Zdaj mi je jasno zakaj smrdijo mize v pisarni
Danes smo sodelavke pogledale čistilkin voziček s krpami. Krpic sploh ni menjala in jih suši kar na stojalu vozička s čistili. Vonj krp pa je originalen “po plesnivi stari krpi”, ki je vsak dan mokra in se ne posuši.
Fujjj.
Danes popoldne bo verjetno s to coto brisala mize.
Bomo vidle jutri, če bodo krpe menjane.
Rebula, 29.04.2025 ob 07:34
Danes smo sodelavke pogledale čistilkin voziček s krpami. Krpic sploh ni menjala in jih suši kar na stojalu vozička s čistili. Vonj krp pa je originalen “po plesnivi stari krpi”, ki je vsak dan mokra in se ne posuši.
Fujjj.
Danes popoldne bo verjetno s to coto brisala mize.
Bomo vidle jutri, če bodo krpe menjane.
Mene cudi to, da se ne pritozite. Isto kolegica iz JU-nikoli mi ne pobrisejo mize. Zakaj ne reces? Kot da ne veste da bosanke nimajo pojma o ciscenju (razen izjem). S tem da imajo tok kvadrature, da ni sans da en clovek zmore tolk. Ce se boste pritozili, bo dobila sodelavko in dve bosta lazje delali. In tudi imeli cas ocistiti opremo. Ne vem kaj tu ni jasno. Tako ko so nas oklestili s kadrom, so tudi njih
Rebula, 29.04.2025 ob 07:27
Kar kozla se mi glede izjave čistilke včeraj na tedniku.
Naše mize tudi ogabno (po plesnivem) smrdijo zjutraj, ko pridemo na delo.
Če jih prej same ne obrišemo je nemogoče delat.
A ne bi najprej preverili, koliko krp vaša čistilka sploh ima – tako številčno kot po raznolikosti? Če ji dajo samo 2 krpi za cel teden, potem težko dela bolje kot dela.l