Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ZDAJ JE PA DOVOLJ….TE ŽALOSTI…

ZDAJ JE PA DOVOLJ….TE ŽALOSTI…

Vem, da pridejo trenutki v življenju, ko ne vemo kako in kaj, ko solze kar same tečejo, ko besed ni, ko mislimo, da se podira svet…ampak STOP…to vzemimo kot izziv, zjokajmo se, malenkost je dovoljeno se smiliti sam sebi, ampak potem pa res STOP …in gremo naprej!
Kaj nam pomaga, da se mučimo, da jokamo, da tulimo, da žalujemo, da se smilimo sami sebi, da norimo,da cepetamo na mestu ,da delamo ne vem kaj vse…nič ne pomaga, samo še bolj si škodujemo, še bolj smo smotani in ne vidimo izhoda… nastane začarani krog, zato STOP žalosti…in vsemu tistemu kar spada zraven.
Samo eno stvar si zapomnimo, IMEJMO SE RADI, kajti če sam sebe ne boš imel rad, kako te naj imajo potem radi drugi???
Imejmo se radi tudi zato, da si ne bomo dovolili, da nas kdo preveč rani, užalosti, pohodi, potepta, ne, pravi čas se bomo branili, saj se imamo radi in vemo kako boli žalost in ne bomo se tako ranili…ker se imamo radi in pika! Imejmo se radi, tudi zato, da vemo kaj si zaslužimo, kaj potrebujemo, da znamo živeti, kajti edino mi sami najbolje vemo, kaj je dobro za nas in zato se moramo imeti radi in pika!
Pa naj mi kdo reče, da sem smotana, da naj utihnem ali ne vem kaj, ampak vem o čem pišem, saj sama doživljam podobne stvari, ker je pač tako življenje, samo očitno veliko lažje in hitreje prilezem iz vsega tega, preprosto zato, ker se imam rada!!!!
In prosim Vas, imejte se radi tudi vi, verjemite, da je svet veliko lepši in boljši iz take perspektive. Cmoka dragi moji, rada vas imam in ni mi vseeno kar se dogaja z vami.
Upam, da boste pravilno razumeli tole moje pisanje, upam…samo pomagati hočem, kot vedno!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja lep sonček je .. ni kaj :)))

B. meni … da je čist ok … če kdaj pojamraš … saj pride pa mine ane 🙂

lep večer vsem skupaj !!!

B.

Dobro!danes nisem žalosten,upam,da tudi jutri ne bom,ker bom v petek srečen(če ne bo angela varuha).
Cmoka Sonči
Sp

Juhu sonček sije…jupie!!

kO SMO PRIPRAVLJENI STOPITI V NEZNANO, V POLJE VSEH MOŽNOSTI, SE PREPUSTIMO USTVARJALNEMU DUHU, KI VODI PLES VESOLJA...

SončeK dobro jutro… danes verjetno vsi že malo drugače gledamo na včerajšnje dogajanje 🙂 Upam, da se zadeve počasi umirjajo.. je pa prov potrebno včasih mal pojamrati :))))

še enkrat dobro jutro in cmoka na cmoka

Tako je. DOSTI ŽALOSTI

Jutro gmajna

Res je dovolj žalosti….:)

Pa nikar še ta forum ne zasvnjajte s prepiri….:(

Lepo jutro…:)

New Report

Close