Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zdaj jo imamo EU!Preberite to!

Zdaj jo imamo EU!Preberite to!

Pravkar sem govoril s človekom,ki dela v Italiji.Na mejnem prehodu Robič…kolona za popizdit!!!(prej seveda tega še v cajtih Juge ni blo!!!).
In zakaj?

Zato,ker so se krilonožci(To je en narod,ki sam zase meni,da je nebeški…v resnici se pa mora od rojstva do svoje smrti držat mame za krilo in nogo!!!) odločili,da štemplajo pasoše in izvajajo kontrolo pri izstopu iz Italije(ki je najbrž nekje v Etiopiji najbrž?) v Slovenijo!!!!!!!
Če to ni fukk v glavo in posmeh EU!!!!???

In ti slinčkarji naj bi še za varnost našega neba skrbeli…..
Ma,da me je prijelo srat zdej!!!!

Naši naj s Kozaki podpišejo pogodbo o varnosti in ostalem….pa bodo ta kozja raja s Kalabrije,ki ima z EU tolko kot mi z Bušmani…začutili,kaj pomeni podpisat kako pogodbo!

Marš pod krilo mamino,polizanci kalabreški!
:-((((((((((((((((

banda makaronarska…. jest sem vedu, da bojo pizdarije pr italjanih k so slabši od bušmanov majku jim zlizano polizano…

a čmo na okope majku jim!!!!

ajd SP… pr nam pa se je podražu zavarovanje za 11{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} kao.. je zdej zavarovano območje večje… ma so isti bušmani tud pr nam.. sam drugač se pišejo….

NA JURIŠ!!!

Da bo vsak to vedu!!!!
Dej to stvar poskusit še na tvoj medij plasirat,da se ne bi naši novoizleženi petelinčki tako ponosno pred kamerami nastavljal!
Realnost je pač taka!!!!!
Bo kmal cajt,ko bo rulja tulila,da bi radi Jugoslavijo………mater,da bo to res……

Za kaj gre.

To so zamahi brezupa, krik v puščavi, scanje tistega ki ne more scat.
Okej, sej lahko v prvi fazi zatežijo folku, pa komu nardijo slab dan.

Ampak preveč se zavedajo, da se bodo tudi oni čez dve leti umaknili.

S tem odnosom in obnašanjem gredo lahko delat le v zapore v modernem svetu, Kalabreži fuknjeni. Itak so pa vsi iz Kalabrije, dvakrat pečeni, Rezijana ne boš vidu nobenga.

No, brez samohvale naj povem, da imamo trenutno velike službene težave zarad “božjega naroda”, ker ko dobijo carinski postopek NCTS (new computerised transit system), staknejo PC iz elektrike in “poštamplajo” na roko. Kar seveda pomeni, da se ne razdolži in imamo mi probleme z iskanjem.

Toliko o znanju in napredku.

SP če bo še kdaj vrsta, pokliči.
Mi pol kličemo, pošlemo mail, ipd. Sam ustrašiš jih da je kak pomembnež v vrsti, pa se userjejo pa mami pod krilo spizdijo.

Sam ne zdej, ker ne vidim meter pred nosom.
Delam po 24 ur, pa grem za 5-6 spat, pa spet ponovno naprej.
Groza. Glej poročila o kolonah, pa ne poslušat, kar govori Košir, direktor carine po TV.

Taljančkom bova šla pa na zadnji dan njihove službe pokazat usrano in smrdljivo rit, direkt na menji prehod, mamu jim kalabrešku jebem.
Bi koga na kuracc na nepofukano rit nataknu, da bi mu na gobec ven pogledu, pol bi ga pa nad ognjem spekel kot vola na žaru, pa fuknu psom.

Šalom rabin !

********************** Šišam, brijam, zube vadim !

TAK REPLY SEM ČAKU!!!!!!!!!!!

Jebenti jarca……tolk sem čaku ta tvoj post,ker vem,da imaš v službi sranje!
Bova šla Silxx,bova šla….in jim greva te kure,ki take polizance producirajo “oplemenitit”!
Marš pod krilo….in naj si že tiste kurje perje dol s krepe dajo!
;-)))

New Report

Close