeti, da se ti znaš boriti in da se tudi boš.

_______________________________ "Umazanija z rok se lahko umije, z duše pa nikdar." - N. S. Hruščov

Mah, po moje bi bilo veliko bolj pogumno pristopiti dotični gospe in ji povedati v obraz, kaj si misli o njej in o njenih lažeh – po možnosti brez vreščanja in kreganja, ampak lepo hladnokrvno pa pred šefom in sodelavci.

Tole s pismom bi si pa upal vsak lole, katerega stric je odvetnik. Malo mu na družinskem srečanju potoži o svojem grdem sodelavcu, pa mu stric hitro pove, kaj in kako je treba ukrepati in tudi ukrepa sam stric.:)

Joj ženske, ne vem zakaj jo tako napadate? A se res nobena ne postavi v njeno kožo?
Ranja – tudi če je stric odvetnik, še ne pomeni, da je to slabo. Pač, nasvet je vedno dobrodošel in kot ANAJ pravi, hoče to sodelavko le utišati.
Ne zdi se mi prav, da trosi okrog govorice, ki niso resnične. In prav je, da jo nekdo utiša – najbolje da tisti, ki je prizadet.

Po bitki je lahko biti general ali kako že gre. Osebno menim, da se z obrekljivci oz.škodoželjneži ne da drugače pogovarjati. Osebe s katerimi se to da, ne obrekujejo z namenom povzročiti škodo.

BRAVO!

Ma kakšno pismo, daj. Enega Mujota najemi pa naj jo nalomi. Bo bolj zaleglo.

Kako mi je to poznano… Ko sem bila na porodniški smo v firmi dobili eno novo deklico, strašno zgovorno in stašno opravljivo… ko sem se vrnila v službo je ostala v službi pri nas. Ko sem po enem letu in pol ponovno poprijela za svoje delo se je izgleda počutila manjvredno in nič več v centru pozornosti in je začela z obrekovanjem in spletkarjenjem proti meni. Jaz ji nisem nikoli naredila nič slabega in tudi nič je nisem rekla nazaj. Je bilo res hudo in sem hotela pustiti sicer dobro službo. Uspelo ji je celo, da je večino kolektiva obrnila proti meni… No, zdaj je ta deklica sama na porodniški… in od trenutka, ko je odšla smo vsi srečni in smo normalno zadihali in se čisto normalno razumemo. In se bojimo kaj bo, ko pride nazaj. Tudi direktor.

Oj, ženska, z žajfo si bo treba usta oprat!
Veš vse to, kar pišeš za sodelavko, da je, si to TI!!!

Ajojjj, če je njej treba usta z žajfo oprat, potem je treba teb pamet. Sam ne vem če bi zalegl, ker je pravzaprav nimaš, kaj.
Najbrž si ena zafrustrirana stara babnca, tvoj mož ma najbrž SPJ – sindrom polnih jajc, saj od tebe nima kej pričakovat.
Ajejejej ma kaj res nimš kej druzga počet, kot druge šimfat? Dej pejt si dat mal duška na zrak.

ANAJ

bravo, avtorica, tako se dela!!!!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close