Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj imamo,kar smo hoteli!

Zdaj imamo,kar smo hoteli!

Pravkar sem govoril s človekom,ki dela v Italiji.Na mejnem prehodu Robič…kolona za popizdit!!!(prej seveda tega še v cajtih Juge ni blo!!!).
In zakaj?

Zato,ker so se krilonožci(To je en narod,ki sam zase meni,da je nebeški…v resnici se pa mora od rojstva do svoje smrti držat mame za krilo in nogo!!!) odločili,da štemplajo pasoše in izvajajo kontrolo pri izstopu iz Italije(ki je najbrž nekje v Etiopiji najbrž?) v Slovenijo!!!!!!!
Če to ni fukk v glavo in posmeh EU!!!!???

In ti slinčkarji naj bi še za varnost našega neba skrbeli…..
Ma,da me je prijelo srat zdej!!!!

Naši naj s Kozaki podpišejo pogodbo o varnosti in ostalem….pa bodo ta kozja raja s Kalabrije,ki ima z EU tolko kot mi z Bušmani…začutili,kaj pomeni podpisat kako pogodbo!

Marš pod krilo mamino,polizanci kalabreški!
:-((((((((((((((((

No, pol pa meni očitaš, ko naše severne sosede šimfam ;).

Eeeeh, Eu pa **** (te zvezdice so zdaj moje delo, za preventivo, ker bi tako do cenzure prišlo). Pasuš še vedno 2x kažem – enkrat našim, enkrat onim, za carino pa tako nisem nikoli nič imela. Samo davka mi več nočejo vrnit, barabe. Jaz se tudi ne grem. Tako.

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

Miši!
A greva na Barbados?
Tja pod palmo…..pa še P.-ja in še nekoga s sabo vzameva,da nama bosta kuhala in stregla…
;-)))

New Report

Close